הנה התחלנו.......

הנה התחלנו.......

התחלנו את המסע שחברים סביבי מתחילים להתחתן....

בקרוב מאוד חברה ראשונה מתחתנת והיא מתחתנת בתחילת אוגוסט... אני יודעת שיש זמן (!) ואני מבחינתי אפשר לחכות עם זה, אבל יש לי עוד כמה חברות משותפות, שנכנסו ללחץ יותר מדי והן רוצות לעלות רעיונות. בגלל שזאת חברה ראשונה שמתחתנת אז יש לכם רעיון למסיבת רווקות טובה? הקטע הוא שאנחנו מחפשות משהו שיהיה עם אקשן, לא משעמם, ומבחינת תקציב, אנחנו מוכנות להשקיע, ורוצות להפתיע אותה כמו שצריך, רק שאנחנו צריכות רעיונות........

spaysi8

New member
רעיונות

אני מניחה שעל כל הדברים הרגילים כבר חשבתן (חשפן, פאב וכו')..
*אפשר לעשות טיול טרקטורונים או ג'יפים, זה ממש מגניב ומאתגר ולרוב המדריכים חתיכים, בשביל הרווקות שבינכן ;)
*ספא הכולל גם מתקנים נוספים (כמו חמי געש למשל, אפשר בכיף להעביר שם יום שלם)
*צניחה חופשית (כמובן שאפשר לשלב עם ארוחה וכאלה כי הצניחה לוקחת איזה שעה וחצי כולל תדריך)
*אפשר ללכת למרכז קנדה, זה מרכז החלקה על הקרח ויש שם גם בריכה ובאולינג, בנוסף זה בצפון (מטולה) אז יש עוד דברים באיזור אם אתן רוצות משהו יותר ארוך..
*ראיתי בחורות בחוף מעיין צבי (קרוב אלי לבית) שחגגו מסיבת רווקות, הם הזמינו חברה שמכינה להם ציליה ממש איכותית, מביאה כריות ומחצלות וגנרטור וגם הביאו בחור שיעשה להם "על האש" יוקרתי.. ממש מגניב לפי דעתי והיה נראה שמאוד נהנו
*סדנת שף בבית ומסאג' ביתי, אם למישהי מכן יש בית שאפשר לתרום אז אפשר להביא שף לבית וללמוד סושי/שוקולדים/אוכל וגם יש מסאג'יסטיים שמגיעים עד הבית במחיר יחסית זול..

חפרתי קיצר, מקווה שעזרתי!

היי

אני בדיוק מארגנת בעצמי מסיבת רווקות לחברה ממש טובה שלי...
ובסוף סגרנו על סדנת סטריפ דאנס.
רעיונות נוספים:
** שמעתי היום על מישהי ששכרה יאכטה בנמל יפו כולל ארוחת בוקר וכולל כל מיני אטרקציות במים כמו קיאקים..
** סטאנדפיסט
*חשפן (יש יותר אקשן מזה:) ?)
* מסיבת רווקות קודמת שהייתי בה- שכרנו מקום עם בריכה, עשינו מסיבה עם שפע אלכוהול ומוזיקה טובה. היה כיף.

למעלה