הנה הם מוכנים המאפים המדהימים

חנהפ

Active member
הנה הם מוכנים המאפים המדהימים

אמנם התעסקות ליום שלם, אבל שווה בצק כרוך, ע"פ מתכון של מגי מפורום שכן במילוי קרם פטיסיאר ושוקולד קצוץ
 

ddh1

New member
סחתי'ן על ההשקעה והמאמץ

נראה ממש טעים.
זה קשה להכין קרם פטיסיאר?
 

חנהפ

Active member
קרם פטיסייאר

לקרם פטיסייר: 500 מ"ל חלב 40 גרם קורנפלור 4 חלמונים 100 גרם סוכר 1 כפית משחת וניל ממיסים את הקורנפלור עם מעט חלב קר, מוסיפים את הוניל והחלמונים ומערבבים. מרתיחים את יתרת החלב עם הסוכר, מכבים את האש ומערבבים פנימה את תערובת הקורפלור. מרתיחים שוב תוך בחישה ומצננים. רצוי להשתמש בקרם סמוך להכנתו, אך אם מכינים אותו לשימוש מאוחר יותר, יש לעטוף אותו בניילון נצמד כדי לא לקבל קרום.
 

חנהפ

Active member
אכן

נהננו ואת השארית לפריזר, הזוג צעיר באים במוצ"ש שיהיה כל מיני..
 
למעלה