הנה זה בא - משהו משהו

femme

New member
הנה זה בא - משהו משהו ../images/Emo141.gif

עוגת שוקולד - סוף הדרך (מצוינת) רכיבים: מוצעת כאן בכמה שלבים: 1. הכנת בסיס שוקולד (שמתאים גם לעוד מטרות). 2. הכנת העוגה . 3. קישוט. עוגת שוקולד בסיסית מתכון העוגה הינו בסיס מצוין להרבה מעוגות יום ההולדת או כבסיס לעוגות מוס (כאשר היא פרוסה לפרוסות רוחב בעובי 1 ס"מ). המצרכים לעוגה: (תבנית בקוטר 26 ס"מ) 4 ביצים 1/2 כוס קוקוס 1+2/3 כוסות סוכר 200 גר´ חמאה 3/4 כוס קקאו 100 גר´ שוקולד מריר 2 כוסות קמח 1 כפית סודה לשתייה 1 כפית אבקת אפייה 1/2 כוס רום משובח/ ברנדי 1 כוס מים רותחים אופן הכנה: 1. לשמן ולקמח תבנית. 2. להמיס שוקולד, לנפות חומרים יבשים. 3. לערבב את כל החומרים במערבל, מלבד המים הרותחים. 4. כשכל החומרים מעורבלים, להוסיף בהדרגה את המים הרותחים ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה. 5. לאפות בתנור שחומם מראש ל180 מעלות, 40-50 דקות, עד אשר קיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש. 6. לצנן על רשת . 7. מכאן קיימות מספר אופציות: א. לפרוס לרוחב לשלוש שכבות ולמלא בקצפת, קרם וכו´. ב. לפרוס לשכבות ולהשתמש כבסיס לעוגות מוס. ג. לצפות בקרם שוקולד (המורכב מ 200 גר´ שוקולד מומס במיכל שמנת מתוקה וללא הקצפה). ד. ניתן גם לאפות את העוגה בתבנית בצורת לב, דובי וכו´. הערה : אני ציפיתי את העוגה עם ציפוי מספר ג. העוגה קלה מאד להכנה. אמנם לא זולה, אך מה שמכניסים - זה מה יוצא. בתאבון

תסלחי לי , אבל

אין לי סבלנות לעשות עוגות. לכן, אני מציעה שהכנת העוגה האלוהית הזו תהייה מטלתך למפגש. נ.ב. ציפוי ג' הולך. נ.ב.2 יש לך דרגת חופש: תבחרי איזו תבנית שאת רוצה. שלך,

קסנדרה*

New member
חחח את משהו פרח ../images/Emo13.gif

אני מקווה שהטלת את המטלה על femme ולא עלי

femme

New member
סליחה, אך אני טרם הגבתי..../images/Emo141.gif

וטרם הבטחתי כלום.

פם היקרה

אז למה את מחכה?! את לא יכולה לתאר ת'עוגה האלוהית הזו ואחר כך לסגת. אני מבטיחה (בשם כולם) להתפעל מהעוגה ומהאופה. שלך,

femme

New member
קודם קסנדרה צריכה לנסות..../images/Emo141.gif

ולראות אם העוגה שווה את המאמץ ומצדיקה את שמה. אגב זה מתכון של השף אורן גירון.

kaya11

New member
אם זה מתכון של אורן

אז הוא בטוח מוצלח... העוגות שלו נהדרות...וגם הלחמים... והבשר... בכלל הוא שף נהדר... הוא גם יודע להכין סושי (אבל את זה הוא למד ממני
) עשית אצלו סדנא או רק מצאת מתכון?

femme

New member
רק זה חסר לי, שזה לא יהיה לטעמכן !

אני לוקחת את הדרך הכי קצרה והכי מהירה ל"הר הנבואה"...

כמו שאמרתי - את תמיד מוזמנת

תראי את נוסעת דרומה ונוסעת ונוסעת ונוסעת .....(טוב, את מבינה ת'רעיון) איפשהו כשנדמה לך שאת מגיעה לסוף העולם את פונה שמאלה
שם אני - ירוחם פו

טוב חבר'ה העוגה מוכנה

גם הציפוי (הלכתי על ציפוי ג') הבית שלי אפוף ריחות עוגה לפי מתכונה של femme ... איך יצא?? חכו למוצ"ש (אנחנו לא נוהגים לפרוס עוגה לפני שבת, הרי היא לכבוד השבת) שבת שלום פו

למעלה