הנה זה מתחיל - הפרק היומי

הנה זה מתחיל - הפרק היומי

מספר הפרק :171 שם הפרק: הזדמנות שניה תקציר: תקופה טובה מאוד עוברת על דרובס, והכל מאוד רגוע ושלו. לג'ודי יש יום מתוכנן עד הפרט האחרון, היא רק לא יודעת שהוא הולך להסתבך טיפה. פתאום משום מקום מאט מגיע והוא מספר לה שהמשפט שלו נגמר והוא חופשי . האיחוד הזה לא פשוט לג'ודי פתאום היא מגלה שממש חסר להם כוח עבודה בחווה כי מישהו לא חתם על הגוזזים והם הלכו לעבוד במקום אחר . היא מבקשת ממאט שיעזור לה והוא כמובן מסכים. הכל נראה טוב וחוזר למסלול עד שריילי מגיע! באיזה שלב של העבודה ג'ודי פתאום רואה את הפצע שנשאר למאט על הגב מאותה ירייה והיא נכנסת לפאלש באק , ריילי מוציא אותה מזה. היא מנסה להסביר למאט מה קורה לה בראש אבל זה לא ממש קל לה. סטיבי כועסת על אלכס כי היא רואה שהוא מוכן להיות סולחני וותרן כלפי טיילר ואליה הוא לא מוכן להתייחס ככה וזה פוגע בה. בנתיים רייגן מנסה לכפר על כל הפאשלות שטיילור עושה. למורת רוחן של שאר הבנות בחווה. טיילור בטוחה שיעפו אותה מדרובס ולפני שקורה משהו היא לוקחת כסף ואת הטנדר של סטיבי ומנסה לברוח. לרוע מזלה אלכס עוצר אותה ומחזיר אותה לדרובס. שם למרבה ההפתעתה מקבלים אותה כאחת מהחווה. רגע של חוסר מחשבת של ריילי עם מאט מוביל אותם למצב מאוד מסוכן, מאט עושה רברס עם האוטו והם חובטים בעמוד חשמל והוא נופל על האוטו, יש חוטי חשמל בכל מקום והם מבינים שאם הם יגעו במשהו מתכתי הם יתחשמלו, הבנים יודעים שהם חייבים לעבוד ביחד כדי לצאת משם בחיים בלי להתחשמל. ריילי מצליח לצאת אבל מאט מסתבך ואז מסתבר שהאימונים של גודי בכוחות ההצלה שווים למשהו, היא שומרת על קור רוח ומצליחה להוציא את מאט מהאוטו .

לא יצא לך לראות מחר?!?!

שידור חוזר ב 17:45 ואם יש לך הוט אז יש את פרקי העונה ב VOD

יש לי יס!

וראיתי שיש פרק חוזר היום אבל את הפרק הראשון לא ראיתי
בגלל הלימודים אני לא מספיקה. בשבועיים האחרונים נראה לי צימצמתי את שעות הצפייה שלי ביותר מחצי:)

למעלה