הנה כמה דברים שלא ידעתם על
השבוע

הנה כמה דברים שלא ידעתם על
השבוע

היה/תה בסניף בנק שפרצו אליו שני גברים גבוהים וחובשים גרבי ניילון והמאבטח כמעט ירה בהם- במזל הסתבר שזה היה סרט (ולא הודיעו למאבטח...)

גידל/ה עטלפים בתור חיית מחמד

מצבי חירום מוציאים ממנה/ו משהו רגוע וממוקד

קורא/ת בטארוט

יש בינו/ה לבין בן/ת הזוג שלו/ה טלפתיה מטורפת

מישהי סיפרה לו/ה שבמהלך סיאנס נאמר לה שבמהלך 3 החודשים הקרובים הוא/היא יסיימו את חייו/ה, או יחווה/תחווה אירועים של כמעט מוות. במהלך 3 החודשים הבאים אירעו 4 אירועים של כמעט מוות שהסתיימו ללא שריטה (והוא/היא עדיין לא מאמינ/ה בעל טבעי).

ומזכירה לשלוח לי מסר אם אתם מעוניינים להיות כוכבי השבוע בפורום

Ginger L Honey

New member
וואו, הפעם אין לי אפילו כוון לנחש

ממש אין לי מושג אז פשוט אנחש
&nbsp
אבישגוש?

Ginger L Honey

New member
וואלה

בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בגבר, אבל הקריאה בטארוט בלבלה אותי.
מגברי הפורום, היחידי שטלפטיה מטורפת עם זוגתו נראה לי מתאים זה אלון.
גם מתאים לו לבחור פרטים כמו טארוט וטלפטיה במטרה לבלבל אותנו בכוונה

Ginger L Honey

New member
שאלות

&nbsp
* תוכל להרחיב קצת יותר על מה שקרה בבנק? הלקוחות ידעו מה קורה? נראה שמישהו ממש פישל שם.
&nbsp
* איך אתה וספנק הכרתם, ותוך כמה זמן ידעת שהיא האחת?
&nbsp
* איזה סוג עטלפים גידלת? והיכן מסתתרים העטלפים העירוניים במשך היום?

A לוןA

New member
תשובות

* תוכל להרחיב קצת יותר על מה שקרה בבנק? הלקוחות ידעו מה קורה? נראה שמישהו ממש פישל שם.
אחרי שהשתחררתי עבדתי בליווי כספים מסניפים של רשתות להפקדה בבנקים. יום אחד הגעתי לסניף של בנק הפועלים, ליוויתי את הפקידה לבנק וכשהסתובבתי לצאת פרצו לסניף שני גברים גבוהים עם מעילי גשם ארוכים וגרבי ניילון סגולות על הראש. אוטומטית היד שלי נשלחה לאקדח ואחד מהם התחיל לצעוק- "זה סרט! זה סרט!". כן. אני הייתי המאבטח שלא יידעו אותו...
* איך אתה וספנק הכרתם, ותוך כמה זמן ידעת שהיא האחת?
בדיוק יצאתי ממערכת יחסים של 3.5 שנים. ההורים שלי ביקשו מאיתנו (האחים) לעזור בבית לפני אירוע משפחתי גדול, אבל בגלל כל הבלאגן שהייתי בו- לא ממש עזרתי. ביום האירוע החלטתי לבוא מוקדם ולעזור כמה שאפשר. אני נכנס לבית של הורי- ושקט. דממה. הייתי בטוח שהתבלבלתי ביום או משהו ואז אחי שעבר שם (מתוך שינה) מלמל על משהו בקשר לזה שההורים שלי הזמינו קייטרינג והכל חוצמזה כבר מוכן... אז התיישבתי בצאט של תפוז, משועמם, והתחלתי לצ'וטט. אחרי 5 דקות התחלתי לדבר עם ספנק, אחרי 5 דקות נוספות כבר היה לי הטלפון שלה, ושיחת טלפון של 5 דקות נוספות הביאה לקביעת דייט לאותו ערב, לאחרי האירוע המשפחתי. הדייט נמשך עד 7.5 בבוקר, ואחרי שבועיים או שלושה בערך היא כבר פחות או יותר גרה אצלי. אז לשאלתך מתי ידעתי שהיא האחת- די מההתחלה...
* איזה סוג עטלפים גידלת? והיכן מסתתרים העטלפים העירוניים במשך היום?
עטלפי פירות. העטלפים שאני גידלתי הגיעו ממערה צמודה לכביש החוף, ליד הרצליה.

שאלות לאלון

איך הנושא של BDSM ויחסי שליטה עלה לראשונה בינך לבין בת זוגתך
מי העלה את הנושא ראשון ואיך השני הגיב/ה

&nbsp
באילו מקומות בעולם היית ורוצה לחזור לבקר שם שוב

&nbsp
באילו מקומות בעולם הכי היית רוצה להגיע

&nbsp
האם יצא לך לפגוש בפורום שאתה מנהל אנשים שהכרת במציאות הלא וירטואלית והופתעת לגלות שהם בפורום

&nbsp
איך הגעת לגדל עטלפים למען השם
איך מגדלים עטלפים בכלל

&nbsp
&nbsp

A לוןA

New member
תשובות

איך הנושא של BDSM ויחסי שליטה עלה לראשונה בינך לבין בת זוגתך מי העלה את הנושא ראשון ואיך השני הגיב/ה
לפני שהכרתי את ספנק הייתי, כמובן, פעיל בדסמית. אחרי שאני והקודמת נפרדנו, זרקתי/מסרתי את כל הצעצועים/אביזרים, והשארתי למזכרת מין שוט קטנטן וצעצועי (באמת משהו נורא משעשע יחסית לדברים שהיו שם). ערב אחד, אחרי שספנק עברה לגור איתי היא הכניסה משהו לארון, ופתאום אני שומע "אלון..! מה זה...??" והיא מסתובבת מהארון במבט אחוז פלצות ומזיקה את השוטצ'יק. כשהסברתי לה מה זה היא הצהירה נחרצות- "בחיים הדבר הזה לא נוגע בי!!!". חייכתי.
אחרי שבועיים, תוך כדי סקס היא פתאום לוחשת לי באוזן- "תגיד, מה דעתך שננסה את השחור ההוא...?"
והשאר הסטוריה.
באילו מקומות בעולם היית ורוצה לחזור לבקר שם שוב
הלובר בפריז (לבלות שם כמה ימים), והרחובות של פראג.
באילו מקומות בעולם הכי היית רוצה להגיע
אין לי איזה יעד ספציפי- אבל אני מניח שהקלאסיקות.
האם יצא לך לפגוש בפורום שאתה מנהל אנשים שהכרת במציאות הלא וירטואלית והופתעת לגלות שהם בפורום
כן. יצא לי לארגן מפגש פורום והסתבר שמישהו שהיה שכן שלי 3 שנים כותב קבוע בפורום. מכיר סיפורים אחרים על כאלו שפגשו חברי ילדות, סטודנטים שלהם מהאוניברסיטה ועוד כאלה- אבל אלו סיפורים די נדירים יחסית, באמת.
איך הגעת לגדל עטלפים למען השם איך מגדלים עטלפים בכלל
בגיל 17 עשיתי ביוטופ על עטלפים. כדי לחקור אותם ביליתי זמן לא מועט במערה שלהם וגם לכדתי כמה, כדי לחקור אותם. אחרי כמה ימים שיחררתי אותם לחופשי, חוץ מאחת, שלא רצתה לחזור הביתה, וגידלתי אותה במשך איזה חצי שנה. חוויה בהחלט ייחודית- ביחוד מאחר וכדי להאכיל אותם, היית צריך לתלות להם פירות הפוך מתקרת הכלוב (עטלפים תלויים הפוך, כזכור). יש לי עדיין כמה תמונות כנער כשהעטלפה תלויה לי על היד ומכרסמת ענבים...

תודה על התשובות המעניינות

מוסיפה עוד שאלות...
&nbsp
איזה חבר/ת פורום מהפורום שלנו היית רוצה לפגוש

&nbsp
האם אתה יודע לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן-איזה

&nbsp
מהו תחום העיסוק שלך
כמה זמן אתה עוסק בכך

&nbsp
איזה פרט נופתע לגלות על תקופת הילדות שלך

A לוןA

New member
מוסיף ועונה

&nbsp
איזה חבר/ת פורום מהפורום שלנו היית רוצה לפגוש
בראש הרשימה- ג'ינג'ר ואת (יש עוד כמה)
האם אתה יודע לנגן על כלי נגינה כלשהו? אם כן-איזה
לא, וזה אחד הפיספוסים שלי. כי יש לי חוש מוסיקלי ואני גם שר לא רע בכלל...
&nbsp
מהו תחום העיסוק שלך כמה זמן אתה עוסק בכך
בהרחבה- אני מנהל פרוייקטים בהייטק (בלי לחשוף יותר מדי פרטים מזהים)
איזה פרט נופתע לגלות על תקופת הילדות שלך
הייתי ילד ביישן לאללה (מה שאי אפשר להאמין עלי אם מכירים אותי היום...)

Ginger L Honey

New member
מעניין

אז אתה וספנק הכרתם בפרדס ולא נהלת את הפורום באותו הזמן?
&nbsp
איך היא קיבלה את זה, שאתה מנהל פורום בעל אופי מיני?

A לוןA

New member
כן

בואי נגיד שאת החשיפה הוירטואלית הבדסמית שלי עשיתי איתה (לפני זה הייתי פעיל בדסמית אבל לא חשבתי להיכנס לפורומים בנושא)
ובקשר לניהול הפורום- זה היה סוג של מהלך טיבעי, גם כי הייתי אדום בפורום בערך חודש אחרי שנכנסתי אליו, גם כי מנהלת הפורום הקודמת היתה- ועדיין- חברת נפש שלי, והיה ברור שכשהיא תמצה את העניין השרביט יעבור אלי, וגם כי בפן המיני- ניהול הפורום הוא הקטן שבפירגוניה...

שאלה גם לי

מה דעתך עם הספר האו כה מפורסם וידוע 50 גוונים של אפור?
האם החברים שלך יודעים שאתה חובב BDSM או שזה משהו בינך ולזוגתך אישי ופרטי וכו?

A לוןA

New member
שאלה טובה

בעיקרון 50 גוונים הוא ספר רע. הוא כתוב לטעמי רדוד ומשעמם, ויש שם גם קטעים שלי, כבדסמי, גרמו לעקם את האף.
אבל היתרון הגדול שלו הוא בחשיפת הנןשא ןהבאתו למיינסטריםכדבר שאין בו פסול, ואם זה חשף אנשים לתחום וגרם להם לשאול לחקור ולגוון- דיינו.
&nbsp
בקשר לחברים- יש לי כמה חברים מהתחום, והם כמובן יודעים. יש עוד שניים שיודעים וקיבלו את זה די יפה- היתר לא יודעים בכלל.

אני ניסיתי לקרוא

פרק אחד מגוונים דרך הנט ו... עשה לי
... וגם Juliette society אותו כנ'ל ..
http://www.goodreads.com/book/show/17819467-the-juliette-society
כנראה שזה תלוי בגבול שלך וכמה רחוק אתה הולך עם זה..

שדיברתי על חברים שיודעים התכוונתי כמובן לאלה שלא מהתחום.. האלה שאתה יושב איתם בבית קפה\פאב או רואה איזה משחק כדורגל \ כדורסל וכו

למעלה