הנה דייט הזוי ביותר

מאי24

New member
הנה דייט הזוי ביותר

ללא ספק ../images/Emo106.gif

הדייט הזה כל כך הזוי.... שזה מזעזע!!! אין לי מושג איפה הייתי מנסה לקבור את עצמי אילו הייתי במקומו....

Mירב

New member
נו באמת אייל

לא שמעת על אגדות אורבניות?! טוב לראות שגם בSANFRAN הנאיביות בכ"ז שולטתתתתת....

אמיתי או לא...

הסיפור הזה לגמרי הזוי. (אולי זה קצת נאיבי מצידי, אבל אני לא רואה את עצמי רץ לבדוק כל עניין שלא קשור באופן ישיר אליי, אם הוא אמת או לא...)

Mירב

New member
חחחחחחחחח גם אני לא!

אבל כתבה כזו, כן - ועוד איך

אז בואי נסכים...

שהסיפור הזוי, לא משנה מי המציא אותו.. ואגב.. אני בטוח שבעידן האינטרנט,דברים בסגנון בהחלט יכולים להתרחש(אם עוד לא התרחשו)..

Mירב

New member
"If you like Pina Colada..."../images/Emo79.gif

זה עוד מעידן המודעות בעיתון, לא?
אני חושבת שדווקא היום, בעידן האינטרנט עם האימייל, ומצלמות החל בCAMERA PHONE וכלה ב- WEBCAM, אין סיבה שמצב כזה יקרה, אלא אם האנשים ממש סתומים.

Mירב

New member
ואני יודעת שעכשיו אתה תכתוב

שתמונות אפשר לזייף.... אבל מה הרעיון? בחורה (אפילו שנשואה) שמתכתבת עם מישהוא שגר 2 מטר ממנה במשך 6 חודשים - (עוד לא שמעתי על דבר כזה) - קרוב לוודאי שרוצה באמת להכיר אותו באיזה שלב, אז אין סיבה שתקטין לעצמה את הסיכוי ע"י משלוח של תמונה של איזו דוגמנית מעיתון פלייבוי אם היא אכן מתכוונת להיפגש עם הבחור

לא יודע....

נכון שזה נראה מוזר ששני אנשים גרים 2 מטר אחד מהשני ולוקח להם 6 חודשים להפגש... אבל כדאי לקחת בחשבון, שאנחנו לא בישראל, שם בדרך כלל נפגשים ביום שלמחרת (אם לא באותו הערב..), פה אנשים אוהבים לקחת את הזמן שלהם.. ולאנשים בעלי לו"ז צפוף וקריירה,חודש חודשיים יכולים בהחלט להיות זמן סביר, עכשיו, בואי ונחשוב מה קורה אם מכירים אדם, ולא בכוונה רומנטית.. האם גם אז נעשה הכל כדי להפגש בהקדם? כי אני דווקא מאמין שניקח את הזמן במקרה כזה- הרי כלום לא בוער... ומי יודע.. אולי מתחילים כחברים "וירטואלים" ובהמך מגלים שיש הרבה מן המשותף, ולאט לאט הקשר פונה לכיוון רומנטי?

מאי24

New member
אגדה אורבנית או לא

זה לא מנע מג'יי לנו לעשות מטעמים מהכתבה בתכנית הלילה שלו.:- המחשבה הראשונה שעלתה בדעתי כששמעתי על הכתבה היא איך מישהו לא מזהה את הקול של אמא שלו (בהנחה שעברו לדבר בטלפון).
אבל תודי שבתור קוריוז לפורום הזה, זה נחמד (במיוחד לאור תחרות הדייט ההזוי )

Mירב

New member
נכון. וגם שלא זיהה רותה מאחור

אני מזהה את ההורים שלי מקילומטר מקדימה מאחורה ומהצדדים, נו באמת.

סלסרו

New member
הרסת לי... (או שהצלת אותי -

בדיוק באתי לשלוח את זה לרשימת התפוצות שלי..) למה זה לא יכול להיות אמיתי? זה לא סיפור מופרך.

למעלה