הנה החתימות של כול הבנים מאנסינק

RJlake

New member
הנה החתימות של כול הבנים מאנסינק

זה שמוקף בעיגול זה של ג'סטין!

RJlake

New member
קצת נוסטלגיה- תמונה מגניבה של הלהקה

אתם יודעים שהבקסטריט בויז חוזרים עם אלבום חדש. לא שאני מעריצה שלהם או משהו אבל לאנס אמר שאנסינק גם יוציאו אלבום חדש בשנה הבאה ופתאום גם הם מוציאים אלבום חדש! לי נראה שבזמן הקרוב עומד להיות מאוד מעניין יש לנו את בלו וויסטליף ועכשיו בקסטריט בויז ואנסינק!

NarihS

New member
רגע רגע.. כנסי שניה

לא הבנתי אותך.. התכוונת להגיד שלאנס אמר שהם מוציאים אלבום ואז פתאום בקסטריט גם החליטו? כי אם זה מה שהתכוונת אז את ממש טועה, כי אני כן מעריצה של בקסטריט ואני יודעת טוב מאוד שעוד לפני שאן סינק אמרו שהם מוציאים אלבום(מה שאני לא רואה קורה בזמן הקרוב בגלל הסרט של ג'סטין והדיסק של ג'ייסי) וחוץ מזה יש לי ראיון של האווי מבקסטריט וג'ואי, שג'ואי שאל אותו אם בקסטריט מתכוונים להוציא אלבום אז האווי אמר לו שכן ואז ג'ואי אמר שגם אנסינק צריכים להוציא אלבום כדי להתחרות או משהו כזה.. אני ממש לא זוכרת אבל מה שבטוח זה שבקסטריט ממש לא מעתיקים מאנסינק.. יש להם יותר מידי כבוד בשביל זה.. ואם אני לא טועה, זה בקסטריט שהקליטו כבר 10 שירים וכתבו איזה 4 שידוע לנו עליהם, ואנסינק לבנתיים לא קורה איתם כלום..

RJlake

New member
אני לא אמרתי שהם מעתיקים סתם

אמרתי ששתי הלהקות מתכונות להוציא דיסק לפי דעתי בקסטריט בויז הם אחלה להקה וזה ממש לא מה שהתכונתי. גם לי לא נראה שאנסינק יוציאו דיסק בזמן הקרוב אבל לפי דעתי הדיסק סתם יכול להזיק לג'סטין כי הרי הרבה אנשים לא העריכו אותו רק בגלל שהוא יצא מלהקת בנים ואחרי שהוא הצליח להוכיח לאנשים שהוא הרבה יותר מזה עכשיו שוב הוא חוזר ללהקה!

NarihS

New member
הא סבבה...

חח מצטערת על ההתפרצות שלי.. :) לקחתי את זה יותר מידי קשה.. :) באמת sorry ואיזה שטויות אמרת.. למי איכפת שלא מעריכים אותו?? העיקר שאת אוהבת אותו נכון? את מעריצה שלו ושל אנסינק? מה איכפת לך אם אחרים מעריכים אותו או לא.. במילא יש אנשים סתם מגעילים שלא יודעים להעריך משהו שטוב שבא אליהם..

RJlake

New member
חחח אין בעיה ואת צודקת אף על פי

שאני מעדיפה אותו לבד הוא הרבה יותר טוב!!!!!!!!

OMG תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ואייי איזה חתימה מושלמת
אני מתה עליו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה