הנה הכיבוש הישראלי

הנה הכיבוש הישראלי

the new L

New member
רק חבל

שחצי מהמדינות כאן הן בכלל לא מדינות ערביות: איראן, טורקיה וכל המדינות ששמזרח אליהן הן לא ערביות (שזה רוב המדינות בתמונה)

a e q u i t a s

New member
מישהי בכחול, תתנסחי בכבוד כלפי אחרי

מישהי בכחול לבן, תתנסחי בצורה מכובדת, אחרת האלץ למחוק גם את הודעה הזו. זה הפעם השנייה היום שאת משתלחת בגולשים האחרים, כנראה המסר ששלחתי לא הבהיר את המצב...

לא הגיע אלי שום מסר, באמת!

ובאמת תמהתי למה מחקת את העצומה שהייתה כ"כ חשובה. אגב, שמחה לראות אותך שוב בפורום..
בסדר, אשתדל לא לכעוס על החוסר הבנת הנראה של חלק מהגולשים כאן.. אבל זה נראה כאילו הם עושים את זה בכוונה - הפגנת הטמטום... שבת שלום!

a e q u i t a s

New member
נשלח לך מסר חוזר בדקות אלה

נשלח לך מסר חוזר ממש עכשיו, עם סיבה למחיקה ההודעות שלך.

the new L

New member
הפגנת הטמטום?

בינתיים את היחידה שהפגינה חוסר ידע...

the new L

New member
המסר ברור

אבל התמונה הנוכחית אבסורדית (יכולת באותה מידה להביא את מפת העולם). אם את רוצה להפיץ דבר כזה לצורכי תעמולה ישראלית, כדאי לתקן את הטעות...

מהכרותי איתך

אני יודעת שיש בך "שמץ" מהסגנון של השמאל לגבי דברים אלו. לכן בתגובתך הראשונה להודעתי התעורר בי החשד שאתה לא בא לתקן בכנות את מה שנראה לך כטעות, אלא לעשות בדיוק להיפך. אני רוצה לקוות שהשתנית.. העניין אולי ילקח בחשבון, אבל הרשה לי לשאול אותך שאלה: אם היה כתוב בכרזה שהמדינות הללו הן איסלאמיות, האם לא הייתם תוקפים על "גזענות כלפי האיסלאם" ???

enzim

New member
הנה תמונה אחרת

תמונה של ארצות ערב היישר מויקיפדיה האנגלית. השטחים בירוק זה שטחים כבושים ע"י ישראל והשטחים באפור זה שטחים שישראל עומדת להשתלט עליהם....

the new L

New member
גם התמונה הזאת

לא מדוייקת לדעתי. סומליה היא מדינה ערבית?

אלון 58

New member
היא מגדירה עצמה כך...,

אם כי למיטב ידיעתי,השפה הערבית בה היא משנית,אם בכלל,מה גם שכיום זו לא מדינה,זה שטח הפקר,כמו מעבר לגבולנו הצפוני,רק הרבה יותר גדול.כשהיא היתה בעבר יותר "יציבה",סומליה היתה חברה בליגה הערבית.

a e q u i t a s

New member
ממש לאחרונה בסומליה

ממש לאחרונה בסומליה עלה שלטון הדומה מאוד לטליבאן... שאני אמצא את הכתבה אני אפרסם פה את הלינק.

Shayko71

New member
אתם צודקים! טרם ידעתם מיהו ישראלי?

מאז התפלגות ממלכת 10השבטים, איננו ישראלים,ובקושי יהודים. ולולי ``כסף מטהר ממזרים`` רובם היו פסולי חיתון(קדושין דע``א)ואף כי לא זזו משם עד שעשו את הישראלים עכו``ם לכל דבר(יבמות דט``ז)אלהים חצה את הקוים אחר גלות 10השבטים והבטיח והיה ישראל כארי ביער וטרף ואין מציל

the new L

New member
קשה להגיד

שעלה שלטון מסויים בסומליה, כי למיטב ידיעתי הם לא שולטים בכל המדינה (סומלילנד בצפון המדינה לא נכבשה על ידם למיטב ידיעתי), אלא רק בחלקים הדרומיים ובעיר הבירה.

pelegs

New member
לא הבנתי

אז למה יש מדינות שונות? למה הן נלחמות ביניהן?...
אולי זה בגלל שהערבים אינם לאום אחד מגובש? אולי זה בגלל שיש ביניהן חילוקי דעות והבדלי תרבות כמו בין עמי אירופה המערבית?... זה שיש כמה מדינות שונות שמדברות שפה דומה, ובהכללה יש ביניהן דמיון ב"תרבות" (משהו שנורא נוח לראות מבחוץ, כמובן) - לא אומר שהן לאום אחד, ובוודאי שלא מעיד על כיבוש. למעשה, הטענה הזו מגוכחת כמעט כמו לטעון שאירופה כולה היא מדינת לאום אחת, כי הרי הרוב המוחלט שם נוצרים, בכל מדינה יש כנסיות, ובכלל - ההיסטוריה שלהם די משותפת.

למעלה