הנה הסיבה למה אני צריכה עצה דחופההה

IK A IR II IN

New member
הנה הסיבה למה אני צריכה עצה דחופההה

היום,בשיעור השביעי והאחרון(אנגלית)לא היה בא לי להכנס לכיתה אז ביקשתי מהמורה ללכת לאחות ולא ידעתי שהאחות לא נמצאת היום......אחריי חצי שעה חזרתי והמורה ביקשה ממני אישור מהאחות שהייתי אצלה.....ובסוף לא חזרתי לכיתה..... חברה שלי הציעה לי להגיד: חיכיתי אצל האחות חצי שעה עד שהיא תבוא לחדר שלה.... ואחריי שראיתי שהיא לא באה אז חזרתי לכיתה
ואחריי שהיא ביקשה אישור הלכתי לחפש אותה (ולא מצאתי) עד שנגמר השיעור. אם יש לכם רעיון ויותר טוב ויותר הגיוני בבקשה תציעו כי אתם יכולים להבין לבד שאני עומדת למותתתת

זה לא חשוב

תרוצים למשטרה- זו לא בעיה אמיתית. דברים כאלו, תאמיני או לא, קוראים כמה פעמים בכל שניה מסביב לעולם. הברזות, איחורים וכו.... ההורים שלך יאשרו לך הכל כי את "הילדה הטובה שלהם"

נמלה ירוקה יקרה

נראה לי שהתגובות שלך קצת מתקיפות, גם אם את כועסת... כדאי קצת למתן אותן. מה דעתך ? הולך ?

את צודקת!

הסיבה העיקרית היא, כנראה, שאני כועסת על כך שמערכת החינוך עדיין לא שינתה את עצמה ושתלמידים כמו שאני הייתי עדיין נתקלים באותם קשיים. ועוד יותר גרוע, עכשיו יצא החוק הזה שמקצץ בהקלות ובהתאמות- זה פשוט אסון. אבל, התגובה שלי להודעה הזאת היא קצת יותר בקטע של "מזלזלת"- ההודעה לא קשורה לנושא הפורום... אני אנסה קצת להרגיע את עצמי בעתיד.

../images/Emo51.gif נמלונת..

גם אני כועסת על מערכת החינוך, גם אני מנסה לשנות מה שאפשר.. מערכת החינוך נותנת יותר מדי גיבוי לבעלי הכוח שאינם מבינים בחינוך המיוחד... בלקויות הלמידה, ונותנת ליותר מדי אנשים לא מקצועיים לנהל את המערכת.. לא במשרד, אלא בבתי הספר. על המשרד איני יודעת דבר וחצי דבר... האם הם מבינים או לא. אז... אנחנו יחד באותה סירת רוגז... ובאותה סירת פעילות. יאללה... לחתור הלאה

בקשי מהמורה לדעת מה נלמד בכיתה

כדי להשלים בבית. אם תוכיחי לה שהשלמת את החומר, היא תהיה פחות חטטנית.

למעלה