הנה בשורה שתעשה לכן טוב על הלב...

רבקה6

New member
הנה בשורה שתעשה לכן טוב על הלב...

התחלתי לעבוד! כלומר לא עוד נקיונות בתים, עבודות בשכר מינימום - חזרתי להייטק! אחרי שלוש שנים (שנה מרצון ושנתיים כי לא מצאתי כלום) - חזרתי. ובגדול... אז יהיה פחות זמן לחוטים...לילדים...לאנושות בכלל. אבל-סוף סוף נוכל לחזור לחיות ברמת החיים (הלא גבוהה אגב...סתם רגילה) בה חיינו עד לפני שלוש שנים. ר/

deah

New member
טוב לשמוע, שמחה בשבילך

אני במצב דומה לזה שהיית עד עכשיו,מזלי הוא שבעלי המפרנס, אבל להרגשה טובה מקווה לשינוי גם אצלי, בהצלחה!!!!!!!

iris3111

New member
מאחלת לך הצלחה דאה לימצוא עבודה

לא כל כך קל היום. ובכל זאת מחזיקה לך אצבעות.

deah

New member
תודה, ניסיתי כמה שנים לחזור לעבוד ב

בגרפיקה, וזה מה שלמדתי, אבל היום הכל במחשבים כל הדמיון, ריח הצבע המכחולים נעלמו גם בתיירות נכנסת עבדתי די הרבה זמן, עשיתי שטות, עזבתי את העבודה למען גידול ילדים ולא לקחתי בחשבון שיהיה קשה לחזור, היום זה באמת עניין של גיל, מעדיפים יותר צעירים ובצדק,אני מוצאת לי כל מיני עבודות מזדמנות, בין השאר בתור מורה מחליפה, יותר טוב מכלום, בכל אופן , תודה לך

iris3111

New member
../images/Emo24.gifילדים זה שימחה אכן ילדים זו

ברכה. העיקר גידלת ילדים וזו זכות גדולה, וכייף ליראות אותם גדלים ו.....חוזרים 3 במקום אחד
ומחפשים עזרה.. ביבי סיטר ובעיות פרנסה. אכן קשה מאוד לחזור לשוק העבודה וקשה גם להחליף עבודה. אני ניסיתי ובכל פעם מעמידה על המאזניים את העובדה שכיום אני בעבודה-בית ואני נימצאת כשהן באות מביהס' ואני איתן. אבל אי אפשר לדעת תמיד צריך לנסות אולי תימצאי איזו מישרה מעניינת וגם מהנה.

deah

New member
תודה, נכון נחמד שהם באים מביה"ס

ויש מי שיקבל אותם ויקשיב, אבל היום שלי הרבה יותר מבוגרים שניים לאחר צבא והקטן ביותר בן 16 בגילאים כאלה אין להם זמן בשבילך וגם עזרה הם לא צריכים

iris3111

New member
שלי קצת יותר קטנות אחת אוטוטו 15

והשניה 13.5 ואנחנו מאוד קשורות כמו חברות טובות מדברות על הכל. לא לידאוג מהר לובשת כובע של אמא פולניה בעצם רומניה כשצריך להגיד לא
וזה אומנם בא על מחיר החופש שלי. אני תפוסה בעבודה 24 שעות. דיברתי איתן על זה. הגדולה מסכימה לעבור הקטנה עדיין לא בשלה. או קיי אנסה ליסחוב עוש שנה וניראה אחר כך. ובנתיים כל הזמן מחפשת תחלופה אבל משהו שאני גם אהנה לעשות אותו.

deah

New member
תחלופה או משהו שתהני, גם לי יש חלום

כזה, למשל לפתוח חנות סריגה עם המון צמר בשילוב חרוזים, זה עוד לא אבוד אולי?

iris3111

New member
אני עם המשכנתא והמשכורת שלי שמישכר

מינימום היצטמקה עוד יותר יכולה רק לחלום על חנות צמר. אגב כתבתי על זה הבוקר.... אחרי טיול באתרים שנתת. ניתקלתי בתמונות של חנות חלום.... מלא מלא צמר. אבל כבר אמרתי מותר לחלום. בלוד יש חנות חנות צמר קטנה עם כמה מדפים. אין מבחר והחנות משמשת גם כחנות תיקונים תפירה, צלמניה, סנדלריה...... והרעיונות של בעלת החנות עוד מפליגים........ כדי ליקנות צמר אני צריכה להרחיק עד נס ציונה לבית של ביתיק, או תל אביב. זה לא כמו שהיה פעם מתחת לכל פיטריה חנות..... אז לפחות לחלום...... ובנתיים עושה את הריבועים של הסדנא, שמיכה לתינוקת קרושה. שמיכה תינוקת ב- 2, שרוולון וסתם כל מיני פרחים לכובעים מתנה למורות דתיות ו....

deah

New member
אני משתדלת לא לסרוד יותר משני דברים

באותו הזמן, וכך משתדלת לסיים מהר כדי להתחיל משהו חדש, את הריבועים מהסדנא לא התחלתי כי כרגע אני סורגת שמיכת ריבועים לתינוקת וזה לוקח לי הרבה זמןובקשר לחלום , לא להפסיק לחלום זה דבר נהדר

liat1953

New member
בשעה טובה לך ובהצלחה

מכירה היטב את הבעיה שבגיל מסוים קשה למצוא עבודה... אני ישבתי בבית שנתיים,שנה מרצון ושנה ניסיתי למצוא עבודה ובכל מקום אליו התקשרתי עוד לפני שידעו מי אני ומה היכולות שלי שאלו לגילי והגיל היה סיבה לניתוק השיחה. לאחרונה אני עובדת בעבודות זמניות-טוב מכלום.

iris3111

New member
שיהיה לך בהצלחה חמודה והעיקר לצאת

קצת מהבית. ו.... יהיה יותר כסף לחוטים

tatia

New member
בהצלחה!!! ובהייטק יש

מלא מחשבים ואנטרנט חופשי!!:))

למעלה