הנה כמה דברים שעבדתי

• פותח הנושא k.d.
  • פורסם בתאריך

k.d.

New member
הנה כמה דברים שעבדתי

עליהם ... איפה לעזאזאל אני משיג ציוד מקצועי אי לא מסוגל לצבוע עם טושים סתם!!!

k.d.

New member
ועוד

את זה עשיתי היום ואני ממש גאה בזה במיוחד ברגליים. ק.ד.

chatenoire

New member
יפה

אני משערת שנקודת המבט מלמעלה, כי הרגליים שלו קטנות יחסית לגוף. בקשר לציוד, אתה יכול לחפש ב"ארטא" שונים, או להזמין דרך האינטרנט מחו"ל. הכי מומלץ להשיג איזה חבר שיסע לחו"ל עבורך, כי המשלוח עולה לפעמים יותר מההזמנה עצמה...אם לא, אתה תמיד יכול להשיג לך איזה פוטו/פיינטשופ.

Humus_Chipsalat

New member
אתם יודעים מה מצחיק?

אם תכנסו לפורום מנגה ואנימה תראו שהוא העתיק הכל... חה חה חה

mumtaz

New member
תנסה אולי

להשתמש בטושים של פנטון הם מעולים לצביעת קומיקסים הנה דוגמא של חבר שלי שמשתמש בהם... אה ולבחור קוראים דני מריינגוף

mumtaz

New member
הנה הלינק לדף שלו באלףווד

אולי בקרוב הוא יתחיל לשים שם ציורי מאנגה

moshe one 23

New member
אז מה אם הוא העתיק יש אנשים

שבכלל גם את זה לא יודעים אני חושב שזה יפה ואם הוא מעתיק ככה אז הציורים שלו מהראש יוכלו להיות גם ככה בעתיד

The Crusader

New member
אם כל הכבוד

להעתיק... לא כל כך מסובך ואין בעיה אם העתקה כל עוד מודיעים שזה העתקה!!! הוא לא לקח קרדיט על זה אבל לא בדיוק אמר שהוא העתיק! העתקה מוצלחת זה כן וסבבה לך לא נורא אבל פעם הבאה (וזה לכולנו) אם מעתיקים לא נוהגים סתם סתם אם מעתיקים מודיעים שזה העתקה כדי לא לעצבן את אלה שבאמת טורחים ומנסים לצייר מהראש.

k.d.

New member
הפסקתי עם ההעתקות

הכירו את ונוס ... (נעשה בשביל סיפור של חבר) ק.ד.

The Crusader

New member
חביב

הציור הראשון מוצלח אבל האיכות הכללית צריך לעבוד קצת מה גם היא יצאה שמנה בתחת בכל אופן הציור השני לא להעליב אבל אםםם.... (במבטא של קיציס) טווווב... לא מוצלח ממש הפרופורציות והתנוחה עצמה לא נכונה אבל שטויות אתה כבר תעבוד על זה

Humus_Chipsalat

New member
לקיציס יש מבטא?

ניר... אתה ממש רע... תן לו קצת קרדיט.. ציורים מעולים בסה"כ

The Crusader

New member
שמע

הציור הראשון באמת מעולה (אגב ההצללה עם העפרון... וואו!!! כל הכבוד!!!) אבל הציור השני עם כל הכבוד ממש עלבון יחסית לראשון הוא יכול לעשות את זה הרבה יותר מוצלח כי ברור שיש כשרון

למעלה