הנה דוגמה מהבובות שעשיתי עם הילדים
ה המספרת המספרית New member 18/12/10 #2 הי שחרזדה, התמונה לא עלתה אני בשוק ממה שכתבת על זה שלא קיבלו אותך בגלל הגיל. איזה מין דבר זה?! תראי את השחקנים הוותיקים של תיאטרון הקרון, מישהו יעיז לפטר/לא להעסיק אותם בגלל הגיל??? הרי בעבודה הזאת המקצועיות היא כמו יין ישן ומשובח, לא?
הי שחרזדה, התמונה לא עלתה אני בשוק ממה שכתבת על זה שלא קיבלו אותך בגלל הגיל. איזה מין דבר זה?! תראי את השחקנים הוותיקים של תיאטרון הקרון, מישהו יעיז לפטר/לא להעסיק אותם בגלל הגיל??? הרי בעבודה הזאת המקצועיות היא כמו יין ישן ומשובח, לא?
ד דודי בן אדרת New member 19/12/10 #4 כדאי לבדוק אם התמונה בגודל ואו בפורמט המתאימים להעלאת תמונות ב מחכים בסבלנות לתמונות
ש שחרזדה האחת New member 20/12/10 #7 תודה לך ליאורה ,מה עוד שהם יכולים לבחור גבר אישה , ילדים ועוד.. ומפתחים שיחה על הבובה..שהופכת לדמות עם תעודה מזהה.. הילדים עשו בובות מקסימות את זה הכינה הנכדה שלי בת 9 בשבילי כדי לצלם..
תודה לך ליאורה ,מה עוד שהם יכולים לבחור גבר אישה , ילדים ועוד.. ומפתחים שיחה על הבובה..שהופכת לדמות עם תעודה מזהה.. הילדים עשו בובות מקסימות את זה הכינה הנכדה שלי בת 9 בשבילי כדי לצלם..
ג גליתוי New member 21/12/10 #9 אהבתי! את הרעיון של בובת קולאז' אפשר לפתח את זה ולהרכיב דמויות מחלקים שונים של צילומים...