הנה התגלה הסוד

EyeSeeYou

New member
הנה התגלה הסוד

רמזתי על כך לפני כחודש בערך והתיבה הפרטית שלי הופצצה בשאלות "מי מי מי?" אז הנה, אחת הדמויות שדיברתי עליהן אז עשתה את הצעד ויצאה לאוויר העולם- ציטוט מתוך אתר IWOMEM שמספר על כתבה שהופיעה בסוף השבוע בעיתון "ידיעות": "דווקא במוסף לספרות ספרו לנו על דנה אולמרט. שירי ארצי, הבת של שלמה ארצי, ראיינה את דנה אולמרט, הבת של אהוד אולמרט . אולמרט בשיער קצוץ, גברית משהו, ודומה מאוד לאימה "חיה בלונדון כבר יותר משישה חודשים עם בת זוגה, במסגרת לימודי פסיכואנאליזה לתואר שני". לא היינו חייבים לדעת שדנה אולמרט לסבית. למה ספרו לנו? ואם ספרו לנו- למה לא ספרו עוד? למה לא ספרו הכל? קראו ותבינו. stick with us, more 2 come

campari

New member
סייג לחוכמה...

ולמה אתה מספר לנו את כל זה? יש פואנטה? יש בפורום הזה (ובצדק) מדיניות די ברורה בנושא האאוטינג של אנשי ציבור ואנשים בכלל, ובמקרה הזה הפגנת חוסר טעם של ממש כי הבחורה היא אולי בת של איש ציבור אבל היא בנאדם פרטי, ולכן יכולת לכבד את הפרטיות שלה ולהמנע מהפרסום המיותר הזה. איפה המנהלים?

EyeSeeYou

New member
משהו שפורסם בידיעות אחרונות

הוא לא בדיוק משהו שיש לצנזר. מעבר לכך דומני שפיספסת את האמירה הביקורתית פה

campari

New member
אכן פספסתי. רוצה להסביר?

ידיעות מפרסם הרבה דברים, ולא כולם ראויים. זה שמשהו הופיע שם לא אומר שצריך לדוש בו גם פה, ואני רוצה לחשוב שהרף המוסרי שלנו קצת יותר גבוה משל ידיעות.

EyeSeeYou

New member
אתה לא חייב לדוש בו

העובדה שפרסמתי פה חלק מכתבה שהייתה באתר, שהתייחסה לכתבה אחרת שפורסמה בידיעות - אינה מחייבת איש להתייחס לנושא הזה ולדוש בו. ובאשר לרמות מוסר - אני לא שופט מוסרי של איש, וכבר נתקלתי כאן בדברים מוסריים פחות. ולגבי הביקורת - אני סומך על האינטיליגנציה שלך ושל אחרים, קריאה אחת מספיקה כדי להבין היטב את הדברים שכתובים בציטוט הזה - וכן, גם את דעתי עליו. ובזה נסיים, אנחנו מקפיצים את ההודעה מעלה מעלה כל הזמן - וזה עלול להתנגש באמות המוסר של חלק מהאנשים פה.

campari

New member
בוא ננסה מטאפורה, אולי זה יעבור...

נגיד שהפורום הזה הוא מין בית קפה, ונגיד שאתה נכנס לחדר, כורע באמצע ומחרבן על הרצפה. עכשיו נגיד שאני שואל אותך מה הבעיה שלך, ואז אתה מתעצבן עלי שאני מדבר על החרא שמונח באמצע החדר. עד כאן המטאפורה, עכשיו תרים את המכנסיים.

EyeSeeYou

New member
סבבה

אז בהמשך למטאפורה, בוא נגיד שבבית הקפה הזה כולם מחרבנים את "החירבון הנקרא ביותר במדינה". אולי כדאי לבדוק מאיפה באמת הסירחון הגדול? וזה בהמשך לאמירה הביקורתית, שמה לעשות יכולה להאמר רק בהתייחס למציאות קיימת. ועכשיו קרא את כל השרשור מתחילתו ותגיד לי אם אנחנו באמת לא מסכימים על משהו?

למעלה