הנה, דברים בשם אומרם:

הנה, דברים בשם אומרם:

מתוך ראיון שערכתי, עם חמדה: שמי חמדה,
שגדלה במרעה של דרום רמת הגולן. למענכם, טיילתי באחו הכי ירוק, לעסתי מהעשב הכי משובח, עד שהגיע יומי, לחלק את בשרי למאות חתיכות למענכם: פילה, אנטריקוט, סינטה, חלקים פנימיים, ועוד. היישון, היה, ממש כפי שנאמר בסרט, חתונה קולומביינית: "יותר מדי זמן, הוא נרקב, ומעט מדי – קשה כמו אבן...". והנה, בא חגי, רכש במרינדו, אצל הבעלים שלי, את אנטריקוט והסינטה. טיפל בהנאה ובאהבה. הכין את הסטייקים במחבת, הכין רוסטביף, והערב, בא להכינם על האש. אמממ-ה, בא הגיס ודרש אותי WELL DONE. הללללללללללללללללללו? WELL DONE? זה כאילו הרגו אותי מחדש. נשמתי מתהפכת בגן העדן, מנוחתי עדן. טוב. שיהיה לכולם חג שמח. חמדה ז"ל,
מדרום רמת הגולן.

goldy

New member
אחד החלומות שלי

הוא שהנדסה גנטית תצליח לייצר ירקות עים מערכת עצבים, רק בשביל שאתה והחברים שלך תאלצו לגדל שורשים.

Suikun

New member
אני די בטוח

שהוא לא צמחוני, וההודעה שלו הייתה קרניבורית לכל דבר. הוא סתם ניסה להביע סלידתו מWELL DONE לא רשום לך משהו בחתימה נגד קשיי הבנת הנקרא?

goldy

New member
זה מה שהבנתי

" זה כאילו הרגו אותי מחדש. נשמתי מתהפכת בגן העדן, מנוחתי עדן." אוכל בשר מדבר על הבשר ואילו צימחוני מדגיש את הרצח.

bigjack

New member
../images/Emo80.gif נא לשמור על תרבות

לא מוכן לקבל מריבות צמחונות כאן בפורום
סליחה אם טעיתי אבל ככה זה מובן מהכתוב.

bigjack

New member
../images/Emo80.gif ד'ש לחמדה

חבל על בשר טוב שהולך למי שלא מבין בו כלום
גם לי יש חבר טוב שאם הבשר לא בצבע שחור (ואני לא צוחק בכלל) הוא לא יאכל אותו

Bavmorda

New member
אני משתגעת מהאנשים האלה ../images/Emo46.gif

יש לי חברה בעבודה - ארגנטינאית. ילדה בת 28, יש לה עוד שני אחים קטנים יותר, הוריה ארגנטינאים אמיתים. והיא ? WD בלבד.... איפה החינוך איפה ? אני אומרת לך.... קרניבורים אמיתיים זה זן נדיר
BAV ברגע של צניעות והרבה מודעות עצמית

למעלה