גובה החלון הואכמה שאלות...
מה גובל בחדר? (איזה חדרים אחרים) לאיזה כיוון פונה החלון? מה גובהו? איזו קומה זו?
אבל .. =\ אני מוציאה אתמתקצצת... ומהם גדלי הרהיטים?
תשרטטי על דף בנפרד, ואז אוכל להתחיל "לשחק".
או קיי, אחרי שתוציאי את הרהיטים...אבל .. =\ אני מוציאה את
כל הרהיטים חוץ מהמיטה. שהאורך שלה זה משהו כמו 1.85, הרוחב שלה כשהיא פתוחה זה 1.28 [בערך] וכשהיא סגורה [כספה] אז זה 1.08
שולחן כתיבהאו קיי, אחרי שתוציאי את הרהיטים...
איזה רהיטים תצטרכי? שוחן כתיבה? שולחן מחשב? שולחן איפור? משהו משולב? ארון? כמה דלתות?
אגב, יש לך מושג אולישולחן כתיבה
מקום לאחסן את הספרים והמחברות של בית ספר, ארון בגדים, המיטה וזהו נראה לי.. פתוחה לכל ההצעות
באיזור ת"א? יש המון! אז ככה...אגב, יש לך מושג אולי
איפה אני יכולה להשיג פוסטר ענק או סתם יותר מדי גדולויפה של סקסופון?
ממ ת"א רחוק מדיבאיזור ת"א? יש המון! אז ככה...
יש את חנויות פוסטרים בדיזנגוף סנטר. חנות למטה - "גוטית" באופיה. וחנות הפוסטרים למעלה שבה יש כל מיני פוסטרים מסרטים, עטיפות תקליטים, והכי חשוב - רפרודוקציות של פרסומות ישנות (מאד ציבעוני ומאד דקורטיבי). יש בנווה צדק חנות פוסטרים. בדרך יפו יש מלא חנויות לתמונות ופוסטרים. נסי באינטרנט להקיש בחיפוש sexסתם, הקישי סקסופון, הורידי למחשב תמונות באיכות רזולוציה של 600 לפחות, והדפיסי על נייר איכותי (כ- 4.5 ש"ח לדף A4). את התמונות, בשביל לחסוך, את יכולה לא למסגר בינתיים, אלא פשוט לבקש מהמסגר שישים זכוכית ללא מסגרת, ואפשרות לתלות. בלי קשר, אני חושבת שמספר תמונות/פוסטרים קטנים, עדיף על תמונה/פוסטר אחד גדול. פוסטר גדול הוא יותר מידי דומיננטי, ו"ישלוט" על חדר קטן, ועלול אף "להקטין" את החלל. עם תמונות קטנות, את יכולה ליצור מספר "קבוצות" לפי נושא או צבע. למשל מעל פינת המוזיקה שלך, איפה שיהיו הגירטות, לתלות כ- 2-3 תמונות הקשורות במוזיקה. ומעל המיטה לתלות 2-3 תמונות קצת יותר אינטימיות. סידור כזה של תמונות יוצר מראה יותר "מאורגן" לחלל, ומגדיר את "הפינות" באופן מובהק יותר ("פינת מוזיקה" "פינת עבודה" פינת שינה"). ומקל מאד בהתאמת הצבעים בכל החדר.
ומה באשר להצעתי להדפיס בביתממ ת"א רחוק מדי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.