הנה הסט כולו...

לא אהבתי...ואני אגיד לך גם למה...

הסכו``ם נראה נהדר ממש יפה וממש מציאותי! אבל אם לזה אתה שואף..אז למה פשוט לא לצלם את זה וזהו? :) אני חולה על תלת מימד (לצערי אין לי שום הבנה בנושא...), ברגע שאני רואה תלת מימד אני נדלק! אבל זה יפה בעיני כל עוד זה נראה תלת מימד ולא תמונה...קפיש (-: דרך אגב...אני באמת רוצה ללמוד תלת מימד יש איזושהי תוכנה קלה למתחילים? אני רוצה להתחיל בקטן לפני שאני קופץ למים העמוקים (3DSM)... ו-לא לא להמליץ לי על ברייס ופוסר :) תודה!

eldarinn

New member
אמיתי, דוקא המים הכי רדודים

זה 3DMAX...אם אתה רוצה לעבוד עם תכנות של ALIASWAVEFRONT כדאי שקודם תשתפשף בבסיס. אפשרות אחרת זה לעבוד עם RHINO שהיא תכנה נהדרת למתחילים אבל יש לה RENDER רק ב``צבע גבס`` לכן את מה שתמדל שם תאלץ בכל מקרה לרנדר במקס או בלייטווייב או במה שלא יהיה. לגבי התמונה - אתה צריך לקחת בחשבון שהתמונה מיועדת ללקוח בחו``ל שרצה לראות איך המוצר שלו ייראה. מה גם שהתכנה איתה אני עובד היא כל כך מקצועית שהקובץ ייוצא לסטריאוליטוגרפיה (מודל ממוחשב). אין אפשרות אחרת - חלק מנושא התלת מימד הוא גם ``רציני`` :) בגלל זה זה נראה כל כך מציאותי. אתה צריך להפריד בין אנימציה ממוחשבת ומודלציה דמיונית (שזה תחום שגם אני חולה עליו) לבין מודלציה ריאליסטית לצרכי המחשה. בקרוב אני אביא גם כמה תמונות דמיוניות יותר.

אוקי :)

אתה מכיר איזהשהם מדריכים טובים ברשת ל3DSM? וכשאתה אומר למדל...למה אתה מתכוון? :) נגיד ואני רוצה למדל...המממ...את המצלמה שלי... אני צריך לבנות חלק חלק ולחבר אותם ביחד עד שזה נראה כמו מצלמה?

eldarinn

New member
אמיתי...

למדל הכוונה TO MODEL (בטח כבר הבנת) עדיף באמת שתציץ בTUTORIALS כי להסביר לך איך זה זה לא קצר וגם לא רלוונטי (כל תכנה עובדת אחרת) תנסה את הכתובות הבאות ומשם יש לינקים לא רעים לפחות ל-3D MAX. חיפוש בYAHOO או GOOGLE גם יעלו תוצאות טובות: www.3dlinks.com www.3dtotal.com

mooma

New member
3dmax

עם 3dmax אפשר להתחיל יופי.... רק צריך הרבה הרבה זמן וסבלנות

ejay

New member
ממליץ בחום על

Nendo. זאת תוכנה שמאפשרת רק בניית מודלים, אבל היא הנוחה והפשוטה ביותר שנתקלתי בה עד כה. העבודה בה טבעית ומהירה, היא מושלמת ככלי מידול למתחילים ומקצוענים כאחד. (כתובת האתר מצורפת למטה)

חרא של עבודה

עבודה ממש גרועה, ויוצא לי לראות הרבה עבודות גרועות באינטרנט אבל כמו שאומרים בלועזית ``This one takes the cake``. אני מאוד מאוכזב שדווקא ``מנהל הפורום`` מציג לנו דברים כאלה, בושה וכלימה.

pomelit

New member
טוב - תגיד לנו מה אתה באמת חושב

למה אתה מרחם עלינו? אם אתה לא אוהב משהו, אז תגיד! אם לא תסביר לנו שזה גרוע, עוד חלילה נחשוב שזה דווקא די מרשים. אז מהיום - בלי להתחנף. גם אם זה מנהל הפורום - אם אתה לא אוהב, תגיד את זה ישר ודוגרי. טוב?

eldarinn

New member
הדביל הזה הוא לא אחר מאח שלי...

...ומקווה שהתפוח אכן נםל רחוק מאד מהעץ...:)

SCaToPHaG

New member
ממש אהבתי!

אבל הסכין מעט עבה בבסיסו, לא? למרות שזה משרה אלגנטיות ומסיביות, זה תואם את הליין imho. אתה משתמש בsolidworks?

eldarinn

New member
אהלן!

תודה. קצת קשה לי להתייחס כאן לנקודות עיצוב שהעלת (אמנם טעות שלי כי לא ציינתי שאלה דרישות היצרן). כמו כן שים לב למבנה של סכין. נושא האחיזה והפרקטיות של המוצר לא חשוב פחות ממראהו. מרכז הכובד תמיד בחלק האחורי. אני לא עובד ב SOLIDWORKS ךמרות שאין ספק שאם היה לי זמן הייתי מתחיל ללמוד. כרגע עם STUDIO TOOLS. אתה מתעסק בSOLIDWORKS?

SCaToPHaG

New member
לא,

פשוט ציינת מקודם שאתה עובד בתוכנה מקצועית את קפץ לי סוליד. בזמנו עבדתי בmax2 ובבטא של מאיה, אבל ראיתי עבודות של אנשים אחרים ב3d אז פרשתי... im sticking to the good ol` X and Y המטרה שלי בסופו של דבר היא פוסט פרודקשן, ושם יש די הרבה 3d, אבל בשביל זה יש אנימטורים, וחוץ מזה המודלינג שם ממש פשוט, אז אם אני אראה שזה מאסט אז אני אחזור למאיה לראות מה השתנה ב4 גרסאות האחרונות, אולי זה יחזיר אותי לתלת

SCaToPHaG

New member
well

כשאמרתי שעבדתי עם מאיה לא התכונתי ``עובד`` עובד, אלא more like משתעשע. עם max עבדתי בחברת סטארטאפ איומה שהתעסקה בrealtime משהו כמו vrml, מתחרה של blaxxun. על עבודתי הנוכחית אני לא יכול לדבר if you know what i mean

3dba

New member
אני רואה שכמו ...

הפורום של the markerגם פה לא חסר מובטלים סמויים ,או כמו שאומרים היום- ``-כרגע אני פרילנסר`` משפט שתמיד מעלה חיוך על הפנים

למעלה