הנה הגעתי לפורום שתמיד רציתי ולא

הנה הגעתי לפורום שתמיד רציתי ולא

ידעתי על קיומו! שלום לכם, שמי קסם, אני בת 22 מחולון. יש לי חיבה בלתי מוסברת לארצות סקנדינביה , וחלום חיי הוא לבקר שם במיוחד בנורווגיה ופינלנד
, אך מאחר והמצב לא מאפשר לי
אני מסתפקת בלהיות במקומות הקרים הללו רק בדמיוני
אני אשמח לקבל מידע על פינלנד, על האקלים השורר שם, התרבות וכל דבר מעניין על המדינה הזאת.
אני לא יודעת אם יש לכם תשובה לגבי זה, אבל האם בפינלנד יש קהילה צמחונית-טבעונית רחבה? איך מסתדרים שם טבעונים?

p i n g o

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

בקשר לשאלה שלך: "איך מסתדרים שם טבעונים?" אני מניח שהם פשוט לא אוכלים בשר...

לא יודע לגבי פינלנד ספציפית

אבל סקנדינביה - מרוב שמשעמם שם אנשים מחפשים לעצמם עיסוקים וחיבוטים ויש הרבה צמחונים מהנסיון שלי בשבדיה. יש גם קבוצה מוזרה של אנשים שאוכלים רק פירות שנשרו מהעץ באופן טבעי.

אתה מתכוון לפרותריינים

אבל אגב, צמחונות וטבעונות אינה נובעת מחיבוטים ומשיעמון, אלא מהבנה שליצורים חיים יש יכולת לחוש סבל, כאב, מצוקה ושאר רגשות, כך שלדעתי אם יש קהילה רחבה של צמחונים שם, כנראה שהיא נובעת מנאורות.

pavement

New member
טבעונים בסקנדינביה

באוסלו פגשתי די הרבה טבעונים. לא זכור לי על מפגש עם עוד טבעונים בנורבגיה/ שבדיה/ דנמרק (אלה ארצות סקנדינביה בהן טיילתי).

בפורום צמחונות-טבעונות אמרו לי

שדווקא פינלנד לא ממש ידידותית לטבעונים(שימו
לא צמחונים, אלא טבעונים) הרבה מן המאכלים מכילים בייצים ואפילו את הלחם מורחים בשומנים מהחי, אמנם נסיעה לפינלנד היפייפיה שלי עדיין רחוקה, אבל אני מפחדת שאני אצטרף לשבות רעב
שאני רק עכשיו כותבת אחרי מאה שנה, פשוט לא הייתי כאן ולא יצא לי לכתוב.. שולחת חיבוק לכולם
קסם.

בפורום צמחונות-טבעונות אמרו לי

שדווקא פינלנד לא ממש ידידותית לטבעונים(שימו
לא צמחונים, אלא טבעונים) הרבה מן המאכלים מכילים בייצים ואפילו את הלחם מורחים בשומנים מהחי, אמנם נסיעה לפינלנד היפייפיה שלי עדיין רחוקה, אבל אני מפחדת שאני אצטרף לשבות רעב
שאני רק עכשיו כותבת אחרי מאה שנה, פשוט לא הייתי כאן ולא יצא לי לכתוב.. שולחת חיבוק לכולם
קסם.

למעלה