הנה הסיפור שציונה30 ניסתה להעלות

רותי 11

New member
הנה הסיפור שציונה30 ניסתה להעלות

אולי זה המקום לשתף את חברי הפורום בהחלָטתי ללמוד את התכנים הנפלאים ומלאי הרוחניות אצל רותי (אופס.. נשמע כמו פרסומת...לא התכוונתי..). אם תשאלו אותי אומר כי לפני עשר שנים, למשל, הייתי במקום אחר לחלוטין. לא, לא אגולל כאן את סיפור ההתקדמות שלי ב"סולם הרוחני", אלא רק רציתי להתייחס לסוג של פלא.. קסם שחוללה רותי כאשר הגעתי אליה לאחת הפגישות. הקסם הוא למעשה שחזור גלגולים \ טיפול בגלגול הבעייתי והטראומטי שהציל את הקשר שלי עם אבי שהיה על סף קריסה. אבי עזב את משפחתנו בהיותי בת 12 ועלה לישראל שנתיים לאחר עלייתנו. במהלך הזמן גיליתי כי אני לכודה רגשית בין ייסורי מצפון כבדים לבין הדילמה היומיומית והקשה מנשוא – מה יהיה כאשר אבי יזדקן...איך אוכל לטפל בו לאורך זמן אם עכשיו.. שתי דקות זה יותר מדי... התחושות שלי החמירו ונעשו קשות יותר לאחר פטירתה של אמי האהובה... היום, בזכות הטיפול הזה (שהתרחש לפני שנה וקצת..), אני יודעת ימים אחרים.. משהו כאן השתנה לעד. מערכת היחסים שלי עם אבא שונה לחלוטין. רותי, הצלחת לשחרר שם דבר מה, וזה לא מצב הפיך...

ציונה30

New member
תודה, רותי

elar84

New member
מקסים ומעורר חשק לטפל בעצמנו בדרך זו

תודה לשתיכן, אני חושבת שאין הרבה ידע או תגובות בהקשר של "שחזור גלגולים".
ואנשים שמחפשים דרך לטפל בעצמם, להשתחרר ממשהו כבד, אחרי שניסו הכל... בעיני זו דרך ממש משחררת.
אז ישר כוח!

למעלה