הנה התמונות החדשות!

OceanLady100

New member
הנה התמונות החדשות! ../images/Emo182.gif

מה אתם אומרים? להכניס לתיק עבודות או לא??? אני בדילמה כי אין לי הרבה עבודות בתלת מימד. תודה

רני שגב

New member
הצעה לגבי התיקים..

אני יכול להגיד לך,עוד ממה שלמדתי בפפריקה,שחשוב לעשות מוצרים שיש להם צורה חדשה,אמירה חדשה,תחשבי על רעיון חדש מעניין-רעיון עם משמעות= קונספט אני מציע לך לחשוב על דברים יותר משוגעים,יותר מפתיעים. מה שעשית,נראה נחמד,אבל לא ממש מעניין כאוביקט חדש... בהצלחה, רני

OceanLady100

New member
מה לעשות שאני במצוקת תלת מימד!

יש לי רק 2 עבודות תלת מימד בכל תיק העבודות ואין לי מושג מה לעשות מרוב יאוש........ והכי גרוע שביקשו להביא עבודות בתלת מימד אז אני בבעיה רצינית. כבר לא יודעת מה לעשות

La la la 20

New member
אני לא חושבת ש

את מבינה את המשמעות האמיתית של עבודה בתלת מימד. את המשמעות של פיתוח קונספט, סקיצות, תהליך עבודה עד שמגיעים ל ת-ל-ת מ-י-מ-ד ! הצורה הפשטנית בהתייחסות שלך למושג הזה אני מצטטת: "הכי גרוע שביקשו להביא עבודות בתלת מימד אז אני בבעיה רצינית" לא תביא אותך לתוצאות. את בבעיה רצינית אם עכשיו את לא מצליחה להתמודד עם "בעיה" כזו מה יהיה כשתתחילי ללמוד? ויתרה מזה את יורה לכל הכיוונים את בפורום עיצוב מוצר מתייעצת לגבי בניית תיקי עבודות לתכשיטנות ואופנה... ו god knows לאיזו עוד מחלקה הגשת מועמדות. קחי הפסקה תחשבי מה מעניין אותך ותחליטי ועם ההחלטות שלך לא תגיעי למבוי סתום. בהצלחה!

OceanLady100

New member
בואי תירגעי כי אני חושבת שהרבה../images/Emo31.gif

אנשים מפחדים להראות פה עבודות שלהם בגלל ביקורות והתנשאות של אנשים כמוך. וחוסר פירגון רציני בפורום הזה. את יכולת לנסח את דברייך בצורה מקצועית יותר אבל נראה לי שהפורום הזה מדכא אנשים ולא מעודד את התחושת יצירה שלהם וזה מאוד חבל. god knows מי מינה אותך למומחית. לכל אחד יש רגעי תסכול ויש לי רעיונות בקשר לתלת מימד עכשיו שישבתי עם עצמי וניסתי לבנות את זה כמו שצריך. אחרי חצי שנה מאומצת של עבודה גם לי יש נקודות שבירה. נראה לי שהפורום הזה היה יכול לעודד ולעזור להמון אנשים שנמצאים בתהליך כזה אבל הוא בדיוק נותן תחושה הפוכה, לפחות לי. רציתי שיענו לי למה העבודות לא טובות ופשוט אמרו לי שהן לא טובות. ככה סתם. נראה לי שבמקרים כאלה אנשים פשוט מתיאשים ועוזבים את הפורום ובצדק.... שיהיה לכולכם בהצלחה. ולאנשי פפריקה - אתם היחידים שהתייחסתם בצורה אמיתית להודעות של אנשים שכתבו פה.... אז חבל שהפורום נראה ככה, חבל שרק לכם איכפת. שלום

shadowlord

New member
אהמ

סתם סקרנות, למה את כותבת ברווחים של שורה? "את בוודאי יודעת שבעיצוב אנחנו מנסים לתת שימוש מוצלח לכל חלל..."

לגברת ללה...

אני לא חושבת שאת מבינה את המשמעות האמיתית של הפורום הזה. אין לנו צורך ו/או רצון לקטול ו/או להוריד את ההתלהבות של אנשים מהחיים ו/או מהעיצוב.והרי אנו יודעים שמי שעושה זאת,מנסה להקטין את האחר ,לגודל שלו עצמו... בפורום יש גם אנשים לפני הלימודים,וכן,יש להם לפעמים שאלות מגוחכות ולפעמים הם מעצבים דברים ראשוניים,אבל יש לנו הסבלנות לקבל זאת,להתבונן ולהבין,שככה זה לעיתים בתחילת הדרך,ניסוי וטעייה... היי גם את סובלנית כלפי אחרים,מבטיחה לך שכולם משתפרים בסוף בדרך זו. חג שמח, יפעת שגב מנהלת הפורום

ננננעמה

New member
הצעה למצוקת התלת מימד

אני חושבת שאם אין לך מספיק זמן לתהליך עבודה שלם עד לפיתוח המוצר וייצורו אז תמיד יש לך אפשרות להגיש בתיק עבודות סקיצות רעיוניות. כמובן שהסקיצות צריכות להיות מושקעות ברמת העיצוב הגרפי וגם להציג תפיסה תלת מימדית שתבוא לידי ביטוי באופן בו את ממחישה את המוצר בדו-מימד. נראה לי שהאפשרות הזאת פותחת בפנייך יותר אפשרויות "להתפרע" מבחינת רעיונות וזה עדיף על פני לעשות באמת תלת מימד חסר מעוף, סתם כדי לצאת ידי חובה ומתוך מצוקה. אם את מפתחת סקיצה לתיק או בגד מקורי, את יכולה לשלב בסקיצה ממש דגימות מבדים או הדפסים שמהם הבגד/תיק אמורים להיות עשויים, ושוב- להקפיד על סקיצה איכותית, צבעונית, אפילו פוסטרית. הציורים של העגורים והקקטוסים מאוד מעניינים בעיני. אולי את יכולה לעשות משהו בהשראתם... באיזשהו מקום אני מאמינה שאפשר למכור כמעט הכל ( או לפחות הרבה) באריזה הנכונה ואם את לגמרי מיואשת ומרגישה שחייבת להכניס את התיקים אז לפחות תשקיעי באופן ההצגה שלהם- זאת אומרת אולי ליצור לוק שלם על מישהי ולצלם אותה עם התיק על רקע מסויים, ושוב- להשקיע מאוד בהצגה הויזואלית כפיצוי על חוסר החדשנות שבתיקים. לפי מה שראיתי בקישור לתיק העבודות שלך את מאוד מוכשרת אז אל תדאגי. פשוט תנשמי עמוק ותתפרעי עם הסקיצות

OceanLady100

New member
נעמה תודה רבה על ההצעות../images/Emo127.gif

אני עכשיו יושבת ועושה רעיונות לעבודות תלת מימד ויש לי רעיון למשהו ממש נחמד. טוב לדעת שיש מישהו שיודע להתייחס ולפרגן בפורום הזה. אולי עכשיו יש יאוש אבל עוד מעט הכל יהיה ברור יותר ורגוע.. ושוב תודה לך. אני פשוט ממבחן למבחן וזה קצת מלחיץ אבל אני בעיקרון יודעת שיהיה בסדר.

למעלה