הנה הוא שב אלינו - לוח " מופיעים " החדש

הנה הוא שב אלינו - לוח " מופיעים " החדש../images/Emo70.gif

לאחר הפסקה בת חודש שב לפורום לוח " מופיעים " החדש לחודש יוני
מקווה שישמש אתכם... כל שאלה, בקשה, עצה וכ'ו ללוח זה ולבאים אחריו אתם מוזמנים כתמיד להפנות אלי

../images/Emo140.gif יופי, חיכיתי לזה!!

חודש יוני הוא חודש עשיר בהצגות לירושלמים (חבל שאני לא...). אני מניחה שההצגה של תיאטרון קטן "המסע אל האי אולי" מתקיימת בבית אריאלה ב- 9.6 ולא כמו שכתוב נכון (אולי אני לחצתי בטעות על משהו כשפתחתי את המסמך?!) ?

תארתי לעצמי....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הי ליבי אכן הצגות בובות רבות מופיעות החודש בי"ם, גם בשל היות תיאטרון הקרון ירושלמי המופיע באולם הבית שלו וגם במתנ"סים הרבים ברחבי העיר וגם בשל שבוע הספר שבו כמעט באופן קבוע מזמינה עירית י"ם הצגות לספריות והמתנ"סים בעיר כך שבהחלט הם מרוויחים החודש במיוחד אבל... גם באיזור ת"א, גבעתיים, ר"ג, רעננה, ראשל"צ,הרצליה ( אפילו לצפון,דרום ושפלה ) לא חסרות הצגות רק שכרגע ה"בעיה" היא גילו של הילד...לא נורא ב"ה הוא עוד יגדל ויתאים להצגות האלה ולעוד הצגות נפלאות שיעלו עד אז מלבד זאת את בוודאי שיודעת שכמו בכל מקצוע יש תקופות טובות ומגוונות יותר ויש תקופות
גם עלינו לא פסח המיתון
אני שב וממליץ לך להציץ באתר האינטרנט של עירית פ"ת ועיריות קרובות למקום מגורייך ולחפש פעילות במתנ"סים ובספריות שבד"כ כמעט בכל עיר בארץ מציעים החודש הצגות בובות, שחקנים ובובות,שעות סיפור עם בובות וכדומה לכב' שבוע הספר לי לצערי אין את הזמן לשבת ולבדוק בכל עיר ועיר ולהעלות בלוח אני מקבל את הפרטים מתאיטראות שמוכנים לשתף פעולה ( יש כאלה שלא - תתפלאי!!!! ) השולחים אלי מידע וכן מלקט מאתרי ת' וכדומה בעצמי. אני שוב מזמין אותך ואת שאר חברי הפורום לעזור במידע על הצגות המתרחשות באיזורכם או שידוע לכם ואשמח לצרף זאת בכל חודש למידע שאספתי - כך נוכל ליצור יחד לוח גדול,שלם ו,מקיף ועכב כך גם מועיל יותר לכולם. צודקת, הצגת " המסע אל האי אולי " מתקיימת ב9.6 ולא להפך -כפי שפירסמתי (עייפות
) תודה ששמת לב ועידכנתי ואם שמת לב אף תיקנתי בעקבות הערתך.

למעלה