הנה חלק מהכרטיסים שלי למונדיאל:
ד דן צ New member 27/5/02 #5 גם אני , גם אני מילא לספר לנו שאתה נוסע , אבל גם להביא את הכרטיסים?? לא חרם עלינו??? ככה עושים אנשים טובים????. אני סומך עליך כשתחזור בשלום תספר לנו באריכות על החוויות שלך
גם אני , גם אני מילא לספר לנו שאתה נוסע , אבל גם להביא את הכרטיסים?? לא חרם עלינו??? ככה עושים אנשים טובים????. אני סומך עליך כשתחזור בשלום תספר לנו באריכות על החוויות שלך
ג גלעד2287 New member 27/5/02 #6 ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני מתתתתתתתתתתתתת להיות שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif אני מתתתתתתתתתתתתת להיות שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!
R rafi k New member 28/5/02 #9 רגע לפני שאני יוצא שמעתי בחדשות הבוקר על רעידת אדמה שהיתה ביפן... לא משהו רציני יאללה רק זה חסר לי עכשיו.. עוד מעט אני שם...עוד מעט...ביי
רגע לפני שאני יוצא שמעתי בחדשות הבוקר על רעידת אדמה שהיתה ביפן... לא משהו רציני יאללה רק זה חסר לי עכשיו.. עוד מעט אני שם...עוד מעט...ביי
A Argentino con alma New member 29/5/02 #13 לאוהד האיטלקי אל תדאג איטליה לא תעבור לא את אקוודור ולא את מקסיקו וגם לא לשלב השני. ואנחנו נחכה לך כשתחזור בוכה (חבל עך הכסף)
לאוהד האיטלקי אל תדאג איטליה לא תעבור לא את אקוודור ולא את מקסיקו וגם לא לשלב השני. ואנחנו נחכה לך כשתחזור בוכה (חבל עך הכסף)