הנה זה מתחיל ההצגה הכי טובה בעיר

הנה זה מתחיל ההצגה הכי טובה בעיר

חשבנו שאיתפיאדת ערביי ישראל תתחיל רק בעוד כמה שנים

מוחמד5

New member
אני לא רוה נצנים

אני רואה גבעולים של חיים ואינטרסים משותפים "פורום ראשי הרשויות של יהודים וערבים בואדי ערה, וחוף הכרמל נפגש בימים האחרונים כדי לדון במשבר: "הניסיון של שנת 2000 מלמד אותנו שצריך להתייחס לדברם שקורים עוד בראשיתם", אמר ראש המועצה המקומית מגידו, חנן ארז. "אנחנו פונים לשלטונות ומבקשים לעשות הכל למען חיים משותפים. הבנו שפיתוח אזורי תעשייה משותפים, פיתוח אזורי תיירות משותפים הם דברים שמבצרים את השותפות. יש מי שמפנטז להיפטר מוואדי ערה. אנחנו נאבקים על ואדי ערה כחלק מקיומה של מדינת ישראל, זה יעד משותף"

בקיצור

בלה בלה בלה אחד גדול ערביי ישראל מזדהים כפלסטינים ומתעקשים להחזיק בתעודת זהות כחולה מי כאן הצבוע,???

יש ביניהם רבים שמזדהים כפלסטינים

למה זה מפתיע אותך? ומה בעצם כ"כ רע בזה? האם פלסטיני=רע? בכל אופן, אם נגיע בסיכומו של דבר למסקנה שזה רע ושעדיף בהרבה שרובם יזדהו כישראלים גאים - לא יהיה מנוס מלמצוא נוסחא סבירה שתאפשר להם לעשות את זה. (ברור שיצטרכו לוותר על כל מיני דרישות יהירות כמו מימוש זכות שיבה מלאה וכו' וכו', אבל גם המדינה תצטרך ללכת לקראתם חתיכת כברת דרך).

THE WIZARD 55

New member
צביעות לשמה

הוא התייחס גם לדיווח לפיו רבנים נתנו הכשר הלכתי לפגיעה בערבים: "כששומעים אנשים כמו ליברמן או אפי איתם שאומר 'אנחנו נטפל בכם', אז אנחנו מרגישים אוכלוסיה בסיכון. והדיבורים על רצח ופגיעה בערבים זה דבר מסוכן מאוד, חלום בלהות שאני לא רוצה שאף אחד יגיע אליו. כשמתחילים להכשיר רצח לאדם או לעם, זה לא מקובל עליי כמוסלמי, ערבי, פלסטיני ואזרח במדינת ישראל. צריך לחפש את האנשים שאמרו את זה ולעצור אותם מיד. היה כבר נתן זאדה בשפרעם ויש מטורפים נוספים מי שקורא ברוח ודם נפדיק, ושורף דגלי ישראל שלא ילך להתבכיין על גזענות. אבל אני מגנה גזענות מעשה רצח ומעשה נקם מ-2 הצדדים.

THE WIZARD 55

New member
אגב לא התכוונתי אליו ספסציפית

אלא להגנה שהיתה באום אל פחם לא יודעת אם השתתף בה

מוחמד5

New member
לא לזלזל בכוחם של רבנים

הם כבר תרמו לרציחתו של ראש ממשלה יהודי.

THE WIZARD 55

New member
ושוב, מגיעים לאותה מסקנה

הקיצונים ב-2 הצדדים מבשלים דייסה שכולנו נאלצים לאכול אותה דיי לטירוף!

primus solus

New member
רק שהקיצונים היהודים הם אמא תרזה

והדלאי לאמה בהשווטה לקיצונים האיסלמים.

THE WIZARD 55

New member
להזכירך שההסתה לרצח ראש הממשלה

באה דווקא מהם, וגם הפיגוע בשפרעם.

THE WIZARD 55

New member
מספיק בשביל ללכת בגדול ולרצוח

ראש ממשלה, אם הם הצליחו בזה השמיים הם הגבול עבורם כנראה ועל זה אומרים לא חשובה הכמות אלא האיכות.::( יש קיצונים רספקטה אני מודה, אבל אף פעם לא ספרתי איפה יש יותר

THE WIZARD 55

New member
אתה צודק

אני עייפה וכל מה שתגיד אצדיק אותך:) אני יודעת רספקטה תאמין לי שיודעת מה קורה

מה עייפה את מוכרת הכל???

WAKE UP WOMAN

נראה לי שהתבלבלת בכתבה....

או שפיספסתי משהו. איפה הזכירו שם אינתיפאדה? חברות אבטחה פרטיות אינן דבר חדש במחוזותינו. אז עכשיו גם באום אלפאחם כשהחשש מנקמה הוא אכן מוחשי וקונקרטי, so?

למעלה