הנה חידון קל

T h e G i r l

New member
הנה חידון קל

אני נותנת לכם ציטוט ואתם צריכים להגיד לי מאיפה זה... אם אני נותנת סרט תתנו את השם. אם סידרה- את שם הסידרה ואת השם של הפרק (אם אתם לא זוכרים תתארו לי מה היה בפרק...) הראשון הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש קל!! "Why Would u do that?" "well, im your twin sister. and when you suufer, i suffer" אגב- אפשר גם לצרף תמונה....

תשובה

לא אמרת לשלוח במסר או משהו כזה אז אני מקוה שלענות כאן זה בסדר זה מטובות השניים אשלי אומרת את זה למרי קייט(בקשר לזה שהיא תלמד עם טיילור במקומה מתימטיקה) שם הפרק -מורה עזר או משהו כזה 2 דברים 1 רעיון יפה גם אני חשבתי עלזה תמשיכו ככה (ואם אפשר בלי ציטוטים מזל של תאומות כי לא כולם יוכלים לראות) 2 הקטע הנל הופיע בפרוסמות של תוכנית בערוץ הילדים

T h e G i r l

New member
כל הכבוד!

אפרת צדקה והביאה תשובה מדויקת!! קבלי ח"ח! ציטוט הבא: "sooo, are you in love yet?"

motib4

New member
אני ממש לא בטוח...

אבל נראה לי שקרימ אמרה את זה לאשלי...

עמית909

New member
נראה לי שמישל אמרה את זה

לדני ולמורה שלה כשהיא ניסתה לשדך ביניהם.

אממ

מוטי ועמית אתם טועים היא לא יכולה להגיד את זה למישהוט אחר ברור שהתאומות מדברות אחת עם השניה כי רשום i am your twin sister אז הניחושים שלכם מוטעים וד"א כבר ענו על החידה

T h e G i r l

New member
התשובה היא:

מישל רואה את דני ו.... נו איך קוראים לה?? המורה שלה.. מתנשקים, והם לא יודעים את זה (שהיא צופה בהם) ואז היא אומרת את מה שהיא אומרת.... על הכבוד לעמית909 הבא: "What jennifer aniston got that i havent got?" זה ממש קל אז לפחות תתארו לי ותגידו מי אומר למי...

doosie

New member
תשובה ../images/Emo13.gif

התשובה היא מהפרק הראשון של מזל תאומות.!!!!
דוס

T h e G i r l

New member
כל הכבוד Doosie!!

הנה עוד: "now that we have met, lets talk about something. i get what i want and this summer- i want jordan." "___(השם) let the game begin" אני מצטערת אם יש שגיאות....

T h e G i r l

New member
יפה- המשך

"This is no fun, no fun, looking at the wall" את השם של הדמות ואיפה... וגם תיאור- למשל בריאנה אומרת לאלכס במסיבה אחרי שג´ורדן הולך לקחת שתיה...

עמית909

New member
תשובה

מישל, שרה לעצמה אחרי שדני העניש אותה והושיב אותה על כיסא מול הקיר.

T h e G i r l

New member
נכון! ואתם יודעים-

1)למה הוא העניש אותה?? כל הדברים אבל גם משהו אחד יספק.... 2) "Guys, This is war" מאיפה??

טובות השתיים מתי ש

שהביאו למרי קייט את המורה למתמטיקה והיא לא יכלה לשחק כדורסל ניראה לי

למעלה