הנה אני!!

voodoo

New member
הנה אני!! ../images/Emo24.gif

ולא אני לא רוצה לחבק אותכם ...חח יש לי מלא מה להמליץ!!! מלא להקות אנונימיות !!! הרי זה מה שאנחנו אוהבים כאן!! לא בטוח שאת השירים האלו יהיה קל להשיג...אני לא אתן שירים מומלצים ...כי אין לי כח להכנס לזה ...וגם כל תוכנת הורדה תתן לכם משהו, אז בהצלחה (תונת הורדה ? לא שמעתם את זה ממני
) -=הארדקור פאנק=- - lazyeye ממה שהספקתי לשמוע הםם ממש לא רעים ... - Dogwood אותם אני אוהב באופן אישי !! יש להם נטיה לתקוע סולואים במקום הנכון!! שווים שמיעה ...אין להם אלבום,או שפשוט לא חיפשתי מספיק טוב... - Glasseater אוקי ..הם לא הדבר החם הבא מאז הנייר טואל דו שיכבתי בצבע ורוד...אבל הם די טובים ...ואפילו מוכשרים בנתיים זה יספיק...אני מקווה להמשיך את הרשימה מחר

voodoo

New member
אוקיי ..לא משנה

אבל, מה דעתכם על sum 41 אם ככה כותבים את השם שלהם בכלל...הרבה אנשים שאלו אותי עליהם, לדעתי הם די טובים ...ואפילו מזכירים הרבה להקות פאנק שהייתי שומע פעם ( אפילו אמרו לי אופספרינג )

dansh

New member
לא הם לא

לי הם נשמעים יותר כמו שילוב של BLINK182 וPAPA ROACH או ביסטי בויז ולדעתי הם ממש לא טובים

Fudghe_boy

New member
SUM 41 מצויינים

הם מנגנים ממש טוב והאלבום הראשון שלהם half hour of power ממש מצויין והם בכלל לא עושים ראפ , יש להם שני קטעים ממש קצרים ובאחד מהם הם אומרים שראפ זה חרא. והם בהרבה יותר טובים מבלינק

למעלה