הנה הביאוס מגיע...

הנה הביאוס מגיע...../images/Emo122.gif

כבר פתחנו פה לשטן, חבר'ה, בקשר לספר הילדים שלי שקיבל תשובה חיובית מהוצאה גדולה ומכובדת. ובכן, היום הייתה לי פגישה שם וביטלתי הכול. הם דרשו המון כסף עבור שתי אופציות של מאיירים גדולים ושווים אבל הם רוצים שאני אממן את האיור, וזה ממש ממש בלתי אפשרי בסדרי הגודל שהם רצו. אמרתי "לא, תודה." והמשכתי הלאה. גם ביאס אותי שהם הראו את זה לשלושה לקטורים והבנתי שאחד מהם התנגד, אבל שניים אהבו ולכן הם כן רצו להוציא את זה לאור. נכון, אני לא אמורה להיות מושלמת ולא כל אחד צריך לאהוב את מה שאני עושה, אבל עיצבן אותי שאחד לא אהב את זה וגם לא קיבלתי הסבר למה. בכל אופן, הורדתי את זה מהפרק בגלל הסעיף הכספי ואני אמשיך הלאה עם הוצאות אחרות... מחר אשלח את זה לעוד כמה. אבל למה יצאה לי פתאום הרוח מהמפרשים?
הייתי כל כך מאושרת ופתאום הכול התבטל. אני צריכה לעבוד על עצמי היטב שיהיו אולי עוד הוצאות שיאהבו ויהיו כאלה שלא יאהבו, אבל האגו, אוף... האגו... שחר המצוברחת.

יונית א

New member
מה אומרת האחות בחדר לידה ?

תחשבי על כמה סופרים שכותבים ושולחים להוצאות לאור ואלו לא עונות אפילו. תחשבי על כמה סופרים שכותבים ושולחים ,ועורך ההוצאה או אחד הלקטורים שלו טורח ועונה "הספר אינו מתאים לנו". תחשבי על כמה סופרים שכותבים ושולחים , והלקטורים (3/3) מחליטים שהספר לא ראוי לדפוס. תחשבי על כמה סופרים שכותבים ושולחים והלקטורים עונים "יש פוטנציאל ..אבל" ואז תחשבי עלייך- הגעת כבר למו"מ עם ההוצאה לאור. הם רצו את הספר (2/3 מהלקטורים זה מספיק אפילו בכנסת). אז על מה המו"מ נפל? -על כסף. ועדיין זו הייתה החלטה שלך שלא להוציא לאור בהשתתפות כספית כבדה שלך. הם אהבו את הספר שלך. הם חשבו שהספר ראוי ובשל וטוב. אז אחד לא חשב ככה. אז מה? לא הראשון ולא האחרון (ואת יודעת) את אוהבת את התינוק שלך? אז מ'כפת לך מה אומרת עליו האחות בחדר לידה?

יונית, אני מדפיסה את מה שכתבת

ושמה על לוח השעם לפניי. בחדר העבודה. לקרוא ולשנן כל יום... תודה על מה שכתבת.
הולכת לעלות על ההליכון החשמלי שלי, לשרוף 50 דקות של קריזזזז...

monicala

New member
למה יצאה הרוח

כי...החלום עמד אוטוטו להתגשם ואת השלמת קצת פערים, (עודף לימודי ספרות), כי אחרי כל כך הרבה השקעה ומאמץ ציפית לקבל משהו בתמורה, כי הדבר שאנחנו הכי רוצים הוא שיאהבו את מה שאנחנו עושים, ובאותה הזדמנות גם אותנו, כי המבחנים בחיים אף פעם לא מסתיימים ואנחנו רוצים להצליח בהם, כי זה נפל על משהו טכני שכלל לא קשור לאיכות של הספר ואת חווה תחושת חוסר האונים מרגיזה ומתסכלת, כי מה פתאום הלקטור הטיפש הזה לא אהב את הספר, כי את נתת הכל, ולמה הם מתקמצנים פתאום על מאייר? אין סוף סיבות להרגיש רע כשמקלקלים לך חלום. והאגו? אוי, מי יתננו אגו מפלדה, כזה שלא נפגע משום דבר, שלא נעלב, שלא מתכווץ, שלא רוצה ללכת ולהתחבא תחת השמיכה. אבל... יש הוצאות אחרות, יש מאיירים אחרים, יש עוד אפשרויות והן יגיעו במוקדם או במאוחר. מה לגבי האפשרות להגיש את הספר עם מאייר שאת פונה אליו בעצמך? התשלום שלו יתקזז מהתמלוגים שלך, או שתגיעו להסדר אחר. אני לגמרי מבינה את התחושה שלך. לי סגרו כתב עת מצליח כי הוא לא הכניס למו"ל מספיק כסף. מאז אני מנסה להקים אותו מחדש, וכמעט כמעט הצלחתי. היה לי מו"ל חדש ומתאים, היתה לי הבטחה סגורה לתרומה משמעותית, ואז הגיע הקיצוץ האחרון בתקציב התרבות וטרף את כל הקלפים. התרומה שלי הלכה למוסדות קיימים שנפגעו מהקיצוץ, וההבטחה העקרונית שקבלתי נכנסה להקפאה. למרות ששום דבר לא סגור עד שהוא סגור, לפנטזיות חיים משלהן. אבל אם את לא מפנטזת את גם לא עושה. כתבת ספר, אהבו אותו, יאהבו אותו ויוציאו אותו לאור. תני לגל הזה לעבור, תני לעצמך להיעלב, לא היית אנושית אלמלא נעלבת, והמשיכי הלאה. ככה זה בחיים. כמה מעצבן ככה נכון. ותני לנו לקרוא קצת מהספר. האתר הזה מלא אנשים כותבים. אבל רק אם את רוצה.

קראתי את הכינוי ואת החתימה שלך

ושניהם מביעים אופטימיות מוחלטת
תתעודדי! זה מאורע חד פעמי לא נעים, אבל יחיד ברצף של אירועים חיוביים אחרים. להליכה על מסילה, פרט לתופעות לואי פיזיות מבורכות, יש גם אפקט מרגיע. את ההליכון שמרי לעוד 40 שנים
אם את זקוקה לעזרה עם ספרך - הגהה, עריכה לשונית, עידוד מוראלי - אשמח לעזור
שוקולד חלב תפוז

איזה כיף בבית החם הזה../images/Emo24.gif

איזה מילים נהדרות ומעודדות אתם כותבים לי. מוניקה ושוקולד חלב תפוז, תודה גם לכן, באמת תודה. זה מעודד ומחמם את הלב.

relax

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב שחר של יום חדש!

חשבת אוליי לפנות למאייר לא ידוע, מתחיל, צעיר? אחד כזה שיש לו כשרון גדול, אבל הוא רק בתחילת דרכו? זה יעלה לך הרבה פחות! חבל לבטל הכל בגלל הוצאות על איור!!!! וכמובן, חן חן על ההצלחה בהוצאה לאור. לדעתי זאת הצלחה!

תודה, relax, חשבתי על זה

ויכול להיות שאלך גם בכיוון כזה. אני לא אבטל הכול בגלל האיור. בוודאי שלא. רק שיכול להיות שעם ההוצאה ההיא זה לא ייצא לפועל, אבל יש הרבה דגים בים, כידוע...:) נמשיך הלאה. אנחנו לא מהמתייאשים. תודה על החיזוקים והעידוד.

נויהאחת

New member
כגודל הציפיה כך גודל האכזבה

אולי כדאי לך ללמוד מהחויה, לא להריץ תסריטים בראש, אלא להתקדם בזהירות ולקוות לטוב. ותדעי לך מנסיוני האישי, סביר להניח שזה היה לטובתך ושבקרוב תקבלי הצעה הרבה יותר טובה. בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה

למעלה