הנה הרשימה של 10 האלבומים הנמכרים..

Eilleen

New member
הנה הרשימה של 10 האלבומים הנמכרים..

ביותר בשנות ה-90. 1. Alanis Morissette's Jagged Little Pill 2. Shania Twain's Come On Over 3. Metallica's Metallica 4. Various Artists' The Bodyguard Sdtk 5. Celine Dion's Falling Into You 6. Hootie and the Blowfish's Cracked Rear View 7. Various Artists' Titanic Sdtk 8. Backstreet Boys' Millennium 9. Garth Brooks' Ropin' the Wind 10. Backstreet Boys' Backstreet Boys

Eilleen

New member
רשמו את זה באתר של ALANIS

אבל בעיקרון ברוב המקומות רשום שהאלבום של שאניה הוא הכי נימכר בשנות ה-90 ובכלל זה נראה לי תמוה מאחר ששאניה נמצאת בספר השיאים של גינס בתור הזמרת שמכרה הכי הרבה דיסקים מאלבום אחד (COME ON OVER) אזזזזזזז זה לא ממש הגיוני ALANIS מכרה יותר.... אבל בכל זאתתתתת זה מה שהם רשמו

mmhbk

New member
ממש לא הגיוני

COME ON OVER הוא הדיסק הכי נמכר של זמרת.

m L m

New member
טוב. מה חשבתם?

זה רשום בפורום של אלניס.... ד"א- דברים מעצבנים תקראו את זה
ואנשים- תגיבו שם!!!!

Eilleen

New member
1.זה בפרורום של הקורס

2. סלחו לי שניה אני הולכת לרצוח כמה אנשים אני כבר חוזרת טוףףף? *מירי יש לי אי סי קיו חדש למה הקודם שלי התפחלץ ואם את רוצה....

p i n g o

New member
את יכולה להגיב שם בעצמך

במקום לקרוא ל"חבר'ה" מהפורום שלך...

m L m

New member
אני הגבתי שם בעצמי

ותראה מה יצא... ההודעה הזאת לא הייתה בשביל ליצור "מכות" בין הפורומים אלא בשביל להגן על שאנייה! אם מישהו היה כותב על קיילי מינוג משהו רע לא היית רוצה להגן עליה?

p i n g o

New member
ברור שהייתי רוצה להגן עליה

ואם נתייחס שניה להודעה שגילי כתבה, זאת הודעה שאני ממש לא מסכים לא עם מה שהיא כתבה ולא עם הדרך שהיא כתבה את זה. פשוט הודעה סתמית ובלי יותר מדי תוכן רציני. (סתם ככה להגיד שהיא לא אוהבת את שנאיה ובלי להסביר על מה ולמה זאת לא דרך ביטוי הכי בוגרת). אבל בכל אופן לא הייתי קורא לחבר'ה מהפורום שלי שילכו "להגן" על קיילי בפורום הקורס. דווקא הייתי מנסה להבין למה גילי אומרת את מה שהיא אומרת (היא לא נימקה את עצמה בכלל) ומקבל את העובדה שכמו שיש כאלה שלא סובלים את קיילי, יש כאלה שלא סובלים את שנאיה ויש כאלה שלא סובלים את הקורס. ככה זה בעולם... לא כולם אוהבים אותו דבר, אחרת היה פה די משעמם.

למעלה