הנה הסיפור שלי...

merrira

New member
הנה הסיפור שלי...

היי, הערב זו הפעם הראשונה שאני בפורום ואני חייבת לציין שממש מעניין כאן... אז הנה הסיפור שלי, שכנראה יתחבר קצת לדילמות של אנשים אחרים פה... אני בת 28 כרגע לבד, ללא היסטוריה של קשר ארוך יותר מחודש בשלוש שנים האחרונות... לפני כן, היתה לי מערכת יחסים מאוד מעניינת ולא יציבה - אהבה מטורפת, תשוקה, אינטמיות, חברות אמיתית, דמיון רב ועוד הרבה דברים חיוביים.. אבל, לאורך כשנתיים נפרדנו המון (כל משבר קטן היה עילה מוצדקת לפרידה) - מה שהקשה על הביטחון בקשר...וכמובן שהיו עוד דברים נוספים שהפריעו...(אבל פחות בעיייתיים מהפרידות).עברנו הרבה - כשהוא החליט שהוא מוכן להתחתן, אני הרגשתי לא בשלה, כשאני החלטתי שאני מוכנה לעבור לגור יחד הוא היה במצב כלכלי שלא אפשר לו להשכיר דירה.. ואני, בגיל 25, התחלתי לראות קדימה - הרגשתי שאני מוכנה לקחת את הקשר צעד אחד קדימה ולראות מה יקרה...התחלתי לרצות משפחה, ילדים...ומהצד השני, הוא - שפתאום הלך לאיבוד עם עצמו מכל בחינה שהיא - כלל לא היה בשל להיות חלק מכל התוכניות האלה... ואז,עוד משבר, פרידה - והפעם החלטתי שדיי..! הייתי שלמה, המשכתי הלאה לחיפושים המייגעים בשוק הבשר הלא אטקרטיבי הזה שקיים בת"א...(עד אז לא התאמצתי לחפש את הקשרים הרציניים שהיו לי - צבא, דרך חברים וכאלה...) ומאז ועד היום - אני עדיין מחפשת, רק היום מעריכה על מה באמת ויתרתי (למרות שאולי הבדידות מדברת כאן ולא ההגיון...)... חייבת לציין, שאחרי 3 שנים הצלחתי למצוא קשר אחד של חודש מכל העשרות דייטים שהיו לי... אין לי מושג מה השתבש פה.. והוא, נשוי, מגדל ילד אי שם בעיר אחרת.. ואני, עדיין מחפשת...

להנות מהדרך

הי, היתה לך אהבה גדולה שלא צלחה למערכת יחסים יציבה וארוכת שנים בגלל עליות ומורדות של שניכם. את מספרת שאת מעריכה על מה באמת ויתרת- האם באמת ויתרת? נראה שהיה כאן כדור שהתגלגל במורד כי שניכם לא הייתם שם לגמרי..לא? היום את בת 28 ובשלה לזוגיות ולקשר- את יודעת מה חשוב לך, מה את מחפשת בזוגיות וזה נפלא. העניין הוא ששני משפטים שכתבת עשויים להסביר את חוסר ההצלחה בתחום מאז הפגישה:" עד אז לא התאמצתי לחפש את הקשרים הרציניים שהיו לי", "שוק הבשר הלא אטרקטיבי בת"א. את חווה את עולם הדייטים כשוק בשר לא אטקרטיבי. כמה אטקרטיבי יכול להיות דייט בשבילך עם כזו מחשבה? איך מרגישים גברים איתך כשמה שאת מרגישה זה שהם בשר לא אטרקטיבי? וגם- את מתאמצת למרות שקודם לכן ההכרויות היו לך קלות ונעימות. מאז הפרידה מהבחור את מתאמצת ולא נהנית מהדרך וזה משהו שלא עובד. האם את רואה את הקשר בין הדברים? כשאדם לא נהנה מהדרך, שהוא מרגיש מתאמץ ,שהוא מרגיש שהגברים שאיתם נפגשים הם בשר לא אטרקטיבי- מה סיכוי יש לדייט כזה לשרוד ולהפוך למשהו נעים ורציני? בברכה אילת לבנון

merrira

New member
הנאה מהדרך - ביצה או תרנגולת???

איזה תשובה מהירה... לא האמנתי שמישהו בפורום בשעה הזאת... אהבתי מאוד את התגובה אם כי היא נכונה לגביי רק בחצי שנה האחרונה... אני חייבת לציין שבשנתיים הראשונות לא ראיתי כך את המצב - נהניתי מכל דייט גם כשלא צלח לו קשר רציני...אהבתי את הרעיון של החשיפה למגוון רחב של אנשים...ובאמת האמנתי שיום יבוא וזה ייתפס לו שוב.. אבל אחרי כל כך הרבה ניסיונות, חוסר הצלחות שבדרך, עדיין אפשר להישאר בעלי אמונה? ועוד להנות מהדרך?? אני חייבת לציין שזה קצת קשה... בכל מקרה, בשל "עייפות מצטברת" וחוסר הנאה מהדרך פרשתי מכל נושא ההכרויות בחודשים האחרונים...בתקווה שבחזרה הבאה אהיה אם אנרגיות אחרות... לא בטוחה שזה הפתרון הנכון...אבל אשמח לשמוע עוד כמה...

חזרה למגרש

בשל עייפות מצטברת וחוסר הנאה מהדרך פרשת מנושא ההכרויות. החלטת לנוח מהמרוץ וזה בסדר גמור. מה דעתך לבחון אפשרות נוספת: להחליט לחזור לעולם הדייטים לאט לאט, כי את הרי כן רוצה זוגיות, ולהחליט שאת הולכת להנות בדייטים שאת יוצאת אליהם ללא קשר להצלחת הדייט לאורך זמן? אצל רבים הציפיה או התקווה שזהו דייט חייהם, הופכת את הדייט לכבד, לדרמטי ולפחות מהנה. וגם- איזו זוגיות את מחפשת? מי בן הזוג שאת רוצה? בברכה אילת לבנון

התרפקות על העבר

היי. אני מאוד מסכימה עם מה שאיילת אמרה לך. יש לי גם הרגשה שאת מחפשת בחור שיהיו בו כל הדברים שהיו באותו הבחור מלפני שלוש שנים ואת לא מצליחה למצוא אותו... כי הוא נשוי לו אי שם עם ילד. התרפקות על העבר מאוד מקשה על היכולת להמשיך הלאה. כדאי לך אולי להשתחרר קודם מהעבר ולהתחיל לראות איך נראה העתיד שלך בעיני רוחך כדי שתוכלי להגשים אותו. בהצלחה.

מציאת בן זוג

הי בדבריך אני שומעת נימה של צער וחרטה על הויתור שעשית לגבי אותו קשר לא יציב שהיה לך.תשאלי את עצמך מה היה קורה לו אותו קשר בעייתי היה נמשך? האם לא היית מצטערת עליו בשלב כלשהו לאחר מיסודו? מן הסתם הקשר הזה היה מלווה גם בהמשך בקשיים. לכן את חייבת להשתחרר לחלוטין מהמחשבות על אותו בן זוג ולהתחיל להסתכל קדימה. תראי בדמיונך את בן הזוג האידיאלי מבחינתך, איך הוא נראה, מה תכונותיו ומה עיסוקו ועם מחשבות אלו, כשאת משוחררת מכל מחשבה על בן הזוג הקודם, לכי קדימה ותציבי בפניך מטרה למצוא בן זוג בלוח זמנים מסויים (סוף החודש, חג מסויים, סוף השנה). לוח הזמנים יתן לך תמריץ חזק לפעולה. חשוב גם שתתכנני את סדר פעולותיך ותתחמי כל פעולה שאת עושה בלוח זמנים. ושתהיה לה הרבה הצלחה

למעלה