הנה כמה נושאים לדון בהם היום

THE WIZARD 55

New member
חבל על מר"צ

כשיוסי שריד הלך, הלכה כנראה גם המפלגה יחד איתו. בנוגע לח"כים הערבים, אני פסלתי את מעשיו של בשארה וכן, חשבתי שמקומו אינו בכנסת. הוא לא הועיל לאף אחד במעשיו. רק החמיר את המצב.

respecta1

New member
זה לא רק בשארה

יש את השני מבל"ד שאמר שלא היה בית מקדש בירושלים משג'דלה טיבי כמובן ברכה וכו' וכו' כל הח"כים מהמפלגות הערביות שונאי ישראל רצינים.. אפילו לא אכפת להם מערבי ישראל הם מדברים כמו אנשי חמאס\פת"ח..ערבי ישראל זה רק משהו שהם יכולים להתנגח "בשבילו"

respecta1

New member
סוף סוף רואים שינויים לטובה

ואפשר להודות בזה לשמאל שפישל כל כך הרבה פעמים

מוחמד5

New member
מעניין מה תהיה תגובת רון בן ישי

ושאר העיתונאים שנכנסים לשם. מרצ !! יוסי שריד לא צדיק גדול (אומר לך את זה מי שהיה במועצת רצ ולאחר מכן במרצ),

mike00

New member
אז אתה מכיר את מוסי?

תן לו כאפה ממני.......המקק הקטן היה בחתונה של אחותי.....גרררר,כמה שאני שונא אותו!!!

מוחמד5

New member
את מוסי אני מכיר

כשהיה פעיל בשלום עכשיו, לפני שנהיה ח"כ. אני אוהב את וירשובסקי.

הצעת חוק מצויינת ומוצדקת

כמובן, כמה צפוי ושקוף לח"כים הערבים אין אף טיעון אחד הגיוני ועינייני אז הם ישר, כמה נמוך, כמה זול, כמה גס הם מאשימים את הח"כים היהודים בגזענות ומיד אחרי החוצפנים עושים שרירים נוסח "אם יזמינו אותי אני אסע...נראה אותכם אם תעיפו אותנו מהכנסת...אני אעשה מה שאני רוצה ואתם לא תוכלו לעשות לי כלום...ואם תעשו אז אתם גזענים..." ח"כים הם נציגים של המדינה, המדינה היא יהודית וציונית ואם המדינה אומרת לא אז זה אומר לא!, לא נראה לך צודק? סבבה, סע למדינת אויב אבל לא בתור או כחבר כנסת. לגבי מר"צ: למרות שאני לא מסכים עם המצע המדיני שלה זו מפלגה חשובה בגלל החוקים החברתיים שהיא מחוקקת וכן בתחומי איכות סביבה, חינוך וכו', חוץ מזה היא הכי פחות מושחתת מבין כל המפלגות, בגלל זה אני מאחל למדינה שהמפלגה הזו לא תעלם שתמיד יהיו לה מספר מנדטים - עד 10 אבל שעולם לא תהיה מספיק חזקה כדי להגיע לשלטון ולעצב את מדיניות החוץ והביטחון של ישראל.

למעלה