הנה הנרגילה החדשה... בינתיים תמונה אחת
ב בארי הברבארי New member 23/1/04 #2 ואגב היא פשוט מהממת !!!! משהו לא נורמאלי. מחיר קנייה 120 ש"ח...אפילו לא התווכחתי ממש על המחיר,נדלקתי עליה וקניתי ישר !!!!
ואגב היא פשוט מהממת !!!! משהו לא נורמאלי. מחיר קנייה 120 ש"ח...אפילו לא התווכחתי ממש על המחיר,נדלקתי עליה וקניתי ישר !!!!
D D a r k m a n72 New member 26/1/04 #10 תתחדש אחשלו.. גמאני רוצה שאכטה .. אתה יודע מה אני אתפשר.. תן את הנרגילה החדשה
S smoker is me New member 23/1/04 #5 תתחדש על הנרגילה. נראית ../images/Emo59.gif למרות שאני לא מבין כלום בנרגילות ואין לי מושג איך משתמשים בזה.
תתחדש על הנרגילה. נראית ../images/Emo59.gif למרות שאני לא מבין כלום בנרגילות ואין לי מושג איך משתמשים בזה.
S sgold666 New member 23/1/04 #6 אהבתי! יש מצב שהגוף מתברג בחתיכה אחת אולי? היא נראית מהסוג החדש שכנראה מיובא מאיטליה (כמו החסידות והדגים)
אהבתי! יש מצב שהגוף מתברג בחתיכה אחת אולי? היא נראית מהסוג החדש שכנראה מיובא מאיטליה (כמו החסידות והדגים)
G gilsasson New member 24/1/04 #9 צלחת אתה יכול להתאים כמעט לכל נרגילה. שים לב על הגוף עצמו, היציאה של הצינור והארובה של הגולה. בחיים אין להסתמך על הואזה, הצלחת, הראש או הצינור בתהליך של זיהוי נרגילה.
צלחת אתה יכול להתאים כמעט לכל נרגילה. שים לב על הגוף עצמו, היציאה של הצינור והארובה של הגולה. בחיים אין להסתמך על הואזה, הצלחת, הראש או הצינור בתהליך של זיהוי נרגילה.