הנה אתגר, חיפשתי ברשת למי לפנות

droli

New member
הנה אתגר, חיפשתי ברשת למי לפנות

ולא כל כך מצאתי, האתר של איכות הסביבה מזייף. ולא מצאתי מישהו אחר שאפשר לבדוק איתו, אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני... אני... כמעט כל דבר! מתחוללת בביתי מלחמה בכמה חודשים אחרונים כנגד מקקים. בחודש יוני הודברו הבית, הגינה, והביוב. כבר באותו יום לא הורגש שינוי. לדברי החברה בימים הראשונים יהיו הרבה גויות. מאז, הם כבר ריסוסו שוב בביתי ובגינה כמה פעמים. וללא הועיל. הם אומנם מתים מיד, אבל עדיין יש מלא גויות של מקקים. הם יוצאים מהארון מטבח, מתחת לכיור ובעוד ארון ליד. לדברי המדברים אני סתם הסיטרית, וזה יעבור. באמת? 4 חודשים? אז אם מישהו יודע מה עושים, לפי לפנות, אנא עזרה. המדביר אגב - טוען שאין לו מה לחזור משום שהג´וקים מתים. אשמח לקבל עזרה. מיכל

מה עם בורות הביוב?

זה נשמע כאילו הם ממשיכים להגיע מאיפשהו ואז מתים אצלך כי באמת אין להם סיכוי אחרי כל מה שעשיתם... יכול להיות שהם עפים כי יש קרוב מאגרי מים עומדים (שיכולים לבוא לידי ביטוי גם בממטרה הדפוקה של השכן ממול, למרות שאולי לא במימדים שאת מתארת). יכול גם להיות שהם באים מבורות הביוב, שגם אותם נהוג להדביר (אפילו אני בקומה ראשונה רציתי להדביר אותם). בגינה אין יותר מזיקים? ספרי יותר. ומה רצית מהמשרד לאיכות הסביבה? קישה

droli

New member
וואו זה היה מהיר,

אז, כן ריססנו בכל מקום אפשרי. איכות הסביבה, ע"מ שיגידו לי איך להדביר ת´חרא הזה. המדביר טוען שהוא את עבודתו סיים, ואני עם גוויות....

ניסית

להתייעץ עם מדבירים אחרים? אני מצרפת למטה שני "מומחי הדברה" שיש להם אתרים עם אופציה לשאלות. בנוסף, אם הצלחתי להבין בעייתך קשורה דווקא למשרד החקלאות, שמאשר תקנים לחומרי הדברה ומטפל גם במזיקים, גם אותם אפשר לשאול ולבקש מידע. דווחי אם יש התקדמות.. קישה

inbale

New member
הצעה

כמי שגדלה בבית פרטי לצערי בעית המקקים מוכרת מאוד. מה שאמא שלי עושה עד היום הוא לשפוך נפט או חומצה באסלות השירותים וכך מטפלים בבעית הביוב. לגבי הג´וקים שמגיעים מהאיזור בחוץ זאת כבר בעיה שאפשר לפתור רק יחד עם השכנים.

למעלה