הנה הסיבה מדוע הוצאות ספרים לא מוכנות להוציא את ספריי:

הנה הסיבה מדוע הוצאות ספרים לא מוכנות להוציא את ספריי:

אחרי דין ודברים עם הספריה הלאומית, אז אמנם הם קיבלו את הספרים שלי , אבל מי שירצה לעיין בהם, יצטרך להגיע אליהם בירושלים.

אני לא כותב ספרי הגות ולא ממציא ספרים שקראנו להם פעם "רומנים" אלא מחקרים עובדתיים וסיפורים אישיים שלא ניתן למצוא בשום מקום אחר.

לכן החלטתי ויצאתי לפני כשבועיים בקול קורא, בו אני מספר שאני מוכן לתת את הספרים שלי - ב - ח - י - נ - ם (!) לכל המעוניין.....
(חוץ מהספר על כרתים)

והנה, למרות שמדובר בספרים שיש בהם מחקר ומידע שיש להניח שאין בשום מקום אחר, ועוד כמו ברכבת העמק שהחומר עליה מפוזר במאות ספרים טיפין טיפין,

התגובה ? אפס. (חוץ מיוליקה).

על זה נאמר:"לא רוצים, לא צריך. מאוד חשוב מה אמר הרמב"ם ומיהו הכוזרי ומה קרב בקרבות קרים ומה היה הסיפור של נפוליאון, אבל ההיסטוריה של מדינת ישראל ? לא מענין

עם הספר.....

רוצו לראות את ההצגה מר גרין עם גדי יגיל.

הצגה מצויינת, נוגע ברגש, מצחיקה, גדי יגיל בגילו משחק נפלא לא פסקו מחיאות הכפיים בסוף ההצגה.

כרגע לאה לויין בטלוויזיה

נראת כמו מומלץ, מענין מה עשתה לפנים שלה, זוכרים? היתה בלהקת "שוקולד מינה מסטיק"

shron17

New member
הקוסם שוב הצליח בהסוואה: מלחמה במקום חקירה ,

ראש ממשלתנו -כמו קוסם,, גם הפעם הצליח בתכנון תכסיס:
הוא מעדיף מלחמה בסוריה,גם במחיר סיכון אזרחי -המדינה,
וביצירת בלאגן אירני כנגדנו -ועושה ה כ ו ל ,,רק בכדי להשכיח מהעם - את נושא החקירה ,בתיקים המפלילים,העומדים מעל לראשו.

ביום הוא טס לרוסיה ,ובלילה ברמת -הגולן חוטפים יריות,האזרחים במדינה אזרחים נכנסים ללחץ וביטולי יחידות הנופש שהזמינו בגולן,,

התכסיס שלו גרם לתושבי רמת -הגולן להיות עסוקים כמה ימים בארגון המקלטים ובלילה היו אזעקות,והם אכן נכנסו למקלטים,,
ופתאום כול השידורים והכתבות הועברו מנושא תיקי -החקירה לנושא של מלחמה.
וכך "הקוסם "- מצליח להשכיח מהעם את חקירות המשטרה,וגם
לדחות מהחוקרים את החקירה בתיקים שעומדים מעל לראשו.

הגידו אתם:
איך מנהיג העם הנבחר,מייצר בכול פעם תכסיס הסוואה חדש ,בכדי לטמון את ראשי -האזרחים בתלולית החול הזאת,ובכך להשכיח מהם את נושאי החקירות החמורות שעומדות כנגדו?
קוסם או לא קוסם?

יוליקה

Member
מנהל
פשוט נבצר מבינתי להבין את העיוורון של תומכיו

וכך "הקוסם "- מצליח להשכיח מהעם את חקירות המשטרה,וגם
לדחות מהחוקרים את החקירה בתיקים שעומדים מעל לראשו.

בת חן191

New member
יוליקה עליך לא היתי מאמינה שאת חושבת כך

הרי התיקים לא יושמדו,,,אלא אם תהיה מלחמת אטום

מינהר

New member
שרון, לא להגזים. האיום האיראני בסוריה הוא אמיתי.

ההסתה האיראנית והפעילות המתמדת שלהם נגד ישראל הם אמיתיים. אז לא צריך לפרש כל פעולה הגנתית של ראש הממשלה באופן ציני.
נקווה לשיפור המצב בזכות טראמפ.
ונאחל לאובאמה שישרף באש הגהינום בגלל המיליארדים ששחרר לאיראן, והופנו לטרור.

בת חן191

New member
לא מאמינה,,והוא לא לבד הוא צריך הסכמת כולם,,,לא יעשה על

דעת עצמו,,והימור בהשמדת המדינה,,,,לא מאמינה
מחשבות הזויות לדעתי

shron17

New member
מי ייתן ותיבחר בהקדם ממשלה הדואגת לכול אזרחיה -באמת .

shron17

New member
ממשלה שדואגת לשכונות המצוקה,לדיור ,לבתי-חולים, ולקשישים ,,

הגיע זמן לפתוח את העיניים ולבחור ממשלה שתדאג לאזרחיה באמת- וביושר:
&nbsp
ראשית אין דאגה לשכר הוגן במשק לכול המגזרים,ולסגירת פערים חברתיים.
&nbsp
אין דאגה לתשלום קיצבה הראויה לגימלאים והקשישים ,בכדי שיוכלו להתקיים בכבוד במדינה.
&nbsp
אין דאגה לדיור ציבורי -לאזרחי-המדינה ,לדיור בתשלום שכר -חודשי שפוי, כפי שקיים עשרות שנים בחו"ל.
&nbsp
אין דאגה לציבור החולים הנזקקים לבתי -החולים ,שכיום אין מענה הולם ,בגלל חוסר אכפתיות לאישור מכסות למיטות ולאישור עוד תקנים לאיוש הצוות -הרפואי .
&nbsp
אין דאגה בסיוע לאזרחים החיים על פת לחם בשכונות מצוקה,
&nbsp
ובעיקר לא סופרים במדינה ולא אכפת לאיש מהזוגות צעירים המשוועים לדירה.
&nbsp
מאוד חבל שלממשלה הנוכחית ,לא אכפת לה מהאזרחים ,אלא רק מההטבות לעצמם ולחברים העשירים.,כאשר המעמד הבינוני יורד במהירות לקו העוני,ולאיש לא אכפת מסבל שכונות המצוקה,שאין בידם כסף לרכישת תרופות.
&nbsp
העסקים למעלה ממשיכים להתנהל בדרך של עסקים "מתחת לשולחן ",ומדובר בסכומים של מליארדי -שקלים,ידוע לכולם שנפתחו תיקים בגין מהעבירות ,ושזה יימשך כמה שנים טובות בכדי להוכיח מי קיבל ובכמה מיליארדים מדובר.
&nbsp
ככה נוצרו פערים במדינה שהולכים ומתרחבים מיום ליום, והכול קורה בניהולם של הנבחרים שעומדים בראשה, יש להחליפם בקרוב,לפני שיגרמו לעוד נזקים נוספים במדינה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מינהר

New member
שפירא, אני אקרא בספרים שלך על ארץ ישראל

ברגע שהעינים והמשקפיים יהיו בסדר. אני מתפללת. אין ספק שסיפורי ארץ ישראל מענינים .

מציק לי היחס

אני האחרון בעולם שרוצה לשמור מידע לעצמי.
כך היה כאשר עסקתי בהוראת-דרך וכך בנושא הספרים.
מציק לי שהאנשים לא מתעניינים בחומר אמיתי היסטורי שהושקע באיסופו עשרות שנים.

למשל ? =
שאלתי אנשים ממוצא מזרחי: היכן נולדה והיכן התפרסמה לראשונה אום-כולתום ?
שאלתי למה לרכבת העמק היתה מסילה 105 ס"מ ולא כמקובל 143.5 ס"מ ?
שאלתי מי היכה ביאור וגרם למכות מצרים ?
שאלתי מה הן עשרת הדיברות שניתנו לעם ישראל בסיני ?
שאלתי אנשים היכן יש בארץ מוזיליאום תת-קרקעי עם סרקופגים ?
שאלתי מה היתה מסעדת קימל ליד מגדל שלום לפני כן ?
שאלתי מי הילד שראה רכבת נוסעת על הגלים בים ?
שאלתי מי היו היחידות המיוחדות של אברהם ארנן ?
שאלתי היכן היתה "הבמה" המפורסמת בתחילת המאה העשרים ?
שאלתי מי היה "עבד" מספר הצ'יזבאטים ?
ושאלתי ושאלתי ושאלתי, אז -
או שלא קבלתי בכלל תשובות
או אם ענו, התשובות לא היו נכונות.....

יש לי בעיה כזו עם אשתי שהספרים שלי לא מעניינים אותה אבל בהחלט היא קוראת על סיפורי אירועים שכתבו סופרים על מקומות אחרים, כאשר כל אחד יודע שמדובר בתוכן מומצא הארוג סביב גרעין אמת, כדי לתת לזה נופך וצבע כביכול הספר מציג אמת, אלא שזה רומן ולא תיעוד.

לדוגמא?
היא מאוד אהבה את הספר בשני כרכים שיש לי שנים רבות מאוד:"40 הימים על מוסה דאג", המספר על שואת הארמנים ואין לה ספק שמדובר בסיפור אמיתי, כאשר פרנץ וורפל עצמו מספר שמדובר בגרעין של האמת על שואת הארמנים וסביבו טווה סיפור דמיוני המהווה 90% מהספר.

יש לי חבר שצוחק על זה וקורא ל-"עם הספר", "עמה-ספר".....

נימה3

New member
יש הבדל בין רומן לבין ספרי עיון

מי המעדיף ספרי עיון שמספקים מידע קונקרטי, מחפש נושאים שמענינים אותו. רומן טוב פעמים רבות נשען על עובדות שהסופר מוסיף עליהם כיד הדמיון הטובה עליו.
השאלות שהעלית פה יש אנשים שיתענינו אבל לא יחפשו אותם בספרים. כמה אנשים אתה מכיר שמתענינים כמוך ברכבת העמק. שומעים, מתרשמים וזהו בשביל לרכוש ספר בנושא מסוים צריך ממש להתענין. ארבעים הימים של מוסא דאג זה ממש לא חשוב אם כל העובדות נכונות אבל ברור שהוא מבוסס על עובדות נכונות והסופר נתן את האוירה ואת התקופה ואת הדמויות והמדינות המעורבות,אני מאד מבינה את אשתך שמתענינת בספר זה

אגב מוסא דאג

את הספר קניתי לפני שלושים שנה (כילד, זכרתי שאמי קראה אותו ברומנית), יחד איתו את "סיפורי קנטרברי" של צ'וסר כתוב בסגנון שקספירי, ואף את הספר שכנראה אני היחיד שקנה אותו, ספר מלפני כשישים שנה על ערי-מדינה מהן נוצרה איטליה.....
ועוד.....

בוודאי שיש הבדל, אמרתי.
רומנים זה ספר דמיוני שלפעמים בנוי מגרעין של אמת, וספרי עיון נטו.

מי כבר קורא ספרים כאלו ?
מסתבר לי שספרי עיון לא מעניינים 99.9% מהאנשים.....
זה כמובן לא ירפה את ידיי, כיוון שאין לי ספק שצריך לתעד את ההיסטוריה של מדינת ישראל, וכמו הסיסמא שלי : "מה שלא תיעדת היום, ייעלם מחר, לעד!" ואני נוכח בזה יום יום.
ואני אמשיך לעדכן את הספר על כרתים והספר על רכבת-העמק והספר על התנ"ך. וכו, וממש לא בעיה שלי שלא רוצים לקרוא, רק שזה עצוב לראות שזה לא מענין את הרוב המוחלט.....

העיקר הסמסונג 9 אס.....

יוליקה

Member
מנהל
אני פתחתי את הדיסקאונקי ועיינתי

בחלק מהפרקים...עבודה ענקית ויסודית...
אבל עדיין לא התעמקתי בהם...
קשה לי עדיין לשבת זמן ממושך מול המחשב...

אגב, גם לזה יש פתרון

באתר איביי הישראלי בעברית תוכלי למצוא משקפיים לקריאה במיטה.
אם תעבירי את החומר לטבלט, תוכלי לשב בנחת ולהביט בתקרה, אלב למעשה את מביטה בטבלט כיוון שלמשקפיים יש פריזמה ששוברת ב-90 מעלות את את קו הראיה ,

https://www.zipy.co.il/s/ebay/-/-/משקפיים לקריאה במיטה

למעלה