הנה הבובה שלי שניצלה מאכזריותם של בני האדם

dogit1

New member
הנה הבובה שלי שניצלה מאכזריותם של בני האדם

בשן ועין, תיראו איזה דבר יפה אנשים זורקים לרחוב

לקשמי

New member
בימים שבהם זורקים תינוקות לפח הזבל

לצערי כל דבר אפשרי...

חתולים לפעמים קופצים מחלון גבוה ונעלמים.

יתכן שמישהו מחפש אותה. בודאי אחד השכנים. כבר ראית חתולים מפוארים יותר ברחוב. ובסך הכל, לא יתכן שמישהו השליך אותה.

dogit1

New member
לעולם לא ידעתי כמה רשעות ואכזריות יש

לאנשים מסויימים ,עד שפגשתי את החתולה הזו, היא היתה כל כך רזה שהוטרינר היה בטוח שהיא גורה רק עור ועצמות , כל השיער שלה נשר, ללא שיניים קידמיות , פצועה ומורעבת היא פשוט ניגשה אלי ובלילה היה קשה לי לראות שזו חתולה בגלל מצבה המזעזע , זה שהיא נראית כמו דוגמנית היום זה בזכות המשפחה שסוגדת לה כל אחד לוקח תמונה שלה בארנק כולם רבים היכן היא תישן הלילה, ובהתחלה היא היתה מאוד פחדנית ותוקפנית אחרי הלינצ' שהיא עברה לא מפתיע.

נצל"ש ../images/Emo3.gif ה"בובה" שלי

עלתה היום על המדיח, הפילה לרצפה את הבלנדר ואת הקומקום החשמלי, שניהם נשברו, ואז בחוצפתה היא ישבה והסתכלה על חבר שלי מנקה את המהומה. אולי מישהו רוצה עוד אחת? נראה לי שהיא תהיה נטושה בקרוב

dogit1

New member
אם הילד היה מפיל את הבלנדר והקומקום היית מוסר

מוסרת גם אותו לאימוץ? לגדל בעל חיים זה כמו ילד ,לא תמיד הם מתנהגים בהתאם לציפיות שלנו ..

dogit1

New member
איתך הסליחה,אך מבחינתי זה עדיין תקף

לגבי כל כוונת הנטישות לקראת החגים הבאים עלינו לטובה חג שמח

C H 4

New member
הבובה שלי

כירסמה את חוטי החשמל של הרמקולים של המערכת, את הכבל של הכבלים ועוד כמה חוטי חשמל בשביל הכיף. אז אין מוזיקה ו\או טלויזיה. שני בובים אחרים, הפכו עציץ עם עלי מאכל (חסה, עירית, רוקט) למשתנה ציבורית ומזל שגיליתי את זה היום משום שאני בקביע אוכלת ממנו
כמובן שכאן הסיפור לא נגמר, שני הכפריים האלו גם לא יודעים לצעוד על רהיטים בלי להפיל (דברים כבדים, שבירים ושממש לא תופסים את כל המקום על הרהיטים- למשל צלחתשלא נמצאת על שפת השיש) כמובן שהם מחונכים למופת, אז הם קורעים את שקיות האשפה באופן קבוע כדי לאכול ואפשר להמשיך ולספור את כל הדברים הנפלאים והצבעוניים שהם מוסיפים לבית אבל אין לי כח. ולקינוח, בוב קטן אחר שהוא דווקא יחסית בסדר (רק קצת מרעיש) מאוד לא מרשה להתעסק לו באחוריים, אבל איכשהו באופן קבוע נדבק לו קקה לתחת ואין לי מושג איך אפשר לנקות את זה. כלומר יש לי מושג, אבל יש לי מספיק שריטות ונשיכות וממש לא בא לי על עוד.

C H 4

New member
ושכחתי

רוצה להחליף?
אני לוקחת את הבובה שלך, ואת מקבלת שני חתולים כפריים וארנבונת אמריקאית שמדברת גם עברית
אני אפילו מסכימה שתעזרי לגזור את התחת של החתול הלא מתנקה

dogit1

New member
הנה כמה המלצות לסוררים הקטנים

ראשית בקשר לעציצים ,מה שאני עשיתי שמתי על האדמה איצטרובלים קטנים ,או אבנים ,או חוחים(קוצים) גם לא יגדלו לך עשבים באדנית וגם זה ירתיע את בני הבליעל הקטנים להתקרב לעציץ הטוסיק העדין שלהם לא יסבול את החרפה. הארנב והחתולה שלי הפכו את האדנית לשירותים ציבוריים עד הפתרון היצירתי שלי. לגבי הטוסיק המלוכלך זו מכה רצינית ,מה שאני עשיתי יש לי חתולה וכלבה עם הרבה שיער אני פשוט לקחתי אותם לספרית שגילחה להם את כל השיער סביב הטוסיק ומאז אני מרוצה עד הגג ,למרות שאני לא מספרת את הכלבה כלל את הטוסיק אני מגלחת לה, לי זה היה פתרון מצויין תמורת כמה שקלים בודדים. אם את רוצה לשמח את הספרית את יכולה לעשות להם מנגטים ברגליים גם תמורת כמה שקלים. שבת שלום

למעלה