הנה זה מתחיל... מצעדים שנתיים!

ליטטטט

New member
הנה זה מתחיל... מצעדים שנתיים!

אז ראש השנה מתקרב ואיתו המצעדים השנתיים... התחילה ההצבעה למצעד השנתי של וואינט בשיתוף רדיו תל אביב רדיו דרום ורדיו חיפה... אז תחממו את האצבעות ותכינו את עצמיכם
המצעד יהיה ב-12.9 http://www.glgltz.co.il/ אללה, בהצלחה לנו! שיר מספר 8- אין לך מקום ולהקת השנה.. אתם כבר יודעים :]

את באמת הולכת להצביע ליהודים כלהקת השנה?

אמרת שלהקת השנה אנחנו כבר יודעים...אני אישית לא ממש יודע. נראה לי קצת אבסורד להצביע ללהקה שהופיעה בערך 10 פעמים כל השנה(כאשר מיום העצמאות ועד סוף השנה העברית פחות או יותר הם לא הופיעו) ואומנם הוציאה סינגל ודיסק והוציאה גם 2 קליפים אבל נו זה כל כך סמוך לסוף השנה כשאפילו ההופעת השקה תיהיה כבר בתשס"ח. איך אפשר להשוות את זה ללהקות שהופיעו יותר מ50 פעמים והוציאו דיסק השנה כמו שייגעצ וסינרגיה. או להקה שהוציאה דיסק ועשתה סבב הופעות עולמי כמו בלאקפילד. או לכנסיית השכל שהוציאו את אוטוביוגרפיה המדהים ועשו הופעות כל כך מדהימות עם 40 נגנים שלא רואים בארץ לעיתים קרובות. וחלילה שלא יצא מהדברים שלי שהיהודים התעצלו,הסיבות ידועות לכולנו. אבל אני לא חושב שתשס"ז זאת הייתה השנה של היהודים. נכון שזה כולה עוד איזה מצעד חסר חשיבות,אבל בחייאת לא צריך להצביע סתם ליהודים ואין לך מקום כי אנחנו מעריצים של היהודים,צריך להצביע עם ההיגיון ובצורה אוביקטיבית. תחשבי על זה...

שייגעצ? נו באמת

אז הם הופיעו הרבה והוציאו דיסק. אפחד לא שמע על זה יותר מדי ות'אמת הם כבר לא כ"כ מעניינים אף אחד. סינרגיה? כן, הם הצליחו השנה די בגדול, אבל המוזיקה שלהם לא זוכה לביקורות מדהימות, ובטח לא בשביל להקרא להקת השנה. זה שהיהודים לא קרעו השנה את הארץ בהופעות לא אומר כלום. דיסק חדש, קליפים חדשים ולפי דעתי קאמבק מטורף...הבאזז סביבם כ"כ גדול עכשיו, כמ ושהוא לא היה אף פעם. מה שכן, מגיע לכנסיית השכל לקחת

סבבה אבל אנחנו מדברים על שנה שלמה...

זה שהיהודים הפציצו בחודש האחרון עם דיסק ו2 קליפים ולהיט ברדיו ואינספור ראיונות וכתבות זה יפה ומכובד. אבל האם זה משתווה לעבודה של שנה שלמה? אני בספק. חכי לשנה הבאה,כהיהודים יוציאו עוד סינגל או 2,ועוד קליפ או שניים,וסבב השקה מטורף של פורטה,אז הם בהחלט יהיו מועמדים רציניים ללהקת השנה. לגבי שייגעצ,תראי אני לא מטורף עליהם,אבל החברה עובדים,עוד דיסק חדש,עוד קליפים עוד להיטים לרדיו ועוד סיבוב הופעות די ארוך ברחבי הארץ. וכנ"ל סינרגיה למרות שאני לא סובל אותם. אני לא מדבר עכשיו על אייכות המוסיקה,וזה במילא לא ניתן למחלוקת כי כל אחד והטעם שלו. אבל אני מדבר על עבודה לאורך שנה שלמה,ובזה לצערי רוב הלהקות בקטגוריה לוקחות את היהודים. אבל עזבי סינרגיה ושייגעצ. אם אנחנו מסכימים שמגיע לכנסיית השכל לקחת אז מה זה חשוב

חמדונה

New member
../images/Emo45.gif לכנסיית השכל מגיע הרבה יותר...

הם לקחו סיכון מטורף עם לשלב את הנגנים במוזיקה שלהם והם פשוט שיחקו אותה בענק ויצרו משהו מדהים. הם לא הפסיקו להופיע, לעשות, להקפיץ...

ההצבעות שלי:

אשמח לראות מה אתם הצבעתם
עשרת שירי השנה שלי: Once - Blackfield אחריות - יוני בלוך אם אפגוש את אלוהים - התקווה 6 בינונימי - אריק ברמן מיליון פעם - מלכת הפלקט מהר מדי - ג'ירפות יום חדש נפלא - אריק ברמן ידיים למעלה - כנסיית השכל נוף אחר - יוני בלוך תנו לי לשתות - כנסיית השכל זמר השנה שלי: יוני בלוך זמרת השנה שלי: נינט טייב להקת השנה שלי: כנסיית השכל פריצת השנה שלי: התקווה 6

למעלה