הנה הוא מגיע

hospital_food

New member
הנה הוא מגיע../images/Emo188.gif

אלבום השנה לא שלי. עושה רושם שהאלבום הזה הולך להיות בכל מקום בחודשים הבאים, כל מבקר מוזיקה יכתיר אותה כה-האלבום של השנה, בסט ניו מיוזיק של פיצ'פורק כבר פינה לו מקום מראש. סנוניות ראשונות אפשר כבר לקבל כאן והנה ביקורת ראשונה ומשבחת אני מריח טירוף (קטן.בכל זאת אינדי) מי שרוצה להיות בעניינים, פה ניתן להוריד שני שירים.

hospital_food

New member
והיום בוואלה!

אלון עוזיאל מכריז עליו כאלבום השנה שלו. מי הבא בתור? וחולוני, תנסה להיות קצת פחות צפוי.

hospital_food

New member
בוווו

כבר כתבתי שממש לא השתגעתי על האלבום הזה, שכל מה שהיה קסום באלבום הבכורה שלה פשוט התפוגג באלבום החדש, שזה כולל גם את הקול שלה- שהפך להרבה פחות מיוחד. אבל לך אין בעיה רק איתה, אלא עם כל הג'אנר, כך שאתה לא חייב להגיב בבוז על כל הודעה שמזכירה אותה. סתם דבילי. בכל אופן, אני מפרסם כאן ביקורות לאלבום כי הרחתי שהולך להיות חתיכת קונצנזוס לגבי האלבום הזה וזה די מגניב לראות 10 גם ב Drowned in Sound.

חולוני

New member
לא הבנתי

אתה לא אוהב את האלבום אבל אוהב את כל הביקורות הטובות (והמוגזמות בטירוף) שהיא מקבלת? משהו כאן לא ממש מסתדר לי.

hospital_food

New member
איפה כתבתי

שאני אוהב את הביקורות או מסכים איתן? אני בא להראות שכמו שיש אמנים שיוצרים מוזיקה במיוחד כדי שתזכה להשמע בגלגלצ כך יש אמנים שעושים את זה בשביל לרכוש את לב המבקרים. ופשוט נראה האלבום הזה "תוכנת" במיוחד בשביל זה(גם אם עומדת מאחוריו אמת פנימית. ועומדת), והוא הצליח. אז כבוד!

חולוני

New member
כבוד למי?

כבוד לה? או כבוד למבקרים המעפנים שאכלו את החרא שלה בלי לקבל עודף?

חולוני

New member
אתמול ניסיתי לשמוע את השיר

של ה-12 דקות, קוראים לו "אמילי" נראה לי, נרדמתי כבר בדקה השלישית ומייד העברתי לרמיקס של DFA ל-My Love של ג'סטין. חרא כזה לא יצא לי לשמוע כבר הרבה מאוד זמן.

eyeCoof

New member
אני לא צריך להביא בוץ

אני מייצר אותו בעצמי יש-מאין.

Prozak Blues

New member
כן, אתה..

חלאס עם הגישה האנטי הייפית הזאת. אם יש הייפ, יכול להיות שהוא טוב. לא כל הייפ שנוצר, הוא לא טוב רק בגלל שהוא הייפ. קח לדוגמה בתחילת השנה. כשיצא האלבום של הארקטיק מונקיז. הוא היה טוב+. אני עדיין מדי פעם שומע אותו. בפורום קטלו אותו כאילו הוא האלבום הכי גרוע של השנה. אז נכון, ההייפ היה מוגזם.. אבל זה לא אומר שהאלבום לא טוב..

חולוני

New member
אופס..טעות בתגובה

תתעלם. מה שהתכוונתי להגיב לך זה שמצאת את מי להאשים בזה שהוא נגד הייפ ונגד הארקטיק מאנקיז. כנראה שאתה לא ממש עוקב אחרי הפורום ואחרי ההודעות שלי בפרט, כי הנה 2 הודעות שלי שיפריכו את הטענה שלך: הראשונה (אני הראשון שכתב עליהם בפורומים בארץ, חזיתי את הפריצה שלהם 4 חודשים לפני שיצא האלבום) השניה (כשקניתי את האלבום ביום שהוא יצא בארץ) ובתור בונוס - קבל גם הודעה שלישית תגובתך?

eddies gun

New member
יא אללה

איך חזית את הפריצה הגדולה. משהו בנזונה. כול הכבוד לך.

למעלה