הנה כמה דברים שלא ידעתם על
השבוע

הנה כמה דברים שלא ידעתם על
השבוע

מסתדר/ת עם בני המין השני יותר מאשר עם בני המין שלו/ה. תמיד היו לו/ה חברים/ות בני אותו מין אבל "החברים הכי טובים" הם בני המין השני.

נחשב/ת לדמות סמכותית ומאוד אימהית/אבהית -מה שנחמד אבל מוביל לקטעים ביזאריים לפעמים...

לא עשה/עשתה טיול אחרי צבא אבל שוקל/ת לעשות מיני טיול כזה בשנה הקרובה.

היה/הייתה על סף חזרה בתשובה ולבסוף ויתר/ה על כך אבל עדיין מתקשה להגדיר עצמו/ה כחילוני/ת.

יש לו/ה פחד גבהים אבל עדיין רוצה לעשות צניחה חופשית ובאנג'י ומנסה למצוא את הדרך לכך מתישהו.

אוהב/ת מאוד לבשל ולאפות ועושה ניסיונות במטבח תוך שימוש בחברים כשפני ניסיונות

מזהים מי
השבוע
זהו הזמן לנחש ואז לשאול שאלות

ואם אתם מעוניינים להיות גם כוכבי השבוע- כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לי מסר עם כמה משפטים עליכם שיקשו על הגילוי שלכם אבל יהיו מספיק מעניינים ונתאם את מועד האירוח.

שבת שלום

שאלות ל- a wild rose

למה בחרת בכינוי שלך? האם יש לך עוד כינויים חוץ מהכינוי הזה

&nbsp
כתבת שהתחושה שאת אימהית הביאה אותך למקומות ביזארים- פרטי, נמקי והסבירי
סיקרנת אותי!
&nbsp
האם את מתחרטת על זה שלא עשית טיול לאחר צבא? לאן היית נוסעת במיני טיול? האם זה לאותו מקום שהיית נוסעת לאחר הצבא

&nbsp
איזה תחביב מיוחד יש לך ונופתע לגלות שאת אוהבת לעשות

&nbsp
ספרי על איזו פאדיחה ממש טובה שעשית או עשו לך

a wild rose

New member
עונה

הבחירה בכינוי הייתה דיי סתמית האמת - זו הייתה הברקה של רגע וזה מצא חן בעיניי, גם המשמעות הכפולה שנוצרת באנגלית ששונה מהמשמעות העברית ל"ורד/שושנת בר".
&nbsp
יש לי עוד כינוי ישן שכבר שנים לא עשיתי בו שימוש.
&nbsp
את הסיפור הביזארי העדכני שיתפתי בפורום - המקרה עם האקסית הלא הכי שפויה של ידיד שלי... וזה לא משהו שהתחיל אז, כי בעצם היא התייחסה אלי כדמות סמכותית עוד כשהם היו ביחד ושיתפה אותי בקשיים שלה ובמשברים שלהם בזוגיות וגם הוא מצידו שיתף אותי בבעיות שיש לה וביקש את עצתי וביקש בנוסף שאני אשתדל לשלב אותה בחבר'ה, כי היא לא ממש השתלבה.
&nbsp
היו עוד קטעים שאמנם היו פחות ביזארים אבל קטעים בפני עצמם, כמו שמצאתי את עצמי חצי מאמצת חברה של חברה של חברה שלי (אכן, אין פה "חברה של" מיותר), שהגיעה אלי בתור אורחת נספחת לארוחת שבת ואז גיליתי שמדובר בבחורה עם סיפור חיים לא פשוט שההורים זרקו אותה מהבית בגיל צעיר יחסית אחרי שחזרה בשאלה והיא מצאה את עצמה בסיטואציות בעייתיות שונות (היא בחורה ממש מתוקה דרך אגב). במקרים אחרים מצאתי את עצמי עוזרת לאנשים בלא מעט תחומים - עזרתי לחברה למצוא דירה לראשונה בחייה (אחרי שסיימה תואר שני ועזבה את המעונות), כולל הכל - כולל לדבר עם בעל הדירה שלה ולהעיר הערות לגבי החוזה, והתברר לאחר מכן שהוא היה משוכנע שאני עו"ד. יש לי גם ידיד עולה יחסית ותיק שלא מרגיש מספיק בנוח עם העברית שלו, ואני רגילה לקבל הודעות בווטס אפ בשעות שונות עם שאלות ובקשות להבהרות והסברים שלפעמים מורכבים (הוא בהליך התמחות במשפטים ומשלים תואר שני נוסף על זה שיש לו, ואני סוג של סייעת טלפונית...). מצאתי את עצמי כבר עונה לו על סוגיות כאלו גם באמצע דייט.
&nbsp
אני מתחרטת על זה שלא עשיתי טיול אחרי צבא, למרות שהמחשבות שהיו לי בזמנו היו לעשות טיול קצר יחסית של גג 3-4 חודשים - אני פחדנית באופיי וחששתי להתרחק מהבית ולהיות ברשות עצמי לגמרי ועוד במדינה זרה. המחשבות שלי אז היו על דרום אמריקה עם מחשבה קצרה על תאילנד, והיום אני עדיין חושבת על דרום אמריקה בגדול.
&nbsp
אני לא חושבת שאני אפתיע כל כך - אולי יפתיע אתכם לשמוע שאני אוהבת בילויים חברתיים שכוללים ערך מוסף כמו משחקי קופסה או פעילויות של משחקי תפקידים, ואני אוהבת גם משחקי מחשבה, אבל מעדיפה כאלו מהסוג שלא עושים לבד, למרות שמשחקי מחשבה ליחיד ופאזלים אלו דברים שיכולים להיות מגניבים כשיש זמן לשרוף ואין חברה ו/או כשנמצאים בנסיעה. ביום כיפור אני קבוע מרכיבה פאזל של 500 חלקים לפחות.
&nbsp
פאדיחה טובה... מה שעולה לי בראש הוא הסיפור הבא: בזמנו כשהתחלתי להתעניין ביהדות ולא ידעתי לאן זה יוביל, מצאתי את עצמי במפגש קבוצתי של בנות שחזרו בתשובה, כשחוץ ממני רוב הבנות היו "ממש בפנים". אחת מהן ישר נטפלה אלי ודיברה על כך שהיא חוזה לי עתיד כ"דוסית מדופלמת" (באתי למפגש עם ג'ינס, שתבינו), ותיארה את "תמונת חיי" שכללה מגורים בהתנחלות דתית. היא יצרה אצלי אנטגוניזם, ובין היתר עניתי לה על זה שלהתנחלות אני מוכנה להיכנס רק בשביל לפנות משם אנשים. בשלב הזה היא ראתה לנכון לשתף שהיא ממפוני גוש קטיף...
&nbsp

וואו, אהבתי את התשובות

הפתעת אותי בכמה מהדברים...
חייבת לשמוע עוד סיפורים ביזאריים- אם בא לך לספר, נשמח

a wild rose

New member
מסקרן אותי - במה הפתעתי?

עוד סיפורים ביזאריים? מנסה לדלות כמה, אם כי אני לא בטוחה עד כמה ביזאריים הם ישמעו מהצד, ועוד למי שלא מכיר את הנפשות הפועלות:
&nbsp
* ידיד טוב חגג יום הולדת וחברתו הטרייה יחסית תכננה לו מסיבה גדולה וביקשה את סיועי. הסיוע הפך למשמעותי יותר אחרי שביום של המסיבה בשעת צהריים היא ננעלה מחוץ לרכב שלה כשהקניות שעשתה עבור המסיבה היו בפנים וגם הסלולארי והתיק שלה... היא נאלצה ללכת ברגל לחברה שגרה קרוב, ללוות ממנה כסף כדי לנסוע לביתה ולהביא את המפתחות הרזרביים (למזלה היא גרה באותה תקופה עם שותפה שהייתה בבית - אחרת לא היה לה איך להיכנס הבייתה), והחברה יצרה איתי קשר בפייסבוק ויידעה אותי מה קרה + ביקשה שאם אוכל לארגן כמה דברים... ומצאתי את עצמי מהעבודה מנהלת חמ"ל על מנת שהמסיבה תצא לפועל בצורה כמה שיותר מכובדת.
&nbsp
מקרה אחר: חבר שומר שבת הציע שנקיים שבת משותפת בביתו לכבוד יום הולדתו של חבר אחר, ואחרי שנרשמה הסכמה מכובדת הוא ביקש את סיועי בארגון סעודות השבת (צריך הרי לבשל את הכל מראש ואצלו בבית - בגלל הכשרות). הכנתי לו רשימת קניות וגייסתי חברה נוספת שתסייע בבישולים. הוא קצת התעכב עם הקניות, ונוצר מצב בו מצאנו את עצמנו קצת יותר משעתיים לפני כניסת השבת רק מתחילים, כשבמקביל לזה גיליתי שבמקום שוקולד מריר רגיל שביקשתי שיקנה עבור עוגת היומולדת, הוא קנה שוקולד אוורירי כי חשב שככה העוגה תצא יותר... אוורירית, אז בין לבין מיהרתי לברר מי יכול להשיג לנו שוקולד מריר רגיל באופן בהול. התברר גם שהוא שכח לקנות כמה דברים נוספים והתבלבל עם אחרים, ואני נאלצתי להפעיל את יכולות האלתור שלי כי לא הסכמתי להיכנע להצעה שלו ושל החברה הנוספת שנכין אורז לבן ותפ"א בתנור וחזה עוף במלח ופלפל.
&nbsp
סופו של דבר: כל מה שדרש בישול/טיגון/אפייה היה מוכן בזמן וזכה למחמאות, הספקנו אפילו להכין ציפוי לעוגה ברגע האחרון, אם כי את התוספות והסלטים החברים כבר עזרו לנו לחתוך ולארגן אחרי כניסת שבת. אז גם גילינו שהמארח החביב שלנו שכח לקנות חלות, כך שהמוציא עשינו על פיתות שהפשרנו על הפלטה.
&nbsp
&nbsp

האמת שלא משהו ספציפי, סתם תיארתי אותך קצת שונה

זה מה שכיף בשרשור של כוכב השבוע- מגלים דברים חדשים ויוצרים לעצמנו דמות חדשה במוח של איך כל אחד נראה

A לוןA

New member
כמה שאלות

באיזה עוד פורומים בתפוז את משתתפת? וברשת בכלל?
מה המתכון שחשבת שיהיה אסון והיה הצלחה מסחררת?
קרמבו- מתחילה מהקצפת או מהביסקוויט?
מה מנע ממך לחזור בתשובה? יש עוד סיכוי שזה יקרה?

a wild rose

New member
תשובות

הפורומים שאני משתתפת בהם: דירה להשכיר, בחירה בחיים ללא ילדים–אלהורות, צרכנות, נותני שירות, שיחת נשים.
ברשת אני פעילה בסלונה וחובבת גם את פייסבוק, אני חברה בכמה קבוצות של לייף סטייל.
&nbsp
לא ניסיתי אף פעם מתכון שחשבתי שיהיה אסון... אני בעד ניסויים, אבל לא לוקחת סיכונים מיותרים. הדבר הכי קרוב שאני יכולה לחשוב עליו הוא תרחיש שקרה כשאירחתי לארוחת ערב חלבית ולא היו לי יותר מדי מצרכים בבית עבור מנה עיקרית חלבונית, אז אלתרתי פריטטה שיצאה ממש מיוחדת וזכתה לשבחים.
&nbsp
&nbsp
מתחילה מהקצפת, ולא מוותרת על אף פירור מהביסקוויט שלדעתי הוא ממש טעים (אם רק הייתי מוצאת איפה מוכרים את הביסקוויטים של הקרמבו לבד...)
&nbsp
אני הייתי דיי קרובה לחצות את הגבול לחזרה בתשובה מלאה, הייתי בשלב בו הרגשתי שאני מאמינה ומבצעת הרבה ואז... קלטתי כמה אני באמת לא יודעת הרבה דברים ולא מבינה הרבה דברים, ויש דברים שפשוט לא הסתדרו לי עם התחושה והגעתי להבנה שאם אני כל כך לא מרגישה שלמה עם זה ומרגישה כל כך מבולבלת ועושה דברים כי "ככה זה", אז כנראה שרצתי מהר מדי. עשיתי כמה צעדים אחורה וניסיתי להבין לאט לאט... אני לא שוללת את האופציה בעתיד, אבל אני לא חושבת שזה יקרה בצורה המקובלת. אני עדיין בנאדם מאמין ויש לא מעט מצוות שאני מקפידה עליהן, אבל אני לא רואה את עצמי מנהלת אורח חיים דתי "מקובל".
&nbsp

למעלה