הנה הסביבון המדבר שלי וסופגניה מתוקה

ayaly2

New member
הנה הסביבון המדבר שלי וסופגניה מתוקה../images/Emo13.gif

היי את הסביבון המדבר בנתה לי אדריאנה מורנו ואת הסופגנייה עשיתי לבד מספוג
חג שמח

אייייייייייייייילה זה מקקקקקקקקקקקסים.

איזה סביבון מתוק והסופגניייייייייה יה יה יה נפלא! סחטיין עלייך. בהקשר לטכנאי מחשבים אני אדבר איתך בבוקר. איזה סיפור יש לך לחנוכה עם הסביבון?

ayaly2

New member
היי דביל'ה תודה../images/Emo13.gif

אני מספרת סיפור שלי לפי השיר של "הסביבון שלי ישן לו,וחולם על ריקודו..." נראה לי של מירב האוסמן ואז הסופגנייה עצובה שאין לה ריבה וצריך להעיר את הסביבון רק עם ריקוד והסופגנייה מקבלת ריבה מהילדים יש לי מזרק ענק צבוע אדום "ריבה מתוקה" ולפי השיר |"סופגנייה מתוקה" של מלכה שידלובסקי הילדים נותנים לה ריבה וכך היא מעירה את הסביבון עם הילדים בריקוד השיר "הסביבון שלי ישן לו שיר מקסים.הם נהנים וכמובן שאני עוד יותר אני עשיתי אתמול מסיבת חנוכה בגן עם זה כפתיחה וגם עם גב" קרש היה מקסים ולקינוח יש את ההסביבון תלבושת שבנתה לי ליאורה המופלאה מכחול לבן מצורפת תמונה וממשיכים למסיבה הבאה בחמישי בבתים
אשמח לשמוע ממך ומאחרים מה אתם עושים

../images/Emo25.gifאיילה אהובה שלי../images/Emo24.gif

איזה כייף לראות אותך איזה כייף לקרוא אותך הבובות מדהימות והאנרגיה שלך מבין השורות פשוט סוחפת
שיהיה לך חג שמח והצגות מהנות ! ראיתי ששלחת לי בקשה בקשר לפייסבוק אבל אין לי פייסבוק, יקירתי. לפני כשנתיים התחלתי תהליך הרשמה ועזבתי באמצע כי אין לי סבלנות לדברים האלה ומאז אני מקבלת המון בקשות (ככה קוראים לזה?) אבל בעצם אני לא בפייסבוק וגם לא רוצה. אז נמצא לנו ערוצי תקשורת אחרים

ayaly2

New member
מותקקקקקקקק שאת אצל ההורים דברי איתי../images/Emo13.gif

למעלה