הנה זה מגיע- התמונות
צ צוקה New member 20/9/01 #6 נראה מאוד מרגש, אבל התמונות יצאו מעט כהות ולכן לא ניתן לראות במדויק. המון מזל-טוב ואושר!!!!!!
א אתי@ New member 20/9/01 #5 רויטל - הייתם זוג מקסים ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif המפגש נראה כ"כ מרגש... שוב המון מזל טוב אתי@
רויטל - הייתם זוג מקסים ../images/Emo68.gif ../images/Emo66.gif המפגש נראה כ"כ מרגש... שוב המון מזל טוב אתי@
T tamar111 New member 20/9/01 #7 מ ד ה י ם ../images/Emo6.gif לירון נראה כל כך המום כשהוא רואה אותך!!! ואת כל כך כלתית, האיפור התסרוקת השמלה , הכל! משהו משהו.
מ ד ה י ם ../images/Emo6.gif לירון נראה כל כך המום כשהוא רואה אותך!!! ואת כל כך כלתית, האיפור התסרוקת השמלה , הכל! משהו משהו.
J J-סיקה New member 20/9/01 #10 רויטל יוווו כמה מרגש !! ממש עמדו לי דמעות בעינים!!!! את כל כך יפה ולירון מרוגש כולו!!!!
מ מיה :) New member 20/9/01 #11 איזה יופי ../images/Emo70.gif מקסים ../images/Emo99.gif איזה חיבוק של אושר אחרי החופה!!! אתם זוג מקסים ןהלוואי שיהיה לכם רק אושר ואושר ואושר, וכל השאר יגיע איתו
איזה יופי ../images/Emo70.gif מקסים ../images/Emo99.gif איזה חיבוק של אושר אחרי החופה!!! אתם זוג מקסים ןהלוואי שיהיה לכם רק אושר ואושר ואושר, וכל השאר יגיע איתו
D dorlim New member 21/9/01 #12 נראתם כאלו מאושרים ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif המון אושר גם בהמשך החיים המשותפים
ה הילה24 New member 21/9/01 #13 רויטל איך השתנית (לטובה כמובן) ../images/Emo49.gif מאחלת לכם הרבה אושר
ר רויטל של לירון New member 22/9/01 #14 היי הילה, תודה רבה, ואת יכולה לכתוב לי לאימייל מה קורה איתך, אשמח לשמוע ממך
א אתי אלבכרי New member 22/9/01 #15 רוויטל, מדהים ..האהבה בינכם פשוט תע תענוג. איזה אושר כשהוא ראה אותך. לירון נראה כל כך זחוח ושמח כל הכבוד. מצטערת שהגבתי רק עכשיו יקירה אבל יש לי כאלו בעיותת עם המחשב. מאז שהתקינו לי אידיאסאל יש לי רק צרות כולל הארד דיסק ששבק חיים פעמיים בשבוע האחרון.
רוויטל, מדהים ..האהבה בינכם פשוט תע תענוג. איזה אושר כשהוא ראה אותך. לירון נראה כל כך זחוח ושמח כל הכבוד. מצטערת שהגבתי רק עכשיו יקירה אבל יש לי כאלו בעיותת עם המחשב. מאז שהתקינו לי אידיאסאל יש לי רק צרות כולל הארד דיסק ששבק חיים פעמיים בשבוע האחרון.