הנה הדרבוקה של מיסטר שיט סטילר
E Ethan Dark Warrior New member 19/7/07 #2 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
כ כפית קסמים New member 19/7/07 #4 נכון שהיא יפה?../images/Emo6.gif יואו זה היה כל כך מצחיקקקקקקקקקקXD
מ מלאני סי 2 New member 26/7/07 #15 Do you have something new to tell us../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif
כ כפית קסמים New member 1/8/07 #17 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראית את מה שאמרתי לך לראות בערוץ 2? היה דרבוקיסט אצל מרגול{אשת חיל שלי } בקיצור היה דרבוקיסט שכל הזמן דירבק{ככה היא קראה לזה } וכל השכנים התלוננו עליו#$^@ ואז היה קטע שהוא אשכרה דירבק בתוכנית
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ראית את מה שאמרתי לך לראות בערוץ 2? היה דרבוקיסט אצל מרגול{אשת חיל שלי } בקיצור היה דרבוקיסט שכל הזמן דירבק{ככה היא קראה לזה } וכל השכנים התלוננו עליו#$^@ ואז היה קטע שהוא אשכרה דירבק בתוכנית
כ כפית קסמים New member 19/7/07 #6 מצאתי את זה../images/Emo26.gif פהפהפהפהפה כןכן אני לא יודעת להקליט כמו בן אדם נורמלי. בקטנה.D:
D darklighter New member 20/7/07 #8 ../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif הדרבוקה נשמעת טוב אבל יש שם איזה בעיה בסאונד שעושה רעש של פלוץ מעצבן כזה...
../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif הדרבוקה נשמעת טוב אבל יש שם איזה בעיה בסאונד שעושה רעש של פלוץ מעצבן כזה...