הנה הם באים...

*יערית

New member
הנה הם באים...../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

ימים של שקט
תסלחו לי מראש על פתיחת שרשור מחדש, אבל אנחנו נמצאים ביום חדש..ולא סתם יום אלא יום חמישי
היום שלקראת סופ"ש,היום שלרבים מאיתנו סוגר שבוע עבודה, היום שלקראת ראש שנה חדשה, היום שסוגר את השנה העברית תשס"ג הודעה אישית לרולן המנהלת היקרה שלנו, החיים שלנו יפים את בטח יודעת.. יש בהם סערות,מעמורות,עליות וירידות, יש בהם כמה טעמים..יש את המר,את החמוץ,את החריך, את המלוח,ויש את ה מתוק בימים שמתחוללת בנו סערה מומלץ לחכות עד שתישכח בכדי לקחת החלטות....ואת זה אני בטח לא מחדשת לאף אחד...אבל לא אחת לי באופן אישי...הג'ננה מחליטה לי דברים שבמצב רגוע יותר לא הייתי מעלה על הדעת.. אז לוקחים אויר ...ומחכים ליום המחר
הוא בטוח טוב יותר! שמחה שאת כאן איתנו..ועומדת בראש הפורום, שמחה שאת יודעת איך לגעת בנפשות כאן באופן אישי אם כי זה לא משהו שנדרש בתקנון המינהלתי, בקיצור....שמחה שאת כאן איתנו ולא החלטת אחרת
עבור כולם ב
הנה הם באים ימים של שקט אחרי הרעש הגדול והנורא אפשר לנוח קצת על המרפסת ולאסוף את שברי הסערה הנה הם באים ימים של שקט כבר שכחתי איך שהם נראים אפשר עכשיו לפתוח את הדלת לשלוח אל הרוח ציפורים הנה הם באים ימים של שקט נצא אל החלון לראות אם קלו כבר המים אולי כבר יש באופק אדמה זוגות זוגות נצא זוגות זוגות נביט אל השמיים נחכה ביחד ליונה. הנה הם באים ימים של שקט אחרי שכבר איבדנו את הכל תשב איתי עכשיו על המרפסת תבכה איתי ביחד על אתמול הנה הם באים ימים של שקט שנינו כאן ביחד על ההר המים כבר ירדו ויש כבר קשת אפשר לקום, סוף העולם עבר.

*יערית

New member
עלמה../images/Emo124.gifמתה עליך|חיבוק

חברים אתם לא תאמינו...עלמה מצאה לי את יורם, אני בדיוק בשיחה איתו.... זהו הרגע סיימנו
וואו אתם לא מתארים לעצמכם מה זה לשוחח עם אדם ששנים לא שוחחתם והיינו כמו..כמו זוג יונים רק לא בני זוג,חברים בלב ובנפש... הוא חזר בתשובה..הוא חובש עכשיו כיפה שחורה, אבל...הוא היה בשוק שהתקשרתי ...אמר לי אבל איך? אתמול בערב חשבתי עליך...אתמול בערב התחלתי לשחזר את הפעם האחרונה ששוחחנו..וחזבתי שאת לא רוצה להיות ידידיה שלי יותר, ואחרי הרבה התרגשויות,ושיחה בכללית על מה שעובר על כל אחד מאיתנו, החלטנו להפגש...אל מה הוא לא יכול להיפגש איתי אצלי בבית לבד, ואני כן רוצה לפגוש אותו קודם לבד..אחר כך להכיר לו את מעוף וישראה גם את הילדים איך שהם גדלו{הוא ראה אותם כשהיו תינוקות} אז הוא אמר שנוכל להפיגש במקום ציבורי.. ואני אמרתי שאני רוצה לחנוק אותו בחיבוק ונשיקה והוא גמגמם קצת...אבל אמר יהייה בסדר.. בדיבור הוא לא השתנה חוץ מהרבה "ברוך השם" וב"ה
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים עשה בשבילי רבות מאתמול ועד היום.. ואולי אני מרוב שחשבתי עליו העברתי בדרך טלפתיה אנרגיה אליו ואז הוא נזכר בי... לא יודעת מה לומר לכם...אבל אני מאושרת... ולא רוצה שיקחו ממני את הרגעים האלו
הרגעים שבהם אני סוגרת מעגלים ומנסה להמשיך בחיי בלי סימני שאלה,בלי תהיות,רק עם חיוך ענק בלב שהלוואי וכך ימשיך לו כל השנה
תודה לך עלמה שעשית את המחקרון עבורי...הגשמת לי חלום אוהבת אותך

סול11

New member
שיבואו ימים ללא../images/Emo15.gifימים של נחת|רוח

הלואי שיבואו על כולנו. ימים של נחת
. ימים של שלווה. ימים של
ימים של
ב
ימים של
ימים של
ימים של
ומצב
ימיםשל
מ
ומ
ימים של
ימים של אהבה ימים של בריאות ימים של אושר ימים של קצת עושר ובקיצור ימים להם כולנו מיחלים ובקשת סליחה מכל מי שחש נפגע מתגובותי.
מכל ה
שלכם

עלמתי ,הבולשת חוקרת

אין כמוך עלמה,נשמה טהורה. יערית ,סוף טוב הכל טוב,אני מאושרת בשבילך שמצאו לך את יורם. סול יקירי,אמן על כל מילה שלך.

אכן ימים באים .... ../images/Emo79.gif ../images/Emo23.gif

מי יתן ואכן יהיו ימים של שקט [האמת לא כל כך מאמין ....] יערית , את לא לבד בגל הנוסטלגיה, מסתבר שזה "עונתי" אני איתרתי שתיים באמצעות "חבר'ה" אחת זיהתה אותי בעקבות תוכנית T.V חסרה לי עדיין אחת ק.ר אבל היא נראה מעבר לים. יקירותי , יקירי "בעלת הבית" ובני ביתה שנה טובה לכולכם שנה של בריאות שנה של אהבה לאלו שמצאו - שתפרח ותעצים, לפנויים - שתמצא. שנה של פיוס וגישור, שנה של קבלה , שנה של מעט חמלה , וגם טיפ טיפה מזל , בקיצור "שנה טובה " במובן הטוב של המילה. יוסי

rolan

New member
יערית אהובה שלי, יקרה ../images/Emo23.gif

הימים, השבועות האחרונים, היו בין הקשים בחיי. אני לא צריכה להוסיף ולספר עד כמה הייתי חרדה ומבוהלת. חברינו היקרים מהפורום היו לצידנו ואת, כן את יערית הפכת אחות בוגרת לסייחה שלנו. עשית מה שאחות גדולה ובוגרת עושה למען אחותה. לעולם לא אשכח את תרומתך המיוחדת, את המקום החשוב שקיבלת ממנה ולקחת בעדינות ובחכמה שיש בך. בנוסף, לגבי ההחלטה שלי להשאר ולנהל את הפורום או לעזוב, אני רוצה להכניס כאן משהו שכבר כתבתי בהזדמנות אחרת לביפור, ואני משתמשת בעצמי לעיתים כאשר אני מתלבטת ונדרשת להחלטה מכריעה.
וכאשר ישתרעו לפנייך דרכים רבות ולא תדעי באיזו מהן ללכת, אל תבחרי באחת באקראי, אלא התיישבי על מקומך והמתיני. נשמי נשימה עמוקה שופעת אמונה, כפי שנשמת ביום צאתך לאוויר העולם. אל תניחי לדבר להסיח דעתך, המתיני עוד ועוד. שבי במקומך, בדממה, והקשיבי לקול ליבך, וכאשר ידבר איתך, קומי ולכי לאשר יישאך." סוזאנה תמרי מתוך הספר – ללכת בעקבות הלב

*יערית

New member
אני לבד...../images/Emo29.gifסוגרת את תריסי הבית

יום ארוך היה לי...יום גדוש ברגשות באושר ובאהבה
שולחת לכם בטלפתיה הרבה אנרגיות לקראת החג לאלו שחוגגים סביב המשפחה,לאלו שחוגגים לבד ועצובים לאלו שחוגגים עם אנשים ובכל זאת מרגישים עצובים לכולכם שולחת מהאנרגיות החיוביות ,שולחת קרן
שתחמם אתכם ותאיר לכם את הדרך. לילה טוב אנשים יקרים
כשאתם מתעוררים מחר בבוקר..לא לשכוח לחייך הרבה מאוד לחייך....

למעלה