הנה חן לך בעקבות הרב ..

GangLandx

New member
הנה חן לך בעקבות הרב ..

הרב מציע: רוצה להתלבש צנוע? פצעי את רגלייך חתנו של הרב אלישיב מציע פתרון לבנות שמבקשות להצטנע אך הוריהן מונעים זאת מאיתן: פצע ברגליים שיחייב לבישת חצאית ארוכה כדי לכסותו http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-4082069,00.html

ירחאפל

New member
אדם זה מקומו בבית הכלא ולא "רב"

על פי תורת ישראל אסור לאדם לפצוע את עצמו או אדם אחר. אז איך בדיוק הוא מורה לפצוע אדם בשביל איזה איסור של "רבנים" שהוא כלל לא מהתורה?

hen1xc

New member
אממממ

אבל צדיקה גדולה "כבד את אביך ואת אמך למען יאריכון ימיך על פני האדמה" אומרים שהילל הזקן היה סוחב את אימו על הרגליים כשהיא הייתה עייפה ולא הייתה יכולה ללכת נכון שאסור לאדם לפצוע את עצמו אבל הוריה כופים עליה כפירה דתית יש פה דילמה מוסרית אתה מבין לכן אני לא אומר שהרב אשם את האשמה אני מפיל על ההורים

hen1xc

New member
זה רק הוכחה

שיש זרמים שונים בדת כאשר בן אדם חוזר בשאלה הוא מפיל בושה על המשפחה אבל זכותו לעשות כרצונו אבל מה קורה כאשר בן אדם רוצה לחזור בתשובה והמשפחה לוחצת עליו שיתנהג כפי שהם מתנהגים כחילוניים אני אומר "איש איש באמונתו יחיה" ומכך אנו מסיקים ש... לא משנה מה יקרה אתה תאשים תמיד את הדתיים בלי לנתח את התמונה הכוללת האשמה במקרה הנוכחי היא דווקא על החילוניים אתה סתם זורק מסקנות לאוויר בלי קצת הבנה ככה גם חברייך לכן נהייתם בלתי נסבלים

GangLandx

New member
כן כן הרי ברור שלפנאטים שכמוך

מה שהרב אומר קדוש .. חחחח לפצוע את עצמך .. תראה כמה טמבל אתה

hen1xc

New member
אה וכפיה זה לא נחשב???????

איפה הרובי הזה שהיה אומר שכל בן ראשי לעשות מה שהוא רוצה פתאום זה לא תופס כמה רואים שאתה בן אדם רכרוכי ומשנה את הדעה שלך לחופש האדם בהתאם לסיטואציה שנוחה לך כן צודק אני טמבל שאני נכנס לדיונים עם אנשים משועממים בני 35

GangLandx

New member
אתה מוסלמי ? מזיז לך מה הם עושים ?

לי לא יא טמבל ! מצידי שידפקו כדור בראש אחד לשני לא מעניין אותי חמור

GangLandx

New member
וחן חמוד אתה ממש לא בדיון עם אף אחד

אתה פשוט הבדיחה שלנו לא יותר .. אם את זה אינך מסוגל להבין צודק לירן שאומר בקרת ילודה ..

hen1xc

New member
תראה קטע

תזכיר לי כמה אחים אתם 8 לא? רואים איך גדלתם בקרת ילודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GangLandx

New member
צר לי לאכזב אותך ילש

לכל אחד מהשבעה בית משלו באחד האיזורים היקרים בארץ , לכל אחד יש ילדים , לכל אחד שני מכוניות וכמה חופשות שנתיות .. אז .. איך יצאנו ? בטח לא כמוך חחחחחחחחחחחחחחחח !

GangLandx

New member
שתקת .. יפה .. מקנאה ? כנראה ..

ככה זה , יש משפחות מוצלחות ומשפחות נזקקות .. לא נורא ..

hen1xc

New member
קנאה.. חס וחלילה

בלי עין רעה על אף אחד אני אומר הראש שלכם קצת מסובב

GangLandx

New member
אם כולם אומרים לך שאתה עקום

כנרה שזה נכון .. זה כמו הבדיחה על בוש שנוסע בכביש ומתקשר לאישתו ואומר לה תקשיבי כול המדינה הזו מפגרים כולם נוסעים הפוך .. מבין ?

hen1xc

New member
חס וחלילה

במקרה שלך ושל השניים המוזרים אתם באמת מפגרים חחחחחחחח

למעלה