הנה התמונה כפי שהבטחתי, העיניים יוחלפו

קינמון - לא אמרת שמש../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

גליתוי

New member
חמודה מאוד!

מאוד יפה העבודה עם הלבד. איזו ציפור זו? ומאיזה סיפור היא יצאה?

תודה , תודה

העזרה בדבק היתה עבור התוכי חוץ מזה אני רוצה להכין שמש, דבי תודה אבל השמש לא כזאת דחופה מדגדג לי באצבעות אבל כל עוד אין לי רעיון מגובש אני לא אהרוס ספוגים בינתיים אני הולכת להכין כרטיסי ברכה לחתונות
לכולם

חחחחההההה המון קינמון קרעת אותי מצחוק ..כנסי.

לא הבנתי למה לא הגבת ועתה כנראה שגם כל הפורום חשב כמוך...... אני התכוונתי אם את רוצה לראות שמש ב15 דקות ולא 15 $ חחחחחחהההה
הכוונה סדנונת קצרצרה על הכנת שמש מתוקה ב15 ד' חחחחחחחחחחחהה מעוניינת? דבי

היא גדולה, היא גדולה, היא גדולה

היי דבי כמה צחקתי וגם כעת אני עדיין ממשיכה לגחך...גדול, פשוט היסטרי אני מקווה שכולם נהנו, למה שרק אנחנו נצחק??? את מתכוונת לסדנא בפורום??? אני מאוד נזהרת עכשיו, סתם בצחוק את גדולה

וואו :- כן, בטח ../images/Emo42.gif יפיפיה.אבל...אני רוצה

עם פה נפתח. רעיונות איך אפשר לעשות כזאת עם פה נפתח??? האם לגודל כזה צריך ספוג של 1 סנטימטר או 2 סמ'???
טוב אשוב מחר

הי קינמון ../images/Emo42.gif

לא אמרתי שהבטחת שמש... פשוט ראיתי את הודעתך בנושא השמש ובאותה הודעה כתבת שתעלי תמונה שלה ואז ראיתי תמונה של מה שנראה כתוכי\ציפור בשלבי הכנה ולא הבנתי
חשבתי שאולי בגלל שאומנם חזרתי לארץ כמה ימים לפני כן ( ואגב טרם נחתתי גם שבועיים אחרי )איבדתי את יכולת הראייה וזו אמורה להיות השמש שלא הבנתי למה יש לה מקור
עכשיו אני מחכה לראות את התוכי לאחר סיום העבודה עליו

טוב לדעת שלא רק לי יש קשיים בזקנה ../images/Emo8.gif

אני עובדת על התוכי , חסרות לו כנפיים , עיניים וחיבור בין הגוף לראש. ומחפשת רעיון לשמש עוד כמה שבועות (ואולי אף פחות אגלה לכם למה
). כעת אני באפיסת כוחות, אתמול הייתה תחרות גו'דו לילדיי. היא התחילה מאוחר ונגמרה עוד יותר מאוחר. הבת שלי
(כיתה א') זכתה במדליית ערד
. עכשיו אני מתאוששת. אני מקווה להמשיך את התוכי היום.

למעלה