עשיתי את עוגת הפרג הבוקר יצא מעולה הוספתי גם חתיכות של קליפת תפוז צבעונית שמאוד העשיר את המראה אחרי שחתחתי יצא מרהיב הוספתי צימוקים וחתיכות של שקדים חתוכים תודה לבנות ישר כח גדול גם למפגש עם אחות טיפת חלב שטיפלה בילדים שלנו האפה אותה חן חן לכם
הכנתי את זה בראש השנה אם את יכותה חלבי אז תכיני משמנת מתוקה אם לא אז שמנת פרווה להקציף ולשים במנז'ט מאלומיניום ולהקפיא אם את יכולה חלבי אז אני הכנתי ככה שמתי במנז'ט כף גדושה נוטלה מילאתי בגנאש מוקצף שמתי באמצע עוד מילוי נוטלהוסיימתי שוב עם קצפת.
בנות הפורם שלנו ועטרת ראשינו פלפל שאטה../images/Emo47.gif
ולימונינקר הסגנית הפורם הכי הכי...בעולם ביתי גרה בארצות הברית ונתתי לה את הכתובת היא מלאת התפאלות וניא אומרת לי אמא מצאת פורם של צעירות הלואי עלי היא עובדת בתור עובדת סוציאלית והיא עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה אין לה כח לנשום גולדה-לה ראיתי היום שאת כולה בת-27 שנים וכבר בשלנית כזאת!! תבורכי כולכם תבורכו אני יודעת שישנם הרבה שמציצות לפורם ולא כותבות אני יודעת מכמה שהיה לי דיבורים במסר כך שתדעו שהפורם הזה הוא פורם מוצלח שייעלה וישגשג כמו שהוא יודע על ידי החברים והחברות ועטרת ראשינו פלפל ,ולימון אז מה צריך יותר בן אדם...
יצא מדהים. מקצועי לעילא ולעילא מסירה בפנייך את הכובע (אם היה לי), תמשיכי להעלות מתכונים ותמונות ממעשי ידייך, זה מעורר השראה ורצון לנסות, בלי לחשוב אפילו להגיע לשמינית מההישגים שלך, אבל בכל זאת עושה חשק.