הנה המנהל הגיע - כולם לפה

music dude

New member
הנה המנהל הגיע - כולם לפה ../images/Emo3.gif

מה שלומכם ? אני רואה שיש פה בעיה שאני למען האמת מבין אותה. בגדול, אני משתדל להיכנס לפה לפחות פעם ביום ולראות שהכל בסדר, לפעמים אינ גם משתתף באחד המשחקים. אני מסכים בהחלט שאפשר וצריך להיות יותר מעורב, אבל כנרה ש- 2 פורומים (זיהוי שירים ומשחקי שירים) זה קצת גדול עלי במיוחד לאור השאלות והדרישות הלגיטימיות שעולות. אז מה אני מציע? אם מישהו מוכן לעזור לי לנהל את הפורום אני אשמח. כל מי שמעוניין יכול לפנות אלי במסר אישי או לכתוב פה בשירשור הנוכחי. אני כבר שמתי עיין על אחד או 2 שמתאימים. מה דעתכם?

הווו שלום לך ../images/Emo13.gif

טוב לראותך! שלומנו(י) טוב... מה איתך? יש לי כמה שאלות אליך, ובטח בתור מנהל אתה תדע לענות... 1. זה משנה כמה מנהלים יש? יש העדפה שיהיו מעט מנהלים או שזה לא משנה? 2. Music is His LIfe, מתכוון להישאר עם המוזיקה שלו ולא לחזור לפה? אם אתה יודע בקשר לזה אז תגיב... אממ שכחתי מה עוד רציתי לשאול.. זה עוד מעט יקפוץ לי
רוח של תשוקה

קולאז

New member
סליחה על החוצפה...

האם היית מוכן לוותר על התואר...? (ואם לא אני מצפה שלפחות עכשיו תוכיח ותתחיל להראות נוכחות...)

music dude

New member
כמה תשובות

אני בסדר גמור ומרגיש טוב מאוד יש כרגע 2 מנהלים על הנייר, וחצי מנהל בפועל. רצוי בד"כ שיהיה מנהל אחד מקסימום 2 זה מה שקורה ברוב הפורומים. music is my life עסוק לאחרונה בבגרויות ולכן הוא נעלם עם גיחות קטנטנות פה ושם. רוח - רוצה להצטרף לניהול? אני בעד

איני חושב שאני מתאים להיות מנהל

הפורום בכלל (לפי דעתי מתאימים "רוח של תשוקה" ו"קולאז" הם באמת טובות בלהמציא משחקים... וגם naps טוב)... רק רציתי לדעת עם אוכל לעזור עזרה חלקית לעוזר שלך (music dude )

../images/Emo41.gif כנסו לפה בבקשה.... ../images/Emo41.gif

טוב, תקשיבו... כבר אמרתי את זה לחלקכם, ואני אומרת את זה שוב. כדאי שנדבר על זה כשכולנו ביחד.. ולא ככה שולחים הודעות מבלי להחליט דברים. לכן אני מציעה שהחברים בפורום יגיעו לצ´אט בשעה 00:00
כולכם מוזמנים, לא משנה אם אתם חדשים או ותיקים. קוראים סמוים או גלוים. כל מי שמתעניין בשלום הפורום - שיתייצב... תשרשרו הודעה עם הסימן
בשביל שאני אדע אם זה לא מיותר לחכות לכם שם.

../images/Emo4.gif

קרן, אני רואה שרק את ואני מגיעות... אולי אף אחד לא ראה את זה עוד.. הייתי צריכה להודיע את זה מוקדם יותר. טעות שלי. לדעתי נדחה את זה בכמה דקות/שעות... כל מי שרואה את ההודעה הזאת שפשוט ישאיר סימן ולפי זה נחליט מתי ניפגש... אני אחזור לבדוק מה קורה פה עוד איזה חצי שעה (מקווה שלא תעלמי קרן..)

למעלה