(עליתי על כל הגדרות מחשבך: כן, רואים, יש לך מסך יותר גדול ממה שיש לי, אבוי. גם המחשב שלך צבוע סגול, גם יש לך אייסיקיו, גם אתה משתמש בגודל טקסט "הקטן ביותר"...) הנה פורום שנראה לא טוב (תמונה מצורפת)!
הפורום הזה פעיל בטירוף. משוגע. כל מי מבין האנשים כאן שהיה מנותק ממחשב ליום-יומיים יודע כמה קשה להתעדכן... אחוז השטויות כאן קטן מספיק בשביל לא לעצבן וגדול מספיק בשביל לא לשעמם. אפילו במסך שהבאת (מהיום ב-15:00) יש הודעה מ-14:00 ועוד אחת מהבוקר! עכשיו עוד לא ערב (קח בחשבון שאנשים לומדים/בעבודה) וכבר יש איזה 12 הודעות חדשות מהיום. שלא לדבר שזה יום ראשון - אחרי שאנשים פרקו את המועקות שלהם במהלך השבת. הדבר היחיד שלא מתפקד כראוי, זה הצבעים במחשב שלך. בנאדם.
אוקי, יש לי רזולוציה גדולה, אני יודע שזה מפריע לאנשים, אבל מה הבעיה בצבעים??? בכל אופן, אם תסתכל למטה תראה שיש הרבה מאוד הודעות ישנות שלא שורש אליהם כלום חדש.
אז כתבו פה קצת פחות לאחרונה, לא סוף העולם... תחרות השבוע דוקא הייתה, ונדחקה לעמוד השני (תראה מה זה, כנראה שהיה מה שדחק אותה). חוץ מזה, שאני בטוחה שכל מי שלא כתב פה לאחרונה, פשוט היה עסוק בדוכנים, בטבעון העולם ובכתיבת מכתבים לכל חברות אבקות המרק למיניהן
ולכל המפקפקים - הפורום הזה פעיל ושוקק חיים (קצת יותר מידי אם תשאלו אותי - נמאס לי להעלם ליומיים ולהצטרך לחפור אחורה בהודעות), עד כדי כך שאני שואלת את עצמי למה הצ´ט לא פעיל יותר. נטע, תעשי משהו.