הנה, יש לי רעיון...

sum 418

New member
פרדי נגד ג'ייסון!!!!!!!!!!!!!

חזרתי לפני כמה דקות מהסרט פרדי נגד ג'ייסון. וזה לדעתי ולדעת אח שלי הסרט אימה הכי טוב שאיי-פעם ראינו. ואח שלי ראה לא קצת סרטים. בכל זאת מי שרוצה שאני אגיד לו בסוף מי ניצח שיכתוב לי ואני אסמן את ההודעה כספווייייללללללרר ענקקקקק.

europe1990

New member
אני לא עומד בפיתוי - אני רוצה לדעת

אבל אני לא בטוח!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי יש לי שאלה...

מי ניצח
לא, סתם..אני אתאפק
רציתי לדעת איך נכנסת, כי אתה בן 12...

sum 418

New member
אין הגבלת גיל....................

מיתברר שלסרט אין הגבלת גיל............. ובכל זאת הלכתי עם אח שלי.

LINKIN PARK!!!

New member
באיזה קולנוע היית?

אם יש קןלנוע שאין בו הגבלת גיל זה חלום, כמה סרטים כבר הפסדתי ככה...

sum 418

New member
בכפר סבא..............

אבל יש מצב שזה מיוחד ככה רק להקרנת הבכורה.

ComputerMaster

New member
גם אני ראיתי!!!!!!!!!!

איזה סרט ע-נ-ק!! פשוט ע-נ-ק!!! תאמינו לי... מי שרוצה לדעת את הסוף אז אני אצרף אותה בהודעה הבאה, בכ"א, זה סרט ג-ד-ו-ל!! פשוט ג-ד-ו-ל! ואגב, גם אני הייתי בסרט הזה, אני בן 14 ונתנו לי להיכנס בגלל שעבדתי עליהם שאני בן 16... שווה לנסות... היה קשה כי איזה 2 מהחברים שלי היו נמוכים אז בסוף הסדרן אמר: "אני אכניס אתכם רק בשביל לא לבאס לכם את הערב"... חברים שלי הלכו לקנות את הכרטיסים זה כבר לא נראה לי שהייתה לו ברירה [וחברים שלי נראים בני 16]

D i l D o

New member
אחי למה שמת את ההודעה עם הסוף??????

זה פיתוי גדול מדי!!!!! קרינה...את חייבת למחוק את ההודעה הזאת! אני בסוף לא יעמוד בפיתוי ויכנס אליה- אני ממש ממש ממש מבקש ממך למחוק אותה! מי שרוצה לדעת את הסוף שיגיד והם ישלחו לו במסרים טוב? מוסכם? קפיש? יופי!

D i l D o

New member
אור אל תסתכל! זה יהרוס לך הכללללל!

עוד מעט קרינה, המנהלת החמודה שלנו תעיף את השרשור הזה לדפי ההיסטוריה של הפורום והכל יהיה בסדר...לא יהיה יותר פיתוי! יאללה קרינה, תעיפי את זה מפה בבקשה...תודה!

ComputerMaster

New member
קרינה! קראי את זה לפני המחיקה!

לדעתי לא צריכים למחוק את השירשור הזה זה אתר שמדברים עליו על סרטי אימה, ופרדי נגד ג'ייסון הוא סרט אימה! ואם יש הרבה שכותבים ספוילרים פה על סירטי אימה, אז מה? עכשיו צריך לרוץ ולמחוק את השירשורים? לא! לא מוחקים! אז גם את זה לא צריך למחוק! כשאני רואה ספוילר סרט אימה כזה או אחר גם בי עובר הפיתוי לקרוא את אותו, אבל אני לא קופץ ומבקש שימחקו את כל השירשור! רק בגלל שיש לדילדו יש פיתוי לקרוא את הספוילר נמחוק אותו לכל חברי הפורום? למה מי מת??? מי שרוצה שיקרא מי שלא רוצה אז לא, את הפיתוי שלך תשמור בבית. ותראה, אנחנו [מי שראה את הסרט] רוצים לדבר פה על הסרט, הרי זה הפורום המתאים, ודיבור על הסרט ב-ט-ו-ח כולל ספויילרים, אז מה נעשה? לא נדבר על הסרט בגלל שדילדו היקר יכול חס וחלילה להיתפתות??? תראה, אני לא אומר שצריך לדבר על הסרט ככה חופשי כמו זה שכתב על המיצמוצים בלי סימן של ספויילר, צריך לשים את הסימן, אבל לא לרוץ ולמחוק כל ספוילר!! *מוגש כחומר למחשבה*

europe1990

New member
אני לא יכול לעמוד בפיתוי-אני חייב ל

לדעת, אבל אין לי אומץ!!!

xander55

New member
גם אני, אבל אני אלך שבוע הבא

אני יכול להתאפק. למי שהיה אכפת, ראה שלא הייתי פה כמה ימים, הייתי בטיול גיבוש כיתה י', אז נמנעתי מהבכורה.

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif או קיי, אז ככה:

את ההודעה שסם41 רשם ללא ספוילר- מחקתי
ואיתה בטעות כמה הודעות אחרות...
אבל עידו- הוא סימן
לכן אין לי זכות למחוק

VAMPhantom

New member
מה כועסים עליה?../images/Emo58.gif../images/Emo123.gif

לא לכעוס על טינקי, חוץ מזה, לא יכולים להתאפק מבלי לספר כאן על העלילה? בחייכם... אני מאמין שיש לא מעטים שמנסים להתאפק לא להכנס, אפילו לשירשור הזה, אז זה חזק מהם... ישנם עוד כמה בודדים שלא ראו את הסרט, תנו לכווולם(לפחות לרובם) להנות מהפעם הראשונה כפי שאתם ואני נהנינו,אוקי?

VAMPhantom

New member
סליחה אם היה נשמע שכועס עליך...מלכה

רק רציתי לציין בתוקף את הניסיון של אחרים לכעוס על שיקול דעתה ובאותה הזדמנות...
לתקוף את הספוילרים המוקדמים מדי... הסרט רק הגיע וכבר רבים ראו וישר באו לדווח ולהרוס לאחרים שלא ראו... קצת סבלנות והתאפקות לא תזיק, תודי שבכך אני צודק? לא?

Queen of Spells

New member
אמ....

אני מסכימה איתך שקצת סבלנות והתאפקות לא תזיק....ובהחלט צריך לשים לב ולסמם ספוילר... אבל אני לא מסכימה שאתה אומר שהן "באו לדווח ולהרוס לאחרים"....הם בסך הכל ראו סרט אימה ורצו לדון עליו בפורום סרטי אימה, אני לא רואה שום דבר רע בזה...

למעלה