הנה אני לכל המעוניין :)
M MiStEr G u I t A r New member 8/12/02 #2 את רוצה שנכניס את התמונה לגלריה של התמונות של חברי הפורום??
E exit_from_here New member 10/12/02 #11 לדעתי היא לא חייבת לכל אחד מותר להחליט אם הוא מעוניין לפרסם ת´שם שלו או לא,אני הייתי אנונימי חצי שנה בפורום בתפוז. אבל נראה לי מצחיק לפרסם תמונה שלך ולא ת´שם.
לדעתי היא לא חייבת לכל אחד מותר להחליט אם הוא מעוניין לפרסם ת´שם שלו או לא,אני הייתי אנונימי חצי שנה בפורום בתפוז. אבל נראה לי מצחיק לפרסם תמונה שלך ולא ת´שם.
M MiStEr G u I t A r New member 10/12/02 #12 זהוו.... לא על משהו, פשוט אני לא רוצה לשים תמונה ולא לרשום מי זה מתחת.....
M MiStEr G u I t A r New member 10/12/02 #14 אבל חבל לרשום ניק ניים... כי לדעתי מי שמופיע בגלריה הוא אחד מאיתנו (לא שלא מי שמופיע הוא לא אחד מאיתנו כן...) ופשוט לדעתי יורת טוב שיהיה רשום שם פרטי.... כי ככה בעצם מבינים גם על מי מדובר...
אבל חבל לרשום ניק ניים... כי לדעתי מי שמופיע בגלריה הוא אחד מאיתנו (לא שלא מי שמופיע הוא לא אחד מאיתנו כן...) ופשוט לדעתי יורת טוב שיהיה רשום שם פרטי.... כי ככה בעצם מבינים גם על מי מדובר...
E exit_from_here New member 10/12/02 #15 בתור אנונימי לשעבר (אח הימים הטובים אני יכול להבין... אבל איך שאתם רוצים אני סתם חטטן