הנה, ככה נראה פורום שלא מתפקד כראוי

הנה, ככה נראה פורום שלא מתפקד כראוי

פורום בלי הודעות חדשות, כמעט. ואפילו בלי תחרות השבוע.

עם סגול... איכס!

(עליתי על כל הגדרות מחשבך: כן, רואים, יש לך מסך יותר גדול ממה שיש לי, אבוי. גם המחשב שלך צבוע סגול, גם יש לך אייסיקיו, גם אתה משתמש בגודל טקסט "הקטן ביותר"...) הנה פורום שנראה לא טוב (תמונה מצורפת)!

מה???? ../images/Emo5.gif

הפורום הזה פעיל בטירוף. משוגע. כל מי מבין האנשים כאן שהיה מנותק ממחשב ליום-יומיים יודע כמה קשה להתעדכן... אחוז השטויות כאן קטן מספיק בשביל לא לעצבן וגדול מספיק בשביל לא לשעמם. אפילו במסך שהבאת (מהיום ב-15:00) יש הודעה מ-14:00 ועוד אחת מהבוקר! עכשיו עוד לא ערב (קח בחשבון שאנשים לומדים/בעבודה) וכבר יש איזה 12 הודעות חדשות מהיום. שלא לדבר שזה יום ראשון - אחרי שאנשים פרקו את המועקות שלהם במהלך השבת. הדבר היחיד שלא מתפקד כראוי, זה הצבעים במחשב שלך. בנאדם.

מה הבעיה עם הצבעים במחשב שלי

אוקי, יש לי רזולוציה גדולה, אני יודע שזה מפריע לאנשים, אבל מה הבעיה בצבעים??? בכל אופן, אם תסתכל למטה תראה שיש הרבה מאוד הודעות ישנות שלא שורש אליהם כלום חדש.

princess black

New member
אם אתם רוצים לראות פורום שבאמת

לא מתפקד טוב אז תיסתכלו בפורום נירוונה שבזמן האחרון כל הזמן רבים שם...

F L O P P Y

New member
מה פתאום??? הפורום הכי מטורף בעולם

יום יומיים לא הייתי פה, וכבר אין לי מושג מי אני, מה שמי, ומה לעזאזל הולך כאן!!!! זה פורום מטורף!!!

Neta558

New member
אתה כבר מספיד אותנו?

אז כתבו פה קצת פחות לאחרונה, לא סוף העולם... תחרות השבוע דוקא הייתה, ונדחקה לעמוד השני (תראה מה זה, כנראה שהיה מה שדחק אותה). חוץ מזה, שאני בטוחה שכל מי שלא כתב פה לאחרונה, פשוט היה עסוק בדוכנים, בטבעון העולם ובכתיבת מכתבים לכל חברות אבקות המרק למיניהן
נטע (ימין ושמאל רק חול וחול?)

Veggie John

New member
אמת לאמיתה

וגם באהבת רועי צרופה וסוערת
ולכל המפקפקים - הפורום הזה פעיל ושוקק חיים (קצת יותר מידי אם תשאלו אותי - נמאס לי להעלם ליומיים ולהצטרך לחפור אחורה בהודעות), עד כדי כך שאני שואלת את עצמי למה הצ´ט לא פעיל יותר. נטע, תעשי משהו.

Neta558

New member
*עושה משהו*

ג´ון, בזאת אני ממליכה אותך לאחראית הרשמית על הצ´אט של הפורום! שימו לב חברים, קריאה של ג´ון להגיע אל הצ´אט היא מחייבת, החל מרגע זה!
נטע (כשמאצילים סמכויות, הן מקבלות נימוסי שולחן טובים יותר?)

למעלה