הנה זה מתחיל שוב...

הנה זה מתחיל שוב...

וואי... אני מנסה לחשוב בכלל מאיפה להתחיל... אממ... טוב. לעסאל: היחידה--מתעסקת בפעילות הכי סודית ואינטנסיבית בעיקר לו"טר ואיסוף מודיעין לצורך מבצעים. שלדג-- היא יחידת צסק"א(צוות סימון קרקע אויר) . (כדי להמחיש לך מה זה ללא יותר מידי שטויות וחשיפת מידע מסווג-נגיד אבא שלד מאוד מאוד רוצה לרסק את העציץ של השכן המעצבן מלמעלה... אז יש אותך ואת אחיך..אתה האח הגדול והחזק ואחיך הוא קטן ותחמן.. אז הוא שולח את אחיך שיקשור לו חבל וישים אותו ביד שלך -כשכל מה שתצטרך לעשות כדיי לרסק תעציץ יהיה למשוך בו...וסליחה אם המטאפורה שלי לא הועילה.) יחידת חילוץ והצלה(אוירית)--פשוט כמשמעו!!!! מה לא ברור? מה זה כל המיתוסים האלה?!?! מגלן-- אממ....זה כדי להוריד לצד השני את מערך השריון מרחוק ...נגיד ככה. שייטת 13-קומנדו ימי.....י-מ-י....י-מ-י....ימי נשאר ימי!!!!! בנוגע לפעולות שלהם... שנה שעברה למשל היה להם המוןןןןןןןןןןןן אקשן... כשיפו ד´ הוצף הם באו בסירות גומי והפליגו אם התושבים למקום מבטחים. לא בצחוק הם יחידת עילית וכבודם במקומם. דובדבן-משתחווה לאנשים אם הכי הרבה אקשן במדינה. יותר מ200 מבצעים בשנה(!!!)-עצמאיות כמעט מוחלטת. מה שבא לך אתה עושה אם ה"חוליה" שלך. בנוגע ל"אחות הקטנה שלהם שמשון" וכל השטויות הדפוקות שרצו פה ואין לי מוסג מאיפה הם הביאו את זה.. שמשון היום זה חי"ר ממוכן. בזמנו היא הייתה יחידת התאום של דובדבן(שפעלה אז רק באיו"ש)-ופעלה בעזה כשעזה הפכה לשטח שנשלט טוטאלית ע"י הפלשתינאים היא פורקה. נחשון-למה מעניין אותך יחידות של מנאייק?!?! ולמוסר ההשכל... 1. אלה היחידות המובחרות שאתם יודעים עליהם. כמספרם ישנן יחידות עילית של מודיעיו שאתם לא. 2.בטחון שדה כאן ...וכל הזמן. בבקשה ממכם בלי מספרי יחידות ושמות של יחידות שאסור להגיד אותם. והכי הכי בזהירות....הרבה חבר´ה פה מזכירים דודים שלהם ואחים שלהם.. אז על!!! ואם וזה חייב אז בטח שלא לציין את הדרגות שלו!!! כי איפה שחמ"ן יושב ומקשיב....גם האויב.. ומי הדביל ההוא שמציין ספציפית איזה שירותי ביון של ישראל עובדים אם אילו יחידות?!?!?! מה אתה אידיוט?!?! טיפת שכל... מה גם שאתה טועה מאוד. אגב... ואת זה תפנימו טוב טוב..... נראה לכם שאלו באמת היחידות המובחרות שלנו?....

asael

New member
הבנתי את המטאפורה מצויין.

נשמע סבבה. עדיין עדיפות שניה למרות שאני מתחיל להתלהב מהם. יש לחיל האויר יחידה נוספת ללא שם. שמעתי עליהם לא משנה איפה. יש להם רק מספר. הם אוספים את המסמכים הסודיים וכולי לפני ההפצצות או משהו כזה. הם פועלים יחד עם שלדג. לא חשוב. רק לעניין אתכם.

למעלה