הנה השמרים יצאו 2 קראנצים ורוגלך

מאיוש י

New member
הנה השמרים יצאו 2 קראנצים ורוגלך

ו2 רולדות כל אחד מילוי אחר חלק עם שוקולד וחלק עם חלבה ושוקולד

יפית מן

New member
תרו תרו תרועה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

עשיתי את עוגת הפרג הבוקר יצא מעולה הוספתי גם חתיכות של קליפת תפוז צבעונית שמאוד העשיר את המראה אחרי שחתחתי יצא מרהיב הוספתי צימוקים וחתיכות של שקדים חתוכים תודה לבנות ישר כח גדול גם למפגש עם אחות טיפת חלב שטיפלה בילדים שלנו האפה אותה חן חן לכם

מאיוש י

New member
גולדה הנה עוד רעיונות לקינוח

הכנתי את זה בראש השנה אם את יכותה חלבי אז תכיני משמנת מתוקה אם לא אז שמנת פרווה להקציף ולשים במנז'ט מאלומיניום ולהקפיא אם את יכולה חלבי אז אני הכנתי ככה שמתי במנז'ט כף גדושה נוטלה מילאתי בגנאש מוקצף שמתי באמצע עוד מילוי נוטלהוסיימתי שוב עם קצפת.

מאיוש י

New member
ולשלב צבעים שונים

קצפת שוקולד עם למעלה שכבה לבנה ושכבה בטעם נס קפה

יפית מן

New member
בנות הפורם שלנו ועטרת ראשינו פלפל שאטה../images/Emo47.gif

ולימונינקר הסגנית הפורם הכי הכי...בעולם ביתי גרה בארצות הברית ונתתי לה את הכתובת היא מלאת התפאלות וניא אומרת לי אמא מצאת פורם של צעירות הלואי עלי היא עובדת בתור עובדת סוציאלית והיא עובדת מצאת החמה עד צאת הנשמה אין לה כח לנשום גולדה-לה ראיתי היום שאת כולה בת-27 שנים וכבר בשלנית כזאת!! תבורכי כולכם תבורכו אני יודעת שישנם הרבה שמציצות לפורם ולא כותבות אני יודעת מכמה שהיה לי דיבורים במסר כך שתדעו שהפורם הזה הוא פורם מוצלח שייעלה וישגשג כמו שהוא יודע על ידי החברים והחברות ועטרת ראשינו פלפל ,ולימון אז מה צריך יותר בן אדם...

../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif

רק תיקון אחד קטן, למוןדבש היא הבוסית הראשית פה, אני רק נושא הכלים

רותי410

New member
וואו!!

יצא מדהים. מקצועי לעילא ולעילא מסירה בפנייך את הכובע (אם היה לי), תמשיכי להעלות מתכונים ותמונות ממעשי ידייך, זה מעורר השראה ורצון לנסות, בלי לחשוב אפילו להגיע לשמינית מההישגים שלך, אבל בכל זאת עושה חשק.

למעלה