הנה המספר של איתמר..

הנה המספר של איתמר..../images/Emo56.gif

או שלא... קודם כל סבבה שהצטרפתן לפורום וברוכה הבאה וכל זה.. אבל אתן לא יכולות לחפור שאתן רוצות ת'מספר של איתמר...קודם תכירו את כלא..תדעו מי הם...אחרי זה תהיה לכן זכות לרצות ליצור איתם קשר בטלפון.. סליחה אבל זה לא פורום גיימבויז.. הייתן רוצות שיחלקו ת'מספר שלכן? לא נראה לי... וחוץ מזה..אסור לתת מספרים כי זאת חדירה לפרטיות..ולכל מי שיש את המספרים שלהם בפורום קיבל אותם אישית מהם, ואין לאף אחד פה זכות לחלק אותם. סליחה אם יצאתי כלבה..זה פשוט מעצבן...אני מקווה שתבינו...ותנסו להשתלב..ותרצו לדעת עליהם עוד דברים..לא רק בגלל שהם "חתיכים", ו"חמודים"..

kombinaizer

New member
מסכים ../images/Emo45.gif

אם אתם רוצים להשתתף איתנו בהערצה של כלא, אתם מוזמנות, איתמר הוא בן אדם כמו כולנו וכמו שאתם לא הייתם רוצות שיחלקו את המספר שלכם ברחוב ככה כל בן אדם אחר לא רוצה.

לינויB

New member
אור..כנס

אנחנו לא כל בן אדם זה הקטע אנחנו מהפורום אנחנו באמת רוצות להעריץ אותם ומתחילות להעריץ.. לפחות אני בכל אופן.. וחוצמיזה איך אתם נפגשתם איתם והשגתם את המספר??

לינויB

New member
אויש, כנסי עדידוש=)

אני פה בגלל שהם חמודים ואני אוהבת שירים שלהם אבל אף פעם לא הכרתי את מי שמאחורי השירים וגם לי יש זכות וחוצמיזה, אני גם לא רוצה להישמע כלבה אבל את פה בדיוק בגלל שהם "חמודים" ו"חתיכים", עם כל מה שתגידי אז אל תנסי לשחק לי אותה "אחת שמבינה", מה רצית שלא ייכנסו אנשים לפורום הזה , זה מה שאת באמת רוצה?? כי ככה זה נישמע, אנחנו חדשות ולא ממש מבינות את כל העניין אז תכניסו אותנו לעניינים ויהיה ממש סבבה וכייף... אני לא אוהבת אנשים שמתנשאים מעליי ומרימים את האף ככה, עדיף שנתחבר כולם בפורום וניהיה חברים עם פורום אמיתי כזה שאין לאף אחד.. עם מפגשים,עם קצת תמיכה שלכם הכל יהיה אחלה תאמיני לי!! ולא נישמע כלבות.. את לא חושבת ככה?? [(תאכלס אני פה בשביל להתבטא ולהגיד את מה שאני חושבת לא ככה?!)] באהבה לינוי.=)

בסדר אבל תקשיבי..

קודם כל...אני לא נכנסתי לפורום בגלל שהם חתיכים...ואני לא בפורום הזה מאתמול.. קודם תכירי, תשמעי.. אבל את ממש מגזימה כי את חופרת על המספר שלו..

S h A y K i

New member
עדידוש!! תעשי אותי XD

איזה מלכהה!! זה באמת עיצבן אותי שאחת מכן שלחה לי מסר שהיא מבקשת ת'מס שלו
יעני WTF??

חבל...

זה שיש לך את המספר שלו ושאת לא חדשה לא אומר שאת יכולה להגיד את מה שאת אומרת! לא את ולא כל אחד מהאנשים ה"נחמדים" בפורום הזה! לפחות אנחנו ברגע שנכנסו לפורום הזה אמרנו ת'אמת, אמרנו למה נכנסנו ובשביל מי בעיקר נכנסנו.. אנחנו לא מעמידות פנים! ואל תשחקי אותה קדושה, אני בטוחה שגם את כשהיית חדשה פה רצית את המספר שלהם! יכלתם פשוט להגיד שזה לא לעניין ולא לתקוף ולהתנשא.. אני בטוחה שאם אחד מהלהקה היה נכנס ורואה את מה שאמרתם הוא לא היה מסכים עם הצורה שעניתם ואיך שאמרתם את מה שיש לכם להגיד! אתם אמורים לתמוך בחדשים של הפורום ולא לתקוף אותם.. ואור, אתה בתור מנהל לא אמור לשתף פעולה.. אני במקומך הייתי מתביישת בפורום הזה! לא מספיק שיש לכם בקושי 10 אנשים פה, אז גם אותם אתם מגרשים?!

אנחנו לא מגרשים אף אחד!

להפך.. ואני ממש לא מתנשאת.זה לא האופי שלי...אם היית מכירה אותי היית יודעת.. רק רציתי להבהיר שזה לא לעניין לבקש את המספר.. אתן פה כולה יומיים ובכל הודעה שלכן כתבתן על זה...

יאנגי

New member
יאללההההההה אל תריבו עליי חחחח

מה קורה אני כאן אפשר ליצור קשר איתנו מכאן !! כל דבר שאתם רוצים יש לי מסנגר בכיף אני יענה על כל שאלה הכל [email protected] תיצרו איתי קשר שם ואל תריבו חוליגנים קטנים שכתמותכם חחח ביי צאו שלום

S h A y K i

New member
חחחח עכשיו אתן מוכנות להרגע?

קיבלתן ת'מסנ שלו, תוסיפו וסתמו חדל ריבים XDD איתמר יא גבררררררר חחח

שי..

בוא נגיד שזה אתם רבתם איתנו.. אבל לא משנה... וד"א למה הוא אף פעם לא מחובר? יש לי את המסן שלו מאז שאני פה בפורום והוא עדיין לא התחבר

S h A y K i

New member
יאללה יאללה גם כן

להזכירך אתן באתן לפורום והתחלתן לשגע פה את כולם עם השטות הזאת

S h A y K i

New member
חח זה פשוט מעצבןןן

מעצבן אותי שהן הגיעו לפורום ועשו פה כזה בלאגן שאפילו אנחנו רבנו בנינו על ההודעות המטומטמות האלה.. טוב אני סיימתי..תמשיכו לריב אם בא לכם

אני ביקשתי ממך מספר?!

אני רשמתי לך כמה הודעות ולא ביקשתי ממך אפילו פעם אחת את המספר..

למעלה