הנה הסיבה שHIM לא היו צריכים לחמם את מטאליקה.

DanaValo

New member
הנה הסיבה שHIM לא היו צריכים לחמם את מטאליקה.

פה. חבורה של דפוקים, המעריצים של מטאליקה.

inbal287

New member
איכס זה ממש מגעיל אותי.

מה עושה אותם לטובים יותר מהמעריצים של HIM? זה שהם מעריצים להקה סוווו קשוחה ואפלההההה כמו מטאליקה? רגע, ומטאליקה לא היו גרועים בשנים האחרונות? עם כל הכבוד, היו הרבה יותר גרועים מHIM. היו להם איזה 12 שנים טובות בקריירה ואז הכל הפך לחרא, אז שיפסיקו להתלהב. כן, ממש לקחתי את זה אישית. כי בתור מישהי ששרה, הדבר הכי מגעיל שיכולים לעשות לך זה להתנהג ככה כשאתה על הבמה. לקבל כזאת התנהגות מצד קהל... זה פשוט מוציא כל חשק להופיע. איכס. [אמרתי שהם עושים טעות ככשמעתי שהם הולכים לחמם את מטאליקה].

danduuu

New member
../images/Emo45.gif

אפילו אם אני אהיה בפסטיבל או משהו דומה, ובין הלהקות שיופיעו תהיה אחת שאני לא אוהבת, אני בחיים לא אעשה דבר כזה. אני לא אתייחס לאמן כמו זבל אפילו אם אני לא אוהבת את המוזיקה שלו. אפילו אם 50 סנט היה על הבמה לא הייתי מתנהגת אליו ככה, כי בשבילי כל מי שיוצר מוזיקה הוא אמן, גם אם אני לא אוהבת את המוזיקה שלו. ועזבו את הקטע שהוא אמן, הם בני אדם בסך הכל, אתם לא יכולים לכבד אנשים אחרים? איכס.

זה לא שהם חושבים שהם יותר טובים

זה לא העניין בכל אופן... זה היה ברור זה יקרה.. אידיוט מי שנתן לHIM לחמם ת מטאליקה.. זה לא אותו ז'אנר, וזה לא מתאים. בקיצור, חבל. [אני חשבתי שזה יהיה יותר גרוע, חששתי שיזרקו עליהם פחיות או עגבניות וביצים
] *חוזרת שוב לא להגיב מלא זמן
*

Blade Of Fire

New member
נו מה, מארגנים דפוקים

הימ מחממים את מטאליקה? זה כמו שMCR יחממו את איירון מיידן.... הקשר בין הלהקות מיקרי בהחלט והיו צריכים לצפות מראש לבוז מהקהל... אני לא מעודד את זה, כמובן, אבל זה צפוי כי הרי הימ נחשבים בעיני המון המון אנשים למיינסטרים מטאל ועומדים בקו אחד עם אימו ונו מטאל ולכן הקהל של מטאליקה הגיב כמו שהגיב... (אני אדגיש שוב-אני לא אומר שזה נכון, אבל זה מה שקורה)

Girl In The Box

New member
../images/Emo45.gif

המארגנים פשוט אידיוטים!!! זה הרי היה ברור שזה יקרה והם היו צריכים לחשוב על זה לפני זה וגם כן המעריצים הדפוקים האלה...פשוט גועל נפש מה שהם עשו בסדר לא אוהבים אותם סבבה אבל קצת כבוד אף אחד לא הכריח אותם לשמוע אותם

דהל

New member
צודק

בכל מקרה, אני הייתי בהופעה של מיידן שBFMV חיממו אותם, וזה לא יותר טוב מMCR S:

LoveYourHate

New member
הדבר הראשון שעלה לי לראש

זה שהייתי קוראת לאחד מהם ומביאה לו אגרוף לפרצוף! ומאיימת על כל החברים המפגרים שלו שאם הם מתחילים לרקוד כל אחד יקבל כזה! מי הם חושבים שהם[לצערי יש לי ידיד כזה]כל פעם אני צועקת עליו מחדש..!!! [פעם גם הרבצתי לו כאפה בגלל זה] הם חשים כ"כ קשוחים ואפלים שהימ זה לא לרמה שלהם בכלל מי לעזזל הם חושבים שהם?אני במקום וילה הייתי קופצת מהבמה. וכן גם אני לקחתי את זה אישית..זאת הלהקה שאני הכי אוהבת מי לעזזל הם חושבים שהם.. עם כמה שאני אוהבת מטאליקה פאק..הם בטח גאים מאד שיש להם מעריצים מפגרים כאלה! הם חשבו שזה מצחיק?! הטמטום של ה"מטאליסטים" לפעמים יכול להיות כ"כ פאטתי!

linkintrance

New member
ג=ו=ע=ל=י

יש אנשים שפשוט אין להם כבוד, חושבים שהלהקה שלהם הכי טובה-מטאליקה..והימ סתם להקת לא יודעת מה.. והעיקר זה נראים אנשים בשנות העשרה כאילו פאקינג ילדים בני 14-15, בכל מקרה הם סתם לדעתי מתלהבים שהם מעריצי מטאליקה וזאת הלהקה הכי לא יודעת מה..קיצר אין לי מילים..וזה פשוט מכעיס לראות אותם..כאלה תינוקות שחושבים שאם מה שהם עשו שם יהפוך אותם לגברים קשוחים ואפלים בגלל שהםמעריצי מטאליקה..ולעזעזל הם יכלו לבוא גם אחרי החימום או משהו..לחסוך מעצמם שמיעה של "להקה נחותה". ענבלירון..כל מילה

אני כלכך עצבנית עכשיו.../images/Emo47.gif

שאני אפילו לא יכולה להגיב בלי ש-100% התגובה שלי תמחק.

dandiT

New member
איכסה פשוט מגעיל!

כל אחד מהמתלהבים האלה היה מקבל ממני כזאת כאפה.. שיש להם מזל שהם לא מכירים אותי =/

danduuu

New member
וואי עולות לי דמעות שאני רואה את זה עכשיו..

גם אני לקחתי את זה קשה כרגע, כי זה ממש גועל נפש ממש. כמו שענבל אמרה, בתור מישהי ששרה, אם הייתי עולה לבמה והיו עושים לי דבר כזה הייתי פשוט מתה. זה גועל נפש ואיכסה, איך אפשר להתנהג ככה? אתם לא אוהבים את הלהקה? סבבה. אז אל תתייחסו להופעה, לכו לישון מצידי. אבל להתנהג בצורה כזאת כשאמן על הבמה? גאס, מיג'ה, לילי ובארטון לא נראה לי שמו לב לזה כ"כ, אבל וילה נראה כאילו אין לו חשק כבר לשיר ושהוא ממש פגוע. זה איכסה ומגעיל וזה התנהגות של חיות ולא של אנשים שטוענים שהם אוהבים מוזיקה. יאק

xXx Galia xXx

New member
אני באמת חושבת. ../images/Emo11.gif

בתור בנאדם שהיה על במות מכיתה ו', לבד ועם להקה, שצריך לדחוף לחבורת האידיוטים בקהל גיטרות ומיקרופונים ולהעמיד אותם על במה מול קהל ענקי, מיליון עיניים נעוצות בהם הגיטרות יפלו להם מהידיים. והם ירטיבו במכנסיים. באמת. זה כלכך קשה, כל כך. וזה קשה להתעלם. איפשהו אם מפגינים כלפיך חוסר כבוד זה פוגע. ואני אפילו לא רוצה לחשוב מה חברי הלהקה חושבים על זה. אנשים גיבורים כשהם בקהל. הם היו מעמידים את אחד המטאליסטים הקשוחים שם ואומרים לו להופיע עכשיו הוא כבר לא היה גיבור כל כך גדול. זה מרגיז שהם שופטים אותם בלי להיות בנעליים שלהם. להיות על במה ולראות בקהל מישהו מדבר ומחייך, כבר מעלה בך את הספק שאולי אולי אולי אולי... ורוב הסיכויים... שהם צוחקים עליך. זה כבר מסיח אותך מדעתך, אתה שוכח מה באת לשיר, מה באת לנגן, אתה מאבד את הביטחון. אז על אחת כמה וכמה שאגות הבוז האלה והתנועות המגונות. אחד הדברים היותר אכזריים שאפשר לעשות לאמן, ובנאדם בכלל.

למעלה