הנה אני כותבת הודעה ו...הופ אזרק..

shira^

New member
הנה אני כותבת הודעה ו...הופ אזרק..

טוב נו.. לכל אלה שכתבו לי במייל איפה אני ?אז , ברגע שאני כותבת הודעה ולוחצת על ``שלח`` אני פשוט נזרקת החוצה ע``י ``המפלצת`` אז שתדעו שאני כאן קוראת הכל בשקיקה רבה ונהנת מכולכם. אולי פעם זה יתוקן... רציתי להגיב על פתיחת הפורום ביואל וואלה מחדש ע``י דניאלה-חבל שלא נוכל לראות את דניאלה שכה אהבנו גם פה כמשתתפת קבועה ,היא תהיה חסרה לי מאוד... וכן גם ,כל מיני כאלו שהלכו כנראה אחרייה.אני נשארת נאמנה למיכל@ל שכה תמכה ועדיין תומכת. אז דניאלה אם את כאן לפעמים אצלנו ...אנא תגיבי ותכתבי מותר לך ...לילה טוף!!!

מיכל@ל

New member
שירלה

יש כאן תמיכה טכנית נהדרת שמתיחסת לכל בעיה ומנסה לפתור אותה,תגשי לשם הם יעזרו לך לאתר איפה הבעיה. וחוץ מזה - הייתי זקוקה עכשיו למילים שלך,אז תודה...

שולינקה

New member
מהלך של פורום נוסף=בגידה ?

שתי סיבות עיקריות לכך: -1-מיכל,משיטוט במספר פורומים,אין מה להשוות.רמת ניהול פורום זה היא בין הטובות,אם לא הטובה ביותר. -2-אין גם הצדקה מבחינת גודל הקהילה. אמנם זכותו של כל אחד ואחת לסלול דרכו כרצונו,אך מה שיקרה בסופו של דבר,שמתוך סקרנות,אנשים ידלגו מפורום לפורום ויבזבזו זמן,שבמילא נמצא פעמים במחסור.

מיכל@ל

New member
מסכימה עם כל מילה

וחושבת שהמניעים היו לא נקיים ולא אתים. וחוץ מזה שולינקה - המון תודות גם לך מחבקת אתכן

לימור11

New member
אין לי בעיה עם שני פורום

הבעיה שלי היא עם הנהלת וואללה ששיחקה בנו בצורה מגעילה ולא הוגנת. היו צריכים לומר מראש מה הכוונות שלהם. אנחנו שלחנו להם אי-מיילים שלא נענו והרגשנו כמו מישהו חסר חשיבות לאור השיקולים הכלכליים שלהם. הם נהגו בנו בחוסר הוגנות ולי באופן אישי אין שום חשק לחזור לחיקם הרעוע והקר. חבל מאוד שמישהי שעברה איתנו לדיבורים וברכה על הקמת הפורום מחדש אחרי ההתנהגות הקלוקלת כלפינו מצאה לנכון להקים שוב את הקהילה בוואללה. מילא אם הייתה הולכת להקים קהילה נוספת במקום אחר, אז אולי היה טעם בדבר. אבל אחרי איך שהם התייחסו אלינו?

מיכל@ל

New member
התאימה את עצמה לחבורה ../images/Emo3.gif

יש אנשים שהאגו והנצלנות שלהם מעל לכל מוסר ואתיקה. וכן,יש עוד מאות אנשים פגועים מהיחס שוואלה בחרו לתת,עוד לא נאמרה המילה האחרונה...

טלי ל.

New member
חבל ...

כמי שלא מעורה בפוליטיקות הקשורות בהפעלת הפורומים..וכאחת המכירה תודות על הקמתו מלכתחילה,(וזה נדמה לי שייך למיכל לבני בלבד
) אין לי אלא להצטער על הפיצול הלא ברור הזה ועל הבזבוז הזמן שכרוך בדילוג ובהצצה לשם.. אני מניחה שאת הטיב , העומק והאיכות של מה שנעשה כאן רק אנחנו, מי שנמצא כאן, נקבע ובכך אנו צריכים להתרכז...

דיאנה*

New member
אל תיכנעי ל``מפלצת`` ועוד משהו

היי שירוש, תודה על המלים שלך. הן עזרו לי (רגע לפני שהתכוונתי לסגור את המחשב וללכת לישון) לנסות לגבש איזו חשיבה על פתיחת הפורום החדש. אהבתי מאוד את מה שכתבת. גם לי דניאלה תחסר מאוד, וכך גם משתתפים אחרים (קוראים, חבר`ה?). קשה לי עם הפיצול של הפורום הישן ועוד יותר קשה לי התחושה שנעשה פה משהו שלא לקח בחשבון את התחושות שלנו המשתתפים בפורום, ובעיקר שלא נאמרה כל האמת (ובמקום אחר כאן דיברנו על חשיבות שבמסירת האמת, גם כשהיא כואבת). אז, דניאלה וכל השאר, גם אני אשמח לקרוא דברים שלכם כאן בפורום שלמדתי לאהוב ולהוקיר. שירה, מצטערת על שאת נזרקת כל הזמן, בעיני דווקא הפורמט של הפורום כאן נעים יותר לקריאה, בכל מקרה שלא תכנעי. לילה טוב לשירה, למיכל, לדניאלה, לכל המשתתפים ולבת המקסימה שלי.

shira^

New member
כבר כתבתי לך שאת מקסימה?

אני חושבת שכן ,בכל אופן שתדעי שאני נהנת תמיד לקרוא את מה שאת כותבת ואני לומדת המון... וכן, אני לא נכנעת למפלצת -נזרקת פותחת וחוזר חלילה לילה טוב ותני נשיקה חמה למקסימה שלך.

ענבל*

New member
שני פורומים

גם אני מצטרפת לתחושות האלו. חבל על פיצול הפורום, אני מקווה שבעתיד יחזרו אלינו יותר ויותר משתתפים, כדי שהפורום יתעשר אפילו יותר.

ד.ס.

New member
את נזרקת החוצה כי

כשאת מקישה על כפתור לא נכון = המערכת זורקת אותך החוצה.

למעלה